Şimdi Ara

İŞTE YENİ MEGAN COUPE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
39.572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tasırım olarak yeni VW Scirocco 'dan özenilmiş diye düşünüyorum. Fakat kalite olarak zor.

İŞTE YENİ MEGAN COUPE
  • evet dediğin gibi VW Scirocco ya benzetilmiş kalite olarakta ulaşamaz ama bunu alacak gücü olmayan meganı tercih edecekler
  • quote:

Orjinalden alıntı: TorwaK

Tasırım olarak yeni VW Scirocco 'dan özenilmiş diye düşünüyorum. Fakat kalite olarak zor.

İŞTE YENİ MEGAN COUPE

Coupe olması dışında neresi benziyor bana gösterirmisin.Saçma sapan konuşuyorsunuz.Sciroccoda C30 dan özenilmiş o zaman .
  • quote:

Orjinalden alıntı: nesferatu

forumda "Deniz" nickli arkadaşta megane III coupe var. Hatta daha 2 aylık insignia sını satıp öyle aldı...

töbee
  • Güzel araç güzel tasarım
  • arkadaşım biz sadece benzettik vw den alınta demedik niye saçma sapan olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: AuToBaN
    Coupe olması dışında neresi benziyor bana gösterirmisin.Saçma sapan konuşuyorsunuz.Sciroccoda C30 dan özenilmiş o zaman .

Öncelikle siz üslubunuzu ve tavrınızı bir düzeltin, ben gerekli açıklamayı sonra yaparım.
  • bir benzerlik yok ama gercekten
  • quote:

Orjinalden alıntı: thispotkey

bir benzerlik yok ama gercekten

Fakat bana soracak olursanız VW Scirocco 'nun kötü bir Renault uyarlaması. Megane III bence bu araba olmamalıydı, adına yakışmamış.
  • dün izmitte istiklalde siyahını gördüm güzel olmuş gerçekten.
  • Çok hoş araba
  • Deniz arkadaşımızde var Megane III Coupe aslında kendi yorumlarını alabilsek güzel olacak ama uğramıyor bu aralar sanırım
  • evet kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını alsaydık güzel olurdu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gokhan43

Deniz arkadaşımızde var Megane III Coupe aslında kendi yorumlarını alabilsek güzel olacak ama uğramıyor bu aralar sanırım

Geçen gün bir forumda "Megane Coupe çok güzel. İçinde şu anda hiç tıkırtı yok" demişti DENİZ arkadaşımız. İnsignia gibi D sınıfı bir arabadan hemen sonra aldığı Megane Coupe için bu sözleri kullanıyorsa, demek ki şahane bir araba.

Ben 4-5 ay sonra öyle ya da böyle turuncu Megane Coupe alacağım. Hele özellikleri bir çoğalsın (Cam tavan, eller serbest kart, navigasyon...). İnşaallah o zaman Coupe altımda...

İŞTE YENİ MEGAN COUPE

• Çok tatlı duruyor....
  • Buuuuu senin araban mı???
  • yakından görüşünüşü daha güzeldir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 12 Mayıs 2009; 18:43:28 >
  • evet bende megan coupe düşünüyorum şu an bende 2006 altı model megane var onu satıp coupe alcam çok etkilendim arabadan 2 ay falan geçsin o yüzden kullanan arkdaşlardan yorum alıyorum.
  • Motor güzel ama tasarım bana başka modelleri çağrıştırıyor ( arkadan astra gtc mesela ) dashboard ise malzeme kalitesi artmasına rağmen rakipleri kadar şık ve oturaklı değil ama fiyatlar golfe göre alınası olmuş fakat bir yıl sonra kızılayda dağıtılmış gibi trafikte çok görüpte kendi arabasından sıkılmak istemem diyorsanız o ayrı, alana hayırlı olsun
  • Hb arkası çok kötü ama coupenin şahane sırf bu yüzden bile coupe alırdım ben.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.