Şimdi Ara

işte yeni AVENSİS (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
9.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • şahsen opel insiğniayı alırım. güncel kasanın önü bile yeni çıkacaktan daha güzel yahuu. ayrıca toyota gerekse opel vw nin TSI motoruna karşı yeni alternatif motor geliştiremedi. toyota şu an corollada 125 beygirlik motor kullanıyor velhasıl avensistede 132 beygir motor kullansın çok mu farklı ? hayır ! farkı yaratan tork tur ! passat 1,4 TSI 122 beygir ama torku 200 !!!!! yeni çıkacak avensis 1,6 132 beygir ama torku 160 !!! ben ayrıca yeni avensisin iç fotograflarının fotomontaj olduğunu düşünüyorum. çünkü avensiste hiçbir zaman 3 lü direksiyon kullanılmamıştır. sanki opelin direksiyon kutusunu alıp avensisin içine montajlamışlar. 2 ekimde paris fuarında avensisi görünce herşey netleşir.
    quote:

Orjinalden alıntı: killer queen

quote:

Orjinalden alıntı: ecar limon

quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

Yeni Avensis'in motorları belli oldu ve tabii çoğu kişinin beklediği 1.6 motor ve diğerleri şu şekilde:

1.6 Valvematic 132 HP / 160 NM
    1.8 Valvematic 147 HP / 180 NM
    2.0 Valvematic 152 HP / 196 NM

Bence özellikle 1.6 motor çok iyi olacak 132 beygir ve 160 nm tork çok iyi bir değer.

Motor seçenekleriyle fark atacağı belliydi zaten Avensis'in. 1.6 132 hp çok tutulur TR de.

kesinlikle katılıyorum bencede bu model ülkemizde çok satar

• Bu hüne kadar kullanmamışlar 3 kollu direksiyon bundan sonra kullanırlar belki. İnş içi montaj fln değildir ben çok beğendim. Çok şık. Konsolda koltuk ısıtma düğmeleri dikkatimi çekti, aç kapa şeklinde değil de sıcaklık ayarlı koltuk ısıtma koymuşlar yeni modele.
  • quote:

Bu hüne kadar kullanmamışlar 3 kollu direksiyon bundan sonra kullanırlar belki. İnş içi montaj fln değildir ben çok beğendim. Çok şık. Konsolda koltuk ısıtma düğmeleri dikkatimi çekti, aç kapa şeklinde değil de sıcaklık ayarlı koltuk ısıtma koymuşlar yeni modele.

güncel avensiste de böyle ayarlı, hatta düğmesi bile aynı:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

quote:

Bu hüne kadar kullanmamışlar 3 kollu direksiyon bundan sonra kullanırlar belki. İnş içi montaj fln değildir ben çok beğendim. Çok şık. Konsolda koltuk ısıtma düğmeleri dikkatimi çekti, aç kapa şeklinde değil de sıcaklık ayarlı koltuk ısıtma koymuşlar yeni modele.

güncel avensiste de böyle ayarlı, hatta düğmesi bile aynı:)

Hımm, bendeki 2001 hocam T22 kasa. Bende on off tuşu var sürücü ve yolcu için. Ayar yapamıyosunuz.

• bu araba satar satmasına, benim de tahminim bu araba satar. Avensis birçok yönden zaten iyi bir otomobildi. Ama önden sanki honda city e benzemiş bilmiyorum belkide benim gözlerim bozuk . Ama gerçekten hep söylüyorum tasarım konusunda toyota biraz malesef geri kalıyor.
  • toyota avensis gerçekte daha güzel görünecek gibime geliyor.resimlerde çok güzel görünen insigna ise gerçekte o kadar güzel görünmeyecek gibi bi his var içimde.
  • önü Saab 9-3'e arka stop lambaları da audi A6 ya, yan silüet te volvo S40 benziyor sanki, yan aynanın biraz daha geriden çıkma modasını da honda civic' te mi başlatmıştı acaba?? bir önceki kasasında da arka stop lambalarının hyundai accentinkine benzediği iddia edilmişti. 2005 model 1.6 benzinli elegantını kullanıyorum. 4 yıldır ciddi bir masraf çıkartmadı. kalender ve yakıtta da ekonomik bir araç. kullanımı da ilk günkü kadar keyifli. ortalama yakıt tüketiminde 100 km'de 8Lt' ye hiç yaklaşmadım şükür. Hep 6,7-/7,5 arası yaktı. umarım yeni kasanın fiyatı 2. nesil kasaya göre bir uçurum olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derinmai -- 19 Kasım 2008; 1:56:25 >
  • Opel insigayı internet sitesinde inceledim.Öyle abartılacak bi fark göremedim.Toyata çıkartsaydı İnsaga gibi yine eleştirilirdi.
  • Bir toyota 99 avensis kullanıcı olarak bence carina ve benim eski kasa daha güzel geliyor bana.
    Şu an ki kasa sınıfındaki hangi aracattan daha güzel bir kasaya sahip . 407,Accord, Passat, C5, Mazda6 bence hepsinin kasası daha güzel. Motordaki başalarını arabanın dizaynında sağlayamıyorlar. Yeni kasa daha güzel olmuş kesin ama rakiplerde boş durmuyor ki....
    Toyota tasarım ekibinin bence daha iyi çalışması gerekiyor .
  • kesinlikle muhteşem olmuş.. 10 puanını veriyorum..

1999 2000 yıllarında Corolla 1.3 Terra sahibi olan birisi olarak Avensis'e olan ilgimhiç azalmadı.. bu aralar VW GOLF VI almayı düşünüyordum ama 2.0 TDI'ı henüz TR'de yok diye erteledim, belkide bunu düşünebilirm.. tam bir tarih var mı ne zaman çıkacağı konusunda??
  • quote:

Orjinalden alıntı: TechZone

kesinlikle muhteşem olmuş.. 10 puanını veriyorum..

1999 2000 yıllarında Corolla 1.3 Terra sahibi olan birisi olarak Avensis'e olan ilgimhiç azalmadı.. bu aralar VW GOLF VI almayı düşünüyordum ama 2.0 TDI'ı henüz TR'de yok diye erteledim, belkide bunu düşünebilirm.. tam bir tarih var mı ne zaman çıkacağı konusunda??

bayii mart 2009'da gelecek dedi, yurtdışnda ise ocak ayı içerisinde satışa çıkıyor.
  • bence bir aracı değerlendirirken sadece tasarımına saplanıp kalmamalı. araç pahalı olur ama kolay kolay arıza vermez bakımları yapılırken üzmez bu onu ekonomik yapar. araç ucuzdur ama zırt pırt yolda bırakır insanı canından bezdirir her periyodik bakımda yeni arızalar yumurtlar.
    güvenlik, konfor, ekonomi, performans bazen güzelliğin önüne geçer.
    yeni avensisin, serisinin özelliklerini ileri taşıyacağına inanıyorum. Ayrıca neden wagon seçeneğinin türkiyede satılmadığına ve avrupadan gelmiş steyşın modellerini görünce dönüp iç geçirerek seyretmeyi alışkanlık haline getirdiğime de anlam veremiyorum.
    güncel kasa sınıfındaki bir çok kasadan daha oturaklı duruyor kanaatimce. aksi halde bu kadr çok satmazdı.
  • D sınıfında Toyota Avensis in rakipleri,

Honda Accord
    Renault Laguna
    Opel Insignia
    VW Passat
    Peugeot 407
    Citroen C5
    Skoda SuperB

bu kadar iddialı rakipleri varken arasından sıyrılması çok çok zor Avensis' in.. Heleki bu kadar sıradan bir tasarımla..
    Corolla da kasa değişikliğine giderken bir önceki kasa ile gerçekten çok çok farklı bir kasa sürdü piyasaya..
    Avensis ten de böyle bir şey beklerdim. Belki Corollanın daha büyüğü, daha sert bakan, daha agresif görünen, ama bir o kadar da daha konforlu bir model.. C sınıfı araçlara benziyor bu yeni kasası..

Benim şahsi düşüncem budur, zevkler değişebilir..
  • Avensis'in güncelinin de tasarımını beğenmem , ama full corolla fiyatına satılan modelleri makul idi.Mesela Accord'da en ucuz model Avensis baz modeline göre çok pahalı idi.Ama otomobilden anlamayanlar corollayı avensis bile sanıyorlardı.
    Şu anda Mazda'da kampanya var.Sanırım 44 civarı , hem de 2 litrelik modeli.Bu fiyata tüm rakiplerini ezmesi lazım.Ama bu ülkede adam gider gene de Passat alır...
  • rüya gibi bir makina corollayı satıp bunumu alsak acaba
  • güzel olmuş bea motor seçenekleri de çok zengin zayıf 110 bg yerine yeni nesil 132 bg kullanmış toyota mühendisleri, insignia mondeo ve laguna III'le yarışır seviyeye gelmiş

(passatçılar kızmaz umarım)
  • arkadan haff bir bmw görünmmü var ama süper
  • dizayn konusunda honda daha başarılı tasarım güzel olmuş ama tam süper değil 10 üzerinden 8
  • quote:

Orjinalden alıntı: nerki
    ayrıca toyota gerekse opel vw nin TSI motoruna karşı yeni alternatif motor geliştiremedi.

Opel astra ve opel insigniada 1.6 turbo 180 beygir motor var. Daha ne olsun?
  • Bir kere peugeot 407 ve honda accordu elerim çünkü dizaynları dışında diğer araçlardan kötüler (benim fikrim). Ancak diğerlerine rakip olıur. Tasarım göreceli birşey.
    quote:

Orjinalden alıntı: enginu

D sınıfında Toyota Avensis in rakipleri,

Honda Accord
    Renault Laguna
    Opel Insignia
    VW Passat
    Peugeot 407
    Citroen C5
    Skoda SuperB

bu kadar iddialı rakipleri varken arasından sıyrılması çok çok zor Avensis' in.. Heleki bu kadar sıradan bir tasarımla..
    Corolla da kasa değişikliğine giderken bir önceki kasa ile gerçekten çok çok farklı bir kasa sürdü piyasaya..
    Avensis ten de böyle bir şey beklerdim. Belki Corollanın daha büyüğü, daha sert bakan, daha agresif görünen, ama bir o kadar da daha konforlu bir model.. C sınıfı araçlara benziyor bu yeni kasası..

Benim şahsi düşüncem budur, zevkler değişebilir..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.