Şimdi Ara

İŞTE YENİ ETEN M700 !!! GÖRÜŞLERİNİZ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ETEN M700 ETEN X500 ÜN SLIDING KLAVYELİ HALİ VE BUNA RAGMEN KALINLIGI SADECE 1.98 CM!!! (117.5*59*19.8)

ÖZELLİKLERİ

SAMSUNG 400 MHZ İSLEMCİ 16BIT ( SUPER DEGİL)

128 MB ROM * 64 MB RAM

MICRO SD

WIN 5.0

2.8 INCH QVGA TOUCH SCREEN

GPS SIRF STAR III

FM RADYO

2MPX CAMERA 1600*1200 + 240*320 VIDEO

1530 MAH LITYUM POLIMER PİL ! 7 SAAT KONUSMA SURESİ !!

WI FI B/G

BLUETOOTH 2.0 + EDR

EDGE!

GPRS / EGPRS

4 BAND

DAHA NE OLSUN

EGER X500 ARALIKTA GELİRSE HERHALDE BU DA OCAK SONU GİBİ GELİR

HEPSİ BİR ARADA VE KLAVYELİ

TURKİYE'YE GELMESİ VE ALABİLMEM DİLEĞİYLE....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_edge -- 28 Kasım 2006; 22:24:12 >

• ASUSU BEKLERKEN İFLAHIM KESİLDİ.. İNŞALLAH BUNDA OYLE OLMAZ

• quote:

Orijinalden alıntı: the_edge

ASUSU BEKLERKEN İFLAHIM KESİLDİ.. İNŞALLAH BUNDA OYLE OLMAZ

Sirf Star III Gps bildiğim kadarıyla bu konuda en iyilerinden birisi. Klavye gece görüşü muhteşem görünüyor. özelliklerine diyecek birşey zaten yok. Süper görünüyor. Elin Taiwanlıları masraftan kaçmamış

• quote:

Orijinalden alıntı: racerant

Sirf Star III Gps bildiğim kadarıyla bu konuda en iyilerinden birisi. Klavye gece görüşü muhteşem görünüyor. özelliklerine diyecek birşey zaten yok. Süper görünüyor. Elin Taiwanlıları masraftan kaçmamış

Alıntıları Göster
    oldukça iyi bir alete benziyor.. ne zaman gelecegi hakkında bir bilgi var mı???

• quote:

Orijinalden alıntı: Geekking

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TeeNKiNG

ultravizyon ile yazıştım teenking.. iste gelen cevap..

G*** Bey,

İlginiz ve yorumunuz için teşekkür ederim. X500 modelimiz Aralık sonuna
    kadar satışa sunulmuş olacak, aynı zamana M700 üde yetiştirmeye çalışıyoruz.
    M700 aralık sonuna yetişmezse sanırım Ocak ortasında stoklarımızda
    olacaktır.

Sizide bir Eten kullanıcısı olarak görmekten mutluluk duyarız.

Saygılarımızla

inşallah dediklerini yaparlar

• quote:

quote:

ultravizyon ile yazıştım teenking.. iste gelen cevap..

G*** Bey,

İlginiz ve yorumunuz için teşekkür ederim. X500 modelimiz Aralık sonuna
    kadar satışa sunulmuş olacak, aynı zamana M700 üde yetiştirmeye çalışıyoruz.
    M700 aralık sonuna yetişmezse sanırım Ocak ortasında stoklarımızda
    olacaktır.

Sizide bir Eten kullanıcısı olarak görmekten mutluluk duyarız.

Saygılarımızla

inşallah dediklerini yaparlar

Alıntıları Göster
    m600 a 256 RAM
    m700 e 128 RAM anlayabildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghaneli

m600 a 256 RAM

Alıntıları Göster
    bırakın ya asus p535 varken buna ne oluyor
  • quote:

m600 a 256 RAM

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ghaneli

m600 a 256 RAM

RAM değil, ROM. arada ciddi fark var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geekking

Alıntıları Göster
    quote:

yıllar sonra çok beklersiniz yani P525 geldide 35 i kaldı :)
  • quote:

quote:

yıllar sonra çok beklersiniz yani P525 geldide 35 i kaldı :)

Alıntıları Göster
    walla hocam bende asus 525 i bekledim...bekledim... bekledim... bekledim...bekledim...bekledim...bekledim...bekledim...bekledim... bekledim... bekledim...bekledim...bekledim...bekledim...bekledim...bekledim... bekledim... bekledim...bekledim...bekledim...bekledim...bekledim...bekledim... bekledim... bekledim...bekledim...bekledim...bekledim...EEEEEEEEEEE HALA GELMEDİİİİİİİİ peki ben ne yaptım??gittim en sonunda dayanamayıp teknosa dan garantili türkçe cd li tertemiz cillop gibi bir qtek s200 vede 2 GB memory card aldııım

iyiki de almışım...alırken cok süphelerim wardı eten 600 mü alsa die sorup duruyordum kendime...ama ii ki s200 almışım...

YANİ SÖZÜN ÖZÜ ASUS un BİR HALT GETİRECEĞİ YOK BU MEMLEKETE...

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaaydin79

walla hocam bende asus 525 i bekledim...bekledim... bekledim... bekledim...bekledim...bekledim...bekledim...bekledim...bekledim... bekledim... bekledim...bekledim...bekledim...bekledim...bekledim...bekledim... bekledim... bekledim...bekledim...bekledim...bekledim...bekledim...bekledim... bekledim... bekledim...bekledim...bekledim...bekledim...EEEEEEEEEEE HALA GELMEDİİİİİİİİ peki ben ne yaptım??gittim en sonunda dayanamayıp teknosa dan garantili türkçe cd li tertemiz cillop gibi bir qtek s200 vede 2 GB memory card aldııım

iyiki de almışım...alırken cok süphelerim wardı eten 600 mü alsa die sorup duruyordum kendime...ama ii ki s200 almışım...

YANİ SÖZÜN ÖZÜ ASUS un BİR HALT GETİRECEĞİ YOK BU MEMLEKETE...

Alıntıları Göster
    bu alet oyuncağa benziyo.. klavyeaydınlatması vs şekil olabilirde.. bukadar para verilip alınan aletler birazda şık olmalı bence.. tasarım olarak çekici değil bence.. full siyah vs olsa belki bi nebze iyi olur...

not: 6515+6915 kullanıcısyım bence tabi zevk meselesidir resimlerde kötü dursada (almadan önce nefret ederdim tipsiz görürdüm) en güzel tasarımlardan biri 6515-6915 tasarımı.. kolay-pratik-çekici =)

• quote:

http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=reviews&op=entry_view&iden=160

burada m700 ün videosunu

http://smartmania.mobilmania.cz/index.php?ind=gallery&op=section_view&idev=51

burada ise m700 ile çekilmiş fotografları bulabilirsiniz...
    Ben pil ömrüne çok takıldım. Gerçekten 7 saat konuşma süresi varsa süper. Pdaların genelde 4 saat filan oluyor konuşma süresi

• quote:

Orijinalden alıntı: 2wicky

Ben pil ömrüne çok takıldım. Gerçekten 7 saat konuşma süresi varsa süper. Pdaların genelde 4 saat filan oluyor konuşma süresi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

valla 2wicky benim benim gibi işi dolayısıyla günde 100 kadar telefon goruşmesi yapmak zorunda olanlar icin cookk önemli .. inşallah dedikleri gibidir...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 2wicky

valla 2wicky benim benim gibi işi dolayısıyla günde 100 kadar telefon goruşmesi yapmak zorunda olanlar icin cookk önemli .. inşallah dedikleri gibidir...

Alıntıları Göster
    Benim için de çok önemli.. o2 atom kullanıyorum ve pil ömrü bir pda için iyi sayılabilir seviyede olsada yine kasılıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 2wicky

Benim için de çok önemli.. o2 atom kullanıyorum ve pil ömrü bir pda için iyi sayılabilir seviyede olsada yine kasılıyorum.

Alıntıları Göster
    Üst kısım çok geniş. O kısmı ufaltmaları lazım. Tasarım fena değil ama klavyesi de kullanışlı değil gibi görünüyor. WM06 destekleyeceği de şüpheli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jinxy

Üst kısım çok geniş. O kısmı ufaltmaları lazım. Tasarım fena değil ama klavyesi de kullanışlı değil gibi görünüyor. WM06 destekleyeceği de şüpheli.

Alıntıları Göster
    bence tasarim olarak pek de iyi degil, ustte ve allta yer alan bosluklar ekrani ortada kucuk gostermis halbuki ekran daha buyuk gorunmeliydi, sahsen klavyeye karsiyim bir pda de klavye olmaz bence bu kadar klavye kullanan insan ya notebook almali ya da portable bir klavye alip alete baglayip daha duzgun bir sekilde veri girmeli kucucuk klavyelerle yazmanin nesi pratik anlamiyorum, ha havali olabilir ama pratik olmayacaktir diye dusunuyorum, m600+ bence daha iyi duruyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: jinxy

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: jinxy

wm06 yani asıl adı ve koduyla win crosbow , win 5.0 ile aynı gereksinimlere sahip olacak.. zaten bir çok kişi tarafından zenginleştirilmiş 5.0 (magneto) diye söyleniyor. yani 32 mb ram ve 32 mb rom ve 200 mhz islemci bu işletim sistemi icin de yeterli olacak.. crosbow 2007 basında çıkacak olsa da ppc üreticilerinin bunu cihazlarına entegrasyon sureci 6-12 ay arasında değişebilecek.. ppclerdeki asıl işletim sistemi farklılığı ise 2008 in sonlarına dogru olacak ve o yeni işletim sisteminin ismi win photon olacak. işte o işletim sisteminin gereksinimleri muhtamelen cok olacak ve bu konuda da devrim olacak..

ilgilenen arkadasların bilgisine..

tabi m700 de keske 256 mb rom olsaydı...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: jinxy

wm06 yani asıl adı ve koduyla win crosbow , win 5.0 ile aynı gereksinimlere sahip olacak.. zaten bir çok kişi tarafından zenginleştirilmiş 5.0 (magneto) diye söyleniyor. yani 32 mb ram ve 32 mb rom ve 200 mhz islemci bu işletim sistemi icin de yeterli olacak.. crosbow 2007 basında çıkacak olsa da ppc üreticilerinin bunu cihazlarına entegrasyon sureci 6-12 ay arasında değişebilecek.. ppclerdeki asıl işletim sistemi farklılığı ise 2008 in sonlarına dogru olacak ve o yeni işletim sisteminin ismi win photon olacak. işte o işletim sisteminin gereksinimleri muhtamelen cok olacak ve bu konuda da devrim olacak..

ilgilenen arkadasların bilgisine..

tabi m700 de keske 256 mb rom olsaydı...

Alıntıları Göster
    bence 2008 de de çok iyi makinalar çıkacak 2008 e kadar finansman yaratmak bence daha iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: labraxx

bence 2008 de de çok iyi makinalar çıkacak 2008 e kadar finansman yaratmak bence daha iyi

Alıntıları Göster
    merak edenlere win crossbow'dan goruntuler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_edge -- 5 Aralık 2006; 22:43:42 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.