Renault bu kıyağımı unutmasın, citroen kusuruma bakmasın
Senin makyaj işlemi biraz işe yaramış.En azından arabanın aptal bakışı gitmiş;biraz sertlik gelmiş önüne.
Gerçekten böyle daha güzel.
Sümbüller hiç bir zaman güzel olmadı ve olmayacak bu gidişle.
Olay bu kadar basit işte.20.000ytl lik arabanın 50.000ytl lik bir arabaya benzemesini istemek yanlış. Kaliteyi ucuza alamazsınız.sokak arasındaki bir köfteciden.hiltonda yapılan servisi istemek gibi bir şey bu. Eski kasasına göre gayet güzel olmuş bu araç.
quote:
Orjinalden alıntı: giza
beyler olayı fazla abartmayalım bu arabanın başlangıç fiyatı 19,900 falan olur,bilemedin 21,900 olur o paraya valla bence çok çok iyi. sonuçta ucuz,sıfır,düşük bakım maliyeti v.s memurlar ve düşük gelirli aileler için oldukça uygun. görürsünüz en çok satan araç olacaktır...
olmamış ama üstüne renault armasını takınca adınada clio diyince satılır!!!!!!!!!!!!!!
dış görünüşünün satış adetlerini etkileyeceğini düşünmüyorum
gayet hoş olmuş benim imkanım olursa kesin alırım. Bi kere Sedan , görece yerli , yeni kasa 0 km bir araç .Tipi çok güzel değil ama yeterli . 2 eli mutlaka iyi olacaktır. kolay kolay yıkılmayacak bir marka imajı var nitekim. siz sevmeye bilirsiniz ama ben beğendim kanım ısındı resmini görünce.
Makyajlı şahinin üretilmesi durumunda yok satacağından emin olabildiğimiz bir ülke de daha ne bekliyorsunuz ki?
quote:
Orjinalden alıntı: D-Assault
Renault bu kıyağımı unutmasın, citroen kusuruma bakmasın
Kesinlikle böyle daha güzel.
Yeni loganın önüne Türkiye de Renault Logosu koysunlar, bundan çok daha fazla satar..
Güzelmiş..Oturaklı Bir Araba Yapmışlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme