Sizde alın arkadaşlar.Gün destek günüdür.KLübümüze manevi alanda olduğu gibi maddi anlamda da destek vermeye devam edelim(her zaman olduğu gibi)
Son olarak.
''FENERBAHÇE DÜŞMANLARINI YENECEĞİZ ''
quote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE
Şahsen çok beğendim.Alacam allah izin verirse.
Sizde alın arkadaşlar.Gün destek günüdür.KLübümüze manevi alanda olduğu gibi maddi anlamda da destek vermeye devam edelim(her zaman olduğu gibi)
Son olarak.
ben beğenmedim büyük ihtimal efsane çubuklu alacağım ama 3.formayıda görmek lazım
quote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE
Şahsen çok beğendim.Alacam allah izin verirse.
Son olarak.
Şu koyu mavi olan iki şerit daha koyu parlak bir ton olsaydı harika olurdu.Fena değil gene de.Bu sanırım 3. forma olacak.
quote:
Orijinalden alıntı: Sevinckan_216
ben beğenmedim büyük ihtimal efsane çubuklu alacağım ama 3.formayıda görmek lazım
Alıntıları Göster
Umbro ile anlaşım artık Adidas iyi güzelde baydı beni
Muhteşem!! Yıllardır bekliyorduk
İmkanım olsa alırdım
quote:
Orijinalden alıntı: Something
Şu koyu mavi olan iki şerit daha koyu parlak bir ton olsaydı harika olurdu.Fena değil gene de.Bu sanırım 3. forma olacak.
Alıntıları Göster
Çok çirkin duruyor yahu Asla almam bunu. Ama gidip duvar saati alıcam şu fenerbahçe logosunun yanından melek kanatları çıkmış olanı
Şahane
quote:
Orijinalden alıntı: polatz
Şahane
BEĞENMEDİM SIRADAKİ GELSİN
quote:
Orijinalden alıntı: polatz
Şahane
beni açmadı...
quote:
Orijinalden alıntı: Rizeli
beni açmadı...
Alıntıları Göster
Her sene aynı modelin aynı formanın renklerini değiştirip değiştirip yediriyorlar millete Tema fena değil ama insan bir iki orjinal figür koyar zenginleştirir formayı. Okul takımı için forma diktirmeye gitsem bunu ben de çizerdim. Fener'in, Adidas'ın ekstra bir büyük farklı dizaynı olmaması sinir bozucu.
quote:
Orijinalden alıntı: AXU
Her sene aynı modelin aynı formanın renklerini değiştirip değiştirip yediriyorlar millete Tema fena değil ama insan bir iki orjinal figür koyar zenginleştirir formayı. Okul takımı için forma diktirmeye gitsem bunu ben de çizerdim. Fener'in, Adidas'ın ekstra bir büyük farklı dizaynı olmaması sinir bozucu.
Alıntıları Göster
Ben cok begendim. Hemen alicam ciksin satisa. Beyler beyenmedim diyip gecmeyin. Maddi zararimiz cok buyuk. Destek lazim.
quote:
Orijinalden alıntı: Esnaf_TV
Ben cok begendim. Hemen alicam ciksin satisa. Beyler beyenmedim diyip gecmeyin. Maddi zararimiz cok buyuk. Destek lazim.
Bi Marsilyaya yapılan formaya bak, bir de bize.Yazık sana adidas.
quote:
Orijinalden alıntı: Esnaf_TV
berbat ötesi...
quote:
Orijinalden alıntı: Bay KospiR
berbat ötesi...
Alıntıları Göster
başka yok mu
quote:
Orijinalden alıntı: Bay KospiR
berbat ötesi...
Alıntıları Göster
Ben beğendim.
quote:
Orijinalden alıntı: Westbrook0
Marsilyanın formasını koyarmısın buraya?
quote:
Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka
quote:
Marsilyanın formasını koyarmısın buraya?
Alıntıları Göster
Bence çok iyi olmuş. Taraftarların genelinde bir ortası yok ama. Ya çok iyi diyorlar ya da berbat.
quote:
Orijinalden alıntı: Quintana!
quote: