Bi Marsilyaya yapılan formaya bak, bir de bize.Yazık sana adidas.
Marsilyanın formasını koyarmısın buraya?
quote:
Orijinalden alıntı: Quintana!
quote:
Orijinalden alıntı: Westbrook0
Bi Marsilyaya yapılan formaya bak, bir de bize.Yazık sana adidas.
Marsilyanın formasını koyarmısın buraya?
İğrenç ya.
bence harika olmuş.. Alıyorum
Marsilya ve Lyon'a mükemmel formalar yapıyor Adidas. Bize de özgün tasarımlar yapıyor aslında bazen ama... Formayı pek beğenmedim, Arjantin renklerinde dediklerini almayı düşünüyordum ki buymuş, hayal kırıklığına uğradım. Geçen sene de mavi formanın tonu pek tutturulamamıştı, tutsa mükemmel olacak bir formaydı ama yoğun bir mavi değildi... Neyse sözüm söz, ya yeni sezon 1 forma ya da eski sezon 2 forma alıyorum mutlaka.
marsilyanın formaları müthiş ama bizimkiler değil
Lyon;
Arkadaş bizm niye böyle formalarımız yok Adidas bize niye yapmıyorsun!!!
Arkadaş bizm niye böyle formalarımız yok Adidas bize niye yapmıyorsun!!!
Bizde niye yok
Liverpoool
valla ne diyeyim marsilya ve lyon formaları çok güzel. bizim forma kötü olmuş... şu işe el atsalar bari o kadar forma satışımız var. bize ayrı forma tasarlasın adidas.
Forma tasarımlarını Abdullah Kiğılı yapmıyor muydu?
Marsilya ve Lyon'un formaları çok sağlam. Bizimki yanında çok kötü kalıyor. Artık adidası değiştirme zamanımız geldi galiba hep aynı formayı renk farklılığyla sürüyolar piyasaya
En azından şu taraftar çizimlerinden biraz esinlensinler.
Adidas firmasına boşuna kazıyorsunuz.
Bizim formaların en az 1 adetini her sene Fenerium tasarlıyor. Adidas ise üretiyor.
Niang üzerinde görünen forma Fenerium tasarımı dır.
Ya Allah aşkına bu ne böyle..Yine cubuklu aldırcaklar bize (maksat destek olsun) ama siyah ve altın sarılı bi forma yaparlarsa kesin alıcam onu!!!
Bence fena değil
Bu senede renksiz logo olayı çıktı. Liverpool ve Milanın formalarındaki logolar renksiz.
üstünde belli-belirsiz bir yıldız var yeni fark ettim