sokaktan bi fenerli tutsalar bi forma tasarlarsa deseler bunlardan daha iyi yapacağina bir tek ben mi inaniyorum
İnşalalh seneye Nike ile anlaşırız böyle saçma forma mı olur ya
Marsilya formasının yanında bizimki pazar malı gibi durmuş
Keşke önceden sızdığı için bu formadan vazgeçilse.. Çok dandik be.
quote:
Orijinalden alıntı: Westbrook0
Şu formayı yapmak çok mu zor...
Şunu yapsınlar isterse 200 lira olsun!!!
quote:
Orijinalden alıntı: sylviaarnold
quote:
Mail yağmuruna mı tutsak?
Beğenmedim.Çubuklumuz zaten var farklı dizayn olsa daha iyi olur.
quote:
Orijinalden alıntı: Blackfield
quote:
quote:
Forma mükemmel, ne gerekiyorsa yapalım.
Begendim , digerleri nasil acaba.
quote:
mükemmel bir forma keşke bunu yapsalar abdullah kiğılı ile iletişime geçmek lazım
Yav antu'daki forma tasarımcıları bile çok daha iyi forma tasarlıyor.. Geçen sezonun çubuklusunu almışlar renklerini değiştirip bize sunuyolar.
Formalar çoktan üretildi be dostlar.
quote:
Bu çok iyi cidden. Özellikle armanın altındaki yazı on numara olur
quote:
süper bir forma olmuş. keşke bunu yapmsalar...
Çok kötü ya çok mu düşünmüşler bunu? Arjantin forması bence dünyanın en güzel milli takım formasıdır, sanırım o örnek alındı ama yapılan formaya bak. Kol altındaki çubuk ile bir diğerini daha farklı renkte yapmışlar bir de. Bu arada OM ile hiç kıyaslamayın, Marsilya'nin kötü forması hiç olmadı herhalde bir takımın bütün formaları mu harika olur ki öyle basit ve sade tasarımlar da değiller. Chelsea'nin formaları da cok güzel oluyor, tabii o ilk okul önlüğü tarzı home formalarını saymıyorum. Adidas'ın Fenerbahçe formalarında aynı özeni göstermediği gerçek.
quote:
Orijinalden alıntı: mykt
quote:
Orijinalden alıntı: Blackfield
quote:
quote:
Forma mükemmel, ne gerekiyorsa yapalım.
Valla beyler ne gerekiyorsa yapalım nereye atcaz ki maili..Valla müthiş bişi yaa!!!
ben pek beğenmedim formayı ama benim tek isteğim şu sponsor yazıları çıkartma gibi man utdnin falan öyle değil onu gidersinler yeter böle sökmek geliyo o reklam şeysini
quote:
oha süper tasarlayan kim
Galatasaray'ın Nike ile anlaşmasından sonra çıkan şu Elite takım muhabbetinde biz Adidas Elite gurupta değiliz sanırım.Sabah ilk açılan konuda formayı beğendiğimi belirtmiştim ama sonradan büyük Avrupa kulüplerinin yeni sezon formalarına baktım sanırım Adidas bizi R.Madrid,Marsilya gibi kulüplerle eş tasarım seviyesinde tutmuyor.Bakıyorum her yıl hemen hemen aynı olmaya başladı formalar işi değişik renk kombinasyonlarıyla kurtarmaya çalışıyorlar.
Bahsettiğim renklerdeki yada formanın genel görüntüsündeki fark değil dikkatli bakarsanız Adidas Avrupa'nın büyük kulüpleri için özel dikiş tasarımlar ve özel desenler kullanıyor.
GS Elite Nike kategorisindeyse eğer ki öyle sanırım umarım seneye bizde Nike ile anlaşırız zaten formalarımız git gide çok cafcaflı olmaya başladı Nike kumaş kalitesinden vs geçtim güç içerisindede rahatça giyilecek tasarımlar yapıyor.Her sene 90tl para var maç günleri ve halı saha dışında giyeme benim için uzun zamandır durum böyle. Yeni sezon için Avrupa'dan seçmeler: