Şimdi Ara

İŞTE YENİ MEGAN COUPE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
39.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deniz

Insigniadan memnun kalmadım aracım çok kalitesizdi.. 15.000 TL zarar ettim suan megane 2500 Km oldu ve çok ama cok severek kullanıyorum..

hocam sizinki dizelmi benzinlimi
  • Dış görüntü çok iyi.
    Ama içinde çok eksiklik var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrıor Sako

quote:

Orijinalden alıntı: Deniz

Insigniadan memnun kalmadım aracım çok kalitesizdi.. 15.000 TL zarar ettim suan megane 2500 Km oldu ve çok ama cok severek kullanıyorum..

hocam sizinki dizelmi benzinlimi

Arkadaşın adına izni olursa ben cevap vereyim araç benzinli ve yakında 15000 km bakıma gireceğini söylüyordu forumda.
  • kardeş arabandan memnunmusun hala son durum ne ???
  • Araç çok güzel ancak keşke daha iyi motoru olsaydı....
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncrdbl

Araç çok güzel ancak keşke daha iyi motoru olsaydı....

yakında 1.4 tce 130 ps ve rs 250 pslik motorlar geliyor
  • 1.4 130'luk motor iyi olur
    quote:

quote:

• Güzel
  • quote:

quote:

o zaman tadından yenmez
  • eğer dediğin gibi 250 beygirlik bir motor çıkarırlarsa hakkatten süper olur :D 130 beygirlikde güzel aslında. Kıbrısta ben daha hiç görmedim megane coupe i bakalım ne zaman gelicek.
  • megane yeni kasalar üreteceğine önce şu ses problemini bi çözsün. etrafımda çok megan kullanıcısı var hepsi aracın ses yalıtımı ve çeşitli yerlerinden ses gelmesinden şikayetçi.ama ne hikmetse millet hala megan almaya devam ediyor(bizim milllet reno yu türk sanıtor galiba tofaş gibi para yabancıya gitsin isemiyor:))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocean

eğer dediğin gibi 250 beygirlik bir motor çıkarırlarsa hakkatten süper olur :D 130 beygirlikde güzel aslında. Kıbrısta ben daha hiç görmedim megane coupe i bakalım ne zaman gelicek.

250 pslik motor renault spor adı altında sunuluyor
    merak eden varsa
    http://forum.donanimhaber.com/m_35157467/tm.htm
  • Bence mukemmel bir arac, motor konusundada bir cok kisi icin gayet yeterli olacagini dusunuyorum sonucta 120-130bg olanda gelse bile oyle mukemmel bir performans olmayacak . Amac spor kullanimsa zaten tercih RS olmali. Sirf bilmem nere mali diye bir araca marka icin dunya para verilecegine assagi yukari ayni paraya brembo frenli,kilitli diferansiyeli,250 hp lik gercek bir hot-hatch alinir.

bu arada su scirocco cu arkadaslara bir anlam veremedim gitti. Hepsi bir iddaadir tutturmus megane scirocco cakmasi diye , su cakma kisimlari paint ile cizsenizde bizde gorsek . Vallaha gercek hayatta birisine soylemeyin dalgaya alirlar yani o kadar soyleyim.
  • "BenGider" al bendende o kadar,
    şunun çakması bunun benzeri ötekinin aynısı gibi yakıştırmalar nedir ya?
    Yıllardır araba üretiliyor ve bazı dış görünüm özelliklerinin birbirini andırması çok muhtemel Kİ Megane Coupe'nin gerçekten şırokkoyla Alakası yok arkadaş,çüş diyorum ya bu benzetmeye.
    Yani o zaman Megane coupe'yi bütün coupe arabalara benzet gitsin,a3ede benziyo c30ada benziyo hatta CLK'yı çok andırıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: BREATH

"BenGider" al bendende o kadar,
    şunun çakması bunun benzeri ötekinin aynısı gibi yakıştırmalar nedir ya?
    Yıllardır araba üretiliyor ve bazı dış görünüm özelliklerinin birbirini andırması çok muhtemel Kİ Megane Coupe'nin gerçekten şırokkoyla Alakası yok arkadaş,çüş diyorum ya bu benzetmeye.
    Yani o zaman Megane coupe'yi bütün coupe arabalara benzet gitsin,a3ede benziyo c30ada benziyo hatta CLK'yı çok andırıyo

hocam konu cort olmuş taaaa 2009 larda kalmış :D
  • yahu napiym ben şimdilerde almayı düşünüyorum görünce yazdım:))
  • Nerdeyse 3 sene olmus zaman ne cabuk geciyo
  • Bende yenisi çıkıyo sandım, bi baktım hort
  • quote:

Orijinalden alıntı: will.i.am

Bende yenisi çıkıyo sandım, bi baktım hort

Aynen Dedim ne ara yenilediler yine bunu
  • Megane Coupe yenilenmiş dediler geldik
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.