Şimdi Ara

İŞTE YENİ MEGAN COUPE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
39.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gün geçtikçe yeni modeller yeni tasarımlar çıkıyo bakalım daha neler görcez.
  • quote:

Ben 4-5 ay sonra öyle ya da böyle turuncu Megane Coupe alacağım. Hele özellikleri bir çoğalsın (Cam tavan, eller serbest kart, navigasyon...). İnşaallah o zaman Coupe altımda...

yaww cat sen benim başımın belasımısın tam almaya niyetleniyorum bişeyler çıkarıyorsun yanlız araştırdığım kadarıyla eller serbest sistemi araçda mevcut.

arabaya niyetlendik ama bu seferde bayilerde bulamıyorum turuncu rengini bulabileceğim bayii bilen varsa lütfen pm atsın
  • Merhaba arkadaşlar araçtan evet 4 gün önce satın aldım ve o kadar memnunumki anlatamam.. Insignia felan umrumda değil araçtan aldığım zevki 1 kasa bmw'den almadım.. Yanlız şöyle birşey var araçtan şuan türkiyeye çok sınırlı sayıda geldi sayıyı vermek bana düşmez ama gerçekten çok az sayıda geldi ve satıldı çoğu yenileri ötv indirimine yetişmiycek deniyor ve gene geldiğinde fazla sayıda gelmiycekmiş araç çok harika performans ne desem yalan olur çok kötü kaçıyor 1.6 olduğuna inanmıyorlar.. 1000 km oldu bisorun yok çıtırtı bile yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Deniz

Merhaba arkadaşlar araçtan evet 4 gün önce satın aldım ve o kadar memnunumki anlatamam.. Insignia felan umrumda değil araçtan aldığım zevki 1 kasa bmw'den almadım.. Yanlız şöyle birşey var araçtan şuan türkiyeye çok sınırlı sayıda geldi sayıyı vermek bana düşmez ama gerçekten çok az sayıda geldi ve satıldı çoğu yenileri ötv indirimine yetişmiycek deniyor ve gene geldiğinde fazla sayıda gelmiycekmiş araç çok harika performans ne desem yalan olur çok kötü kaçıyor 1.6 olduğuna inanmıyorlar.. 1000 km oldu bisorun yok çıtırtı bile yok..

hayırlı uğurlu olsun güzel seçim.

• tasarımı çok güzel gerçekten..

sadece manuel vites mi var acaba?
  • Tasarımını beğendim, bence güzel olmuş..
  • Düşünüyorum ciddi ciddi bu aracı.Vay be bi gün Reno'nun bir aracını bu kadar sevebileceğim aklımın ucundan geçmezdi.
  • dci mi aldınız benzinmi?

quote:

Merhaba arkadaşlar araçtan evet 4 gün önce satın aldım ve o kadar memnunumki anlatamam.. Insignia felan umrumda değil araçtan aldığım zevki 1 kasa bmw'den almadım.. Yanlız şöyle birşey var araçtan şuan türkiyeye çok sınırlı sayıda geldi sayıyı vermek bana düşmez ama gerçekten çok az sayıda geldi ve satıldı çoğu yenileri ötv indirimine yetişmiycek deniyor ve gene geldiğinde fazla sayıda gelmiycekmiş araç çok harika performans ne desem yalan olur çok kötü kaçıyor 1.6 olduğuna inanmıyorlar.. 1000 km oldu bisorun yok çıtırtı bile yok..

• 1.6 16V benzinli modeline sahip
  • sunroof falan eklensin o zaman alınır bu araç çoğu reno bayisine gittim yok bu araçtan daha gelmeden siparişi veriliyormuş
  • sonuçta renault.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahweto

quote:

Ben 4-5 ay sonra öyle ya da böyle turuncu Megane Coupe alacağım. Hele özellikleri bir çoğalsın (Cam tavan, eller serbest kart, navigasyon...). İnşaallah o zaman Coupe altımda...

yaww cat sen benim başımın belasımısın tam almaya niyetleniyorum bişeyler çıkarıyorsun yanlız araştırdığım kadarıyla eller serbest sistemi araçda mevcut.

arabaya niyetlendik ama bu seferde bayilerde bulamıyorum turuncu rengini bulabileceğim bayii bilen varsa lütfen pm atsın

Estağfurullah arkadaşım. Sen niyetlendiysen al. Ben bekleyeceğim. Keşke cam tavanı da olsaydı. Ben de şu anda gün sayar olacaktım. Ama beklemekten başka çarem yok. Eylül - Ekim gibi full Coupe altımda inşaallah...

Eller serbest Coupe de yok. Sadece HB kasada var. Eller serbest benim için önemli değil. Benim için en önemli olan şey cam tavan. Gerçi cam tavan gelse de açılmayacak. Gelecek olan cam tavan, sabit açılmayan cam tavan olacak....

• biri bana şunu açıklasın "Elektrikli panoramik açılır tavan" biz yeni megane aldık haziran 15 e kadar yurt dışından gelecen fakat sadece Elektrikli panoramik açılır tavan'lı modeli mevcutmuş ve fazladan 1.800 tl aldılar. Forumda açılmıyo falan demişler ama eminmisiniz açılmadığına?
  • evet şuanda meganın almanya sitesinde buldum ve bu arabanın sunroof'u var korkuttunuz beni boşu boşuna alın size resmi
     İŞTE YENİ MEGAN COUPE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunahaan -- 19 Mayıs 2009; 12:21:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: tunahaan

biri bana şunu açıklasın "Elektrikli panoramik açılır tavan" biz yeni megane aldık haziran 15 e kadar yurt dışından gelecen fakat sadece Elektrikli panoramik açılır tavan'lı modeli mevcutmuş ve fazladan 1.800 tl aldılar. Forumda açılmıyo falan demişler ama eminmisiniz açılmadığına?

Bildiğim kadarı ile HB'lerde Panaromik Cam tavan açılabiliyor ama Coupe da ise panaromil cam tavan var (şu anda Tr'de opsiyonu yok ) fakat açılmıyor
  • quote:

4 günde 1000 km yaptıysanız ayda yaklaşık 10 bin km eder. Yılda 100 bin desek yuvarlak hesap, neden benzinli aldınız?

Ve bu kadar kısa sürede Insigna yı satmak size ne kadar zarar ettirdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent-- -- 19 Mayıs 2009; 12:37:24 >

• otomatik seçeneği henüz yok mu meganelarda sitesinde mekanik yazıyor sadece?
  • araç çok güzel bide acaba bu panaramik cam tavan standart olabilir mi??
  • panaromik cam tavan standart değil 1800 tl farkla...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.