eğer dediğin gibi 250 beygirlik bir motor çıkarırlarsa hakkatten süper olur :D 130 beygirlikde güzel aslında. Kıbrısta ben daha hiç görmedim megane coupe i bakalım ne zaman gelicek.
megane yeni kasalar üreteceğine önce şu ses problemini bi çözsün. etrafımda çok megan kullanıcısı var hepsi aracın ses yalıtımı ve çeşitli yerlerinden ses gelmesinden şikayetçi.ama ne hikmetse millet hala megan almaya devam ediyor(bizim milllet reno yu türk sanıtor galiba tofaş gibi para yabancıya gitsin isemiyor:))))
quote:
Orijinalden alıntı: ocean
eğer dediğin gibi 250 beygirlik bir motor çıkarırlarsa hakkatten süper olur :D 130 beygirlikde güzel aslında. Kıbrısta ben daha hiç görmedim megane coupe i bakalım ne zaman gelicek.
Bence mukemmel bir arac, motor konusundada bir cok kisi icin gayet yeterli olacagini dusunuyorum sonucta 120-130bg olanda gelse bile oyle mukemmel bir performans olmayacak . Amac spor kullanimsa zaten tercih RS olmali. Sirf bilmem nere mali diye bir araca marka icin dunya para verilecegine assagi yukari ayni paraya brembo frenli,kilitli diferansiyeli,250 hp lik gercek bir hot-hatch alinir.
bu arada su scirocco cu arkadaslara bir anlam veremedim gitti. Hepsi bir iddaadir tutturmus megane scirocco cakmasi diye , su cakma kisimlari paint ile cizsenizde bizde gorsek . Vallaha gercek hayatta birisine soylemeyin dalgaya alirlar yani o kadar soyleyim.
"BenGider" al bendende o kadar, şunun çakması bunun benzeri ötekinin aynısı gibi yakıştırmalar nedir ya? Yıllardır araba üretiliyor ve bazı dış görünüm özelliklerinin birbirini andırması çok muhtemel Kİ Megane Coupe'nin gerçekten şırokkoyla Alakası yok arkadaş,çüş diyorum ya bu benzetmeye. Yani o zaman Megane coupe'yi bütün coupe arabalara benzet gitsin,a3ede benziyo c30ada benziyo hatta CLK'yı çok andırıyo
quote:
Orijinalden alıntı: BREATH
"BenGider" al bendende o kadar, şunun çakması bunun benzeri ötekinin aynısı gibi yakıştırmalar nedir ya? Yıllardır araba üretiliyor ve bazı dış görünüm özelliklerinin birbirini andırması çok muhtemel Kİ Megane Coupe'nin gerçekten şırokkoyla Alakası yok arkadaş,çüş diyorum ya bu benzetmeye. Yani o zaman Megane coupe'yi bütün coupe arabalara benzet gitsin,a3ede benziyo c30ada benziyo hatta CLK'yı çok andırıyo
hocam konu cort olmuş taaaa 2009 larda kalmış :D
yahu napiym ben şimdilerde almayı düşünüyorum görünce yazdım:))