Şimdi Ara

İŞTE YENİ OPEL ASTRA! (771. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.642
Cevap
36
Favori
1.787.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 769770771772773
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler sizce fiyatlar düser mi bir iki ay icinde ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2014 model opel astra fiyatlarına yakıt tüketimine teknik özelliklerine donanım seçeneklerine ve görsellerine buradan bakabilirsiniz

http://www.araba-yorum.com/araba-fiyatlari-fiyat-listesi#search/makemodel-Opel/makemodel-Astra/
  • InDark I kullanıcısına yanıt
    düşmez.
  • Merhaba arkadaşlar
    Bugun stil paketli sport donanım astramı opel odaktan teslim alıcam,
    Aksesuar okarak tavsiyeleriniz ne olur

Birde ilk teslim alımda neye dikkat etmeliyim

• Astra K bence 2016 yılı başlarında satılmaya başlanır.Astra j ler classic olsada aşırı bir değer kaybı olacağını sanmam.Çünkü araç fiyatları bayağı bir arttı.

• Selam arkadaşlar. 2014 Astra sedan 1.4 turbo sport paket en son 60.000 fiyat aldım (Ankara) İstanbul yolu opisden. Liste fiyatına bakarsak eğer 60.962 TL doğru düzgün bir indirim söz konusu değil. Bu fiyata da bu araba biraz pahalı açıkcası çok uğraştım ama inmiyorlar bu fiyatın altına. Son zamanlarda daha iyi bir fiyat alan arkadaşlar varsa lütfen hangi bayi ve ne kadara aldınız yazarsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Araspoyraz -- 17 Temmuz 2014; 12:39:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Araspoyraz

Selam arkadaşlar. 2014 Astra sedan 1.4 turbo sport paket en son 60.000 fiyat aldım (Ankara) İstanbul yolu opisden. Liste fiyatına bakarsak eğer 60.962 TL doğru düzgün bir indirim söz konusu değil. Bu fiyata da bu araba biraz pahalı açıkcası çok uğraştım ama inmiyorlar bu fiyatın altına. Son zamanlarda daha iyi bir fiyat alan arkadaşlar varsa lütfen hangi bayi ve ne kadara aldınız yazarsanız sevinirim.

1.6 136 hb sport için pazarlık vs. 66.000 fiyat aldım
  • Arkadaşlar selam,
    Sıfır 1.4 140 Turbo Benzinli Sport HB için 59.000 fiyat aldım. Sizce uygun mudur? Ayrıca bu motoru ve donanımı kullanan arkadaşların tavsiyesi nedir? Yakıt tüketimi ne alemdedir? Aracın genel olarak artı ve eksileri nedir?
    2012 Auris 'imi satıp Astra J kasaya geçmeyi düşünüyorum. Şu an kullandığım aracın da ilk sahibiyim henüz 34000 km deyim. Sizce biraz daha bekleyip bir üst kasayı mı bekleyeyim? 2016 gibi geleceğini söylüyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bozo Luluk

Arkadaşlar selam,
    Sıfır 1.4 140 Turbo Benzinli Sport HB için 59.000 fiyat aldım. Sizce uygun mudur? Ayrıca bu motoru ve donanımı kullanan arkadaşların tavsiyesi nedir? Yakıt tüketimi ne alemdedir? Aracın genel olarak artı ve eksileri nedir?
    2012 Auris 'imi satıp Astra J kasaya geçmeyi düşünüyorum. Şu an kullandığım aracın da ilk sahibiyim henüz 34000 km deyim. Sizce biraz daha bekleyip bir üst kasayı mı bekleyeyim? 2016 gibi geleceğini söylüyorlar?

Ben sedanına 60.000 fiyat aldım. Gerçekten ben çok araştırdım. Etrafımda astra ve jetta kullanan iki yakınım var ikisinide test ettim. Astra jettaya göre bariz daha önde. İşçilik, kalite, yol tutuş vs sayamıyacağım birçok fark var astrada olan fakat jettada olmayan. Araştırmalarım neticesindede yıllık 15000 km ' yi geçmiyorsanız veyahut parasal bir sıkıntım yok benzine binmek istiyorum diyosanız kesinlikle astra 1.4 turbo derim. Performansı asla üzmez sizi. Yakıtta bu arabayı alıpta çok yakıyo diyenleri de anlayamıyorum. Bile bile alıyosunuz neden alıyosunuz böyle söyleyip yedi karalı edecekseniz yani. Herneyse genel olarak astra en güçlü rakibi jettaya göre çok artıları var tavsiye ederim. İnternetten test videolarınada kullanıcı yorumlarına da bakabilirsin..

• Ben İstanbul Gerçek Oto(0 (212) 310 04 10) dan 2014 1.4 T otomatik sport sedan Astra için 63900 , aynısının 2013 modeli için 59800 fiyat aldım. Sadece reklam SMS i aldığım için merak edip sordum. İki defa aradılar karar verdinizmi diye. Bence tam pazarlık zamanı.

• cumartesi günü ankara reis opelde astra hb 1.4t sport beyaz renk için 58 bin dediler biraz sohbet ettik i30 veya astra iki araçtan birini alıcagımı araştırdıgımı soyledım en son 57 olur dediler.renkli ekran teyp ve sunroof için stil paket 3 bin,toplam 60 bin lira fiyat aldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar astra 1.4 t kullanıyorum. Bu araçlarda hız limitleyici kullanmanın yakıta etkisi varmıdır.
  • quote:

Arkadaşlar selam,

Aldığınız rakam için birşey diyemem fakat donanım ve motor olarak bana göre gayet iyidir.Yakıt tüketimi otomatik için 9-10 ltdir.Düz de sanırım 7-8 lt olur.Aurisiniz sanırım bir önceki yerli kasa;onu son demlerinde almışsınız.Ben sizin yerinizde olsam yeni kasa astrayı bekler öyle alırım.Ancak uzun süre kullanacaksanız j kasayı da tercih edebilirsiniz.J kasa için konuşursak yol tutuşu en iyi yanı diyebilirim.Eksisi ise kimine göre kasanın ağırlığıdır.Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: tica

quote:

Arkadaşlar selam,

Aldığınız rakam için birşey diyemem fakat donanım ve motor olarak bana göre gayet iyidir.Yakıt tüketimi otomatik için 9-10 ltdir.Düz de sanırım 7-8 lt olur.Aurisiniz sanırım bir önceki yerli kasa;onu son demlerinde almışsınız.Ben sizin yerinizde olsam yeni kasa astrayı bekler öyle alırım.Ancak uzun süre kullanacaksanız j kasayı da tercih edebilirsiniz.J kasa için konuşursak yol tutuşu en iyi yanı diyebilirim.Eksisi ise kimine göre kasanın ağırlığıdır.Kolay gelsin.

Üstad merhabalar,
    Auris aynen söylediğin gibi bir önceki kasanın son demlerinde alındı. Bir - iki sene içinde bir ev daha almayı düşünüyorum. Onun borcuna girdiğim zaman en az 5-6 sene araç konusunda pek oynama yapamam. O sebepten şu sıra aracı değiştirmeyi düşünüyorum. Diğer kasa bayinin söylediğine göre 2016 nın sonunda meydana çıkarmış. Ne kadar doğru bilmiyorum. Benzin - Dizel arasındaki makas iyice daraldı... Evvelki arabam ve şimdiki de dahil, senede maksimum 15.000 km yapan biriyim. Benzinli almak bu açıdan bana mantıklı geliyor. Benim auris ile astra 1.4 ü karşılaştırdığımda nM, hızlanma ve son hız farklılıkları var. Astra bu konuda daha üstün.
    Sollamaya çıktığımda beni iki defa düşündürmeyecek, gaza bastığımda anında tepki verip hızlanacak, boş ve hıza müsait yolda yeri geldiğinde 170 in üzerinde gidebilecek (auris ile max 175 gördüm :)) ) virajlarda hızımı kesip beni germeyecek bir araç bakıyorum. Bu yazdıklarımdan makasçı, hız manyağı apaçi biri olduğum aklınıza gelmesin. Çoğu zaman şehirler arası yolda seyahat ediyorum. Ne demek istediğimi o yolları uzun uzun katetmiş birileri anlayacaktır.

• Arkadaşlar bugün aracimi teslim aldım 136 cdti 50 km sonra motor ikaz lambası yandı araç cekisten düştü 2.000 deviri geçmiyordu, cekiciyle sevise çektirdim çok moralim bozuk daha alali 2 saat olmustu :(

• 1.6 yeni astra Hb otomatik sadece edition donanım mı var?
  • berkaydj kullanıcısına yanıt
    Gecmis olsun. Sorun neymis?

• quote:

Orijinalden alıntı: demoX

Gecmis olsun. Sorun neymis?

Araç geçici bir hata oluşturmuş hatayı duzeltmisler test sürüşü yapmışlar, bu sabah aldım aracı bir sıkınti yok.

• Merhaba arkadaşlar. 9 senedir kullandığımız opel astra g kasa 2000 model CD versiyonu satıp, Astra 1.6 136 HP CDTI HB Sport modelini navigasyon ile satın aldım yarın elime ulaşacak. Birkaç güne yorumlarımı yazarım
  • berkaydj kullanıcısına yanıt
    Nazarlik olsun ama neden oldugunu detaylica ogrenseydiniz, biraz da atarlanabilirdiniz sonucta alir almaz boyle birsey ile karsilastiniz hakliniz sonuna kadar.

Hayirli olsun bu arada araclarini yeni alan arkadaslara, 136 HP dizelin performansi ile ilgili de ilk tecrubeleri bekliyoruz.

Selamlar,
  • 
Sayfa: önceki 769770771772773
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.