Şimdi Ara

işte yeni AVENSİS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
0
Favori
9.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

işte yeni AVENSİS

İşte size yeni Avensis

işte yeni AVENSİS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufhanlar -- 30 Ağustos 2008; 15:08:29 >

• ön taraf???
  • Otomobil firmaları ilk etapta; araç arka dizaynını bitirip, sonra ön ve en son iç dizaynı şekillendirirler... Bu çok yeni bir foto olduğu için ön dizayn tamamlanmamış olabilir!
  • ya bu fake olmasın..aracın burnu corolla'yı andırıyo sanki..jantlar da eski..
  • yaa bu corollanın kaslısı. arkasıda tampon corolla, farlar audi a4ten çıkmamı ne ?
  • Kaynak ?
  • google dan kurcaladım ve aşağıdakini buldum. aynısı sanırsam
    http://carscoop.blogspot.com/2008/08/2009-toyota-avensis-first-official.html

We don’t have all the details in our hands yet, but in previous talks we had with Toyota Europe’s people, the new Avensis will get a new line-up of engines with lower consumption and reduced CO2 figures.

ellerinde daha detaylı bilği olmadığını fakat toyota avrupa insanına az yakıt tüketen ve az co2 üreten yeni motor sunacakmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerki -- 30 Ağustos 2008; 17:46:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Tucson mu Yeni a3 mü
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla arkasını sevdim dolgun görünüyor.Rekabet bu sınıfta gitgide kızışıyor.
  • Evet yeni avensis'imiz hayırlı olsun büyük olasılıkla bu olaca en gerçekçi resim bu. Bi de ön tarafını görsek daha da iyi olacak, şahsen ben beğendim arka tarafı güzel olmuş.
  • arkadan çok sağlam olmuş gerçekten
  • Yeni kasa böyleyse çok güçlü duruyor. avensis süreyi body yaparak değerlendirmiş belli ki
  • beklediğimize değmiş arkadan böyleyse gerisini siz düşünün
    güzel olmuş
  • 2.0 benzinli 152 beygir, dizel olarak 2.0 126 ve 150 beygir ve 2.2 177 beygir'lik motor olacakmış ayrıca dizellerde otomatik şanzıman da olacak muhtemelen CVT tarzı bi vites olacakmış.
    Araç 2 ekim'de paris oto show'da resmi olarak lanse edilecek.

Aracın bu olduğu kesin inşallah iyi bir şey olur. 2009 ocak- şubat gibi piyasada olur.
  • bence dizele dsg tarzı yakıtı artırmayan ve performansı azaltmayan 6 yada 7 ileri şanzıman olması gerekir.

quote:

Orjinalden alıntı: MuSoniC

2.0 benzinli 152 beygir, dizel olarak 2.0 126 ve 150 beygir ve 2.2 177 beygir'lik motor olacakmış ayrıca dizellerde otomatik şanzıman da olacak muhtemelen CVT tarzı bi vites olacakmış.
    Araç 2 ekim'de paris oto show'da resmi olarak lanse edilecek.

Aracın bu olduğu kesin inşallah iyi bir şey olur. 2009 ocak- şubat gibi piyasada olur.
  • valla benim için bi sorun yok ben her koşulda düz vites tercih ederim
  • bence yeni lagunadaki gibi 6 ileri vitesli 1,6 dizel motor ve/veya dsg benzeri klasik tork konvektörü olmayan tiptronik şansımanlı 1,3 130 beygir benzinli tsı gibi motor konulmalı ki vw karşısında eli güçlensin.
  • Hafiften liftback sınıfına kayma var gibi, gerçeken güzel olmuş ama a4 den esinlenildiği ortada
  • quote:

Orjinalden alıntı: scan

Hafiften liftback sınıfına kayma var gibi, gerçeken güzel olmuş ama a4 den esinlenildiği ortada

A4 ile alakası yok bence, sanki arka taraf biraz Lagunayı andırıyor gibi.
  • biraz daha büyük resimi...

işte yeni AVENSİS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muss@ -- 31 Ağustos 2008; 1:21:12 >
  • GÜZEL KARDEŞLERİM GEREK TOYOTA GEREK HONDA MOTOR TEKNOLOJİSİNDE KENDİLERİNE HAS BİR MOTOR ŞU ANA KADAR ÜRETEMEDİLER. VWTİ YADA VTEC BMW NİN VANOS MOTORUNUN DİGER ADI.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.