the_edge gerçekten çok uğraşıyorsun pda konusunda ama forum çok pasif.. Teşekkürler bilgilerin için
quote:
Orjinalden alıntı: TeeNKiNG
the_edge gerçekten çok uğraşıyorsun pda konusunda ama forum çok pasif.. Teşekkürler bilgilerin için
estafurullah teenking .. saol ... gercekten arkadaslar bu konuyu tek merak eden ben miyim.. kimsenin paylaşacağı bir fikri yok mu..
m700 bende takip ediyorum ama bir fikrim yok daha doğrusu bir bilgim yok .. ultravizyonla konuştuğum kadarıyla .. aralık ortaları x500 ocak ayı ortaları m700 çıkacakmış... ben m700 de kararlıyım.. tek eksiği 128 olması keşke 256 olsaydı ... ama şuanda beğediğim tasarım ve özellikleri itibari ile m700 .. klavyesi olması benim için önemli çünkü ben bundan önce klavyesiz hiçbirşey kullanmadım yani mesaj yazmak klavyesiz modellerde zordur heralde... ( yolda yürürken mesala ) ama kullanmsa kolay derseniz de X500 olurdu heralde .. bence PDA ne istenirse bu modellerde var GPS ( lazım olmasada madem özellik olarak var olsun ) WİFİ... ve batarya süreleri bu iki modelde yüksek... şuda var klavyesiz alacak olsaydım M600+ yı alırdım oda tasarım olarak kaybediyor.. klavyesiz tek tercih bana kalsa şu anda türkiyye piyasasında M600+ en iyisi
ya ne zaman gelecek şu m700 ya aradığm bütün özellikler var..
gps ve klavyeyi tek bir alette bulmak çok zor :s
Cihaz gerçekten hoşBenimde izlediğim bir cihaz ama malesef normalde olması gerektiğinden çok daha fazla problem ile karşılaşıyor kullanıcıları.Eten forumları dışında da büyük sitelerde ciddi derecede rahatsızlık duyanlar var bu cihaz ile ilgili(Ve klavyesiz modeli ilede)
quote:
Orjinalden alıntı: bisorumvar.com
ya ne zaman gelecek şu m700 ya aradığm bütün özellikler var..
gps ve klavyeyi tek bir alette bulmak çok zor :s
Çok kaba. Tank gibi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme