Şimdi Ara

İşte yerli sedan otomobil | Tüm detaylar, beklentiler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
144
Cevap
0
Favori
4.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son günlerde gördüğüm en haklı yorum olmuş hocam

• Yavas yavas anlat Erdi, bazilari kolay hazmedemiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Moueson

Prototipi çıktı hocam bu bile büyük gelisme bizim ülkemiz için .Benim valla yerli arabadan hiç umudum yoktu ama beni şasırttılar. Umarım yakında piyasaya da uygun fiyattan çıkarda herkes alabilir :)

Alıntıları Göster
    Fabrika+Servis+Bayi? Bunları bir görelim o zaman bu babayiğitlerin alnında öpeceğiz. Yoksa bu kadarını Fadıl Akgündüz tek başına yapmıştı bu kadar babayiğit olmadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: faniseyler

Aracı teslanın rakibi gibi olsun hemde Şahini satıp alabilelim diye düşünenlere şaşıyordum.Çünkü daha ilk araba deneyimimizdi. Araba hakikaten tesladan aşağı kalır bir yanı yok Maşallah. Fiyatıda muadil araçlara göre oldukça uygun geleceğine şüphem yok. Mesela I-Pace fiyatı 600binden başlıyor. Bu araçta 200-250 arasından pazara girse inanın peynir ekmek gibi satar.
    Bu sedan kasanın en düşük donanım seviyesi 300 ve üzerinde olur. 200 bin TL bu araç için hayal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Steelo S kullanıcısına yanıt
    Pil+motor fiyatı zaten 150 bin civarı ediyor.
    Gerçekçi olmak lazım.

• Babatehlikeli kullanıcısına yanıt
    Hacım müteahhitiz galiba? Ne iş yapıyorsunuz benim hayalim şu an kpss yi kazanıp 1,5 yıl sonra atanmak o da alacağım para 3.700 lira. Para biriktirebilecegimi bile sanmıyorum. Hadi kıt kanaat geçinip 1000 lira kenara attım. 200 ay sonra alabilirim (17 yıl yapıyor). 17 sene sonra 2020 model araba almış olurum ne âlâ. Mezarda da binerim artık

Kusura bakmayın da madem "yerli ve milli" yapacaklar fiyatı 60 bin birim para olmalı.. Tesla model 3 40 bin birim para. Tesla da amerikanin yerli ve millisi. Kimse bana şimdi "dolar 6 lira olmuş C sınıfı arabalar 200 binden başlıyor" edebiyatı yapmasın. Ben de size derim ki bunları yapan adam belli.

Alım gücü sürekli düşüyor venezuellayla yarışır seviyeye geleceğiz yakında elhamdülillah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osiris34 -- 31 Aralık 2019; 14:58:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ardicli2000

Pil+motor fiyatı zaten 150 bin civarı ediyor.
    Gerçekçi olmak lazım.
    Ozmn gerçekçi olalım pil de motor da yerli değil.Çünkü imkanı yok.
    Bu motorun maliyeti oldukça ucuz.Bütün dünyada böyle bu.La elektrikli araç motorlar aliexprese düşmüş 5-10 bin lira arası satılıyor.Hadi gücü düşük olduğu için diyelim bu da üç aşağı beş yukarı ne olabilir yani? sistem, mantık aynı.Yıllardır bilinen birşey zaten.Böyle uzay mühendisliği gibi abartmayın yahu.
    Bu işlere uzak insanların bu duruma normalmiş gibi yaklaşmaları beni çok rahatsız ediyor.
  • https://forum.donanimhaber.com/yerli-otomobil-birseyi-acikliga-kavusturalim--141441888#141442163

Konuya bir bakın lütfen çok moralim bozuldu insanların fiyat düşüncesi yüzünden.

• Hayaller ülkesinde yaşıyoruz
    Ülkemde milli olan herşey satıldı
    Herşey propoganda malzemesi tanıtım var ötesi yok.
    2017 babayiğit 2007 yerli uçak vs vs . dediler ki 2 yıllık türk mühendisliği ve çalışmasının ürünü ama İtalyada yapıldı.
    Alet zaten 2017 de şangay da tanıtılmış daha ötesi yok. Bahsettikleri pilin amerika fiyatı 100k usd üstü. 70 000 dolarlık tesla tr de 3milyona satılıyorsa bu aracı 300 000 tl ye görmek te epey bir iyimserlik
    İnanmıyorum ama inanmak istiyorum. Saygılarımla
  • Abi o kadar gaza gelmişinki kendine mention atmışsın.
    kardeşim sen şaka mısın ? bi bak bakayım avrupada satılan %100 elektrikli araçları türkiyede kaça satıyorlar, emsallerine bir bak bakayım, yok 50 bin olsa çok satar yok 100 bin olsa deli satar, ulan harbi şaka yapıyorsunuz sanıyordum demek ki ciddisiniz, bu arabalar en az 350 binden satılacak 2 sene sonra , ki eder o parayı fazla da değil

• kafalar piril piril. 100bin tlye (15bin€) elektrikli luks denebilecek araba aliyorlar.

aracın batarya ünitesi artı dört lastik ve dört 22 inç jantı 100 bine ancak alırsın. bu araba 200-250 arasına ancak olur. o da şimdi ki kur ile tabi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Timur-i leng

kafalar piril piril. 100bin tlye (15bin€) elektrikli luks denebilecek araba aliyorlar.
    Senin kafa asıl pırıl pırıl.Gurbetçi akpliler gibi herşeyi euro dan TL ye çevirerek mi hesaplıyorsun sen.Bu aracın herşeyi türkiye de yapılacak basmıyor mu kafa? kaç defa anlatacağım? Motor yerli ise batarya yerli ise yazılım yerli ise ne diye çevireceğiz euroya dolara? tl tabanlı çıkacak tabiki.Beklentimiz o zaten.
    https://forum.donanimhaber.com/yerli-otomobil-birseyi-acikliga-kavusturalim--141441888#141442163

• Fiyat detayi cokomelli :) .

Ithal arac sinifinda vergilendirmesi de dumur detay olacak gibi :) :P ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Dropzone

kardeşim sen şaka mısın ? bi bak bakayım avrupada satılan %100 elektrikli araçları türkiyede kaça satıyorlar, emsallerine bir bak bakayım, yok 50 bin olsa çok satar yok 100 bin olsa deli satar, ulan harbi şaka yapıyorsunuz sanıyordum demek ki ciddisiniz, bu arabalar en az 350 binden satılacak 2 sene sonra , ki eder o parayı fazla da değil
    @murdocklawless
    aracın batarya ünitesi artı dört lastik ve dört 22 inç jantı 100 bine ancak alırsın. bu araba 200-250 arasına ancak olur. o da şimdi ki kur ile tabi.Alıntıdır.

Ya arkadaş anlatamayacağım galiba ben.Pes edeceğim galiba.Bu zihniyet ile ben başa çıkamıyacağım gibi.Kafalar euro ve dolar ile tl ye çevirerek çalışıyor millette.Vatan dan millilikten bahsederler birde.Neden 350 binden satılan araç ile karşılaştırıyorsun da aynı aracın o ülkenin aylık kazancını ve o ülkede satılan rakamını açıklamıyorsun? 70 binden yukarı satılan araç var mı? o aracın ülkesinde ve çevre ülkeler de aynı fiyatlardan satıldığını söylemiyorsun.Bu adamlar kendi ülkelerinde kendi para birimden 100 bini bulmazken benim ülkemde neredeyse tamamı yerli olan aracın fiyatını niye tl giriş parsıyla kıyaslıyorsun?
    Sizin zihniyetinizde ki insanlar oldukça biz kalitesiz yaşamı, pahalı olarak yaşamaktan kurtulamayacağız.
    https://forum.donanimhaber.com/yerli-otomobil-birseyi-acikliga-kavusturalim--141441888#141442163

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Steelo -- 31 Aralık 2019; 16:25:4 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Steelo

Senin kafa asıl pırıl pırıl.Gurbetçi akpliler gibi herşeyi euro dan TL ye çevirerek mi hesaplıyorsun sen.Bu aracın herşeyi türkiye de yapılacak basmıyor mu kafa? kaç defa anlatacağım? Motor yerli ise batarya yerli ise yazılım yerli ise ne diye çevireceğiz euroya dolara? tl tabanlı çıkacak tabiki.Beklentimiz o zaten.

Alıntıları Göster
    almanya arabalarini dedigin sekilde uretiyor ustune ustluk verginin vergisinide almiyor ayrica elektrikli arac alirsan devlet sana tesvik veriyor. yinede bu rakamlara inmiyor sifir km %100 elektrikli bir arac.

sizin kafanizdaki bu fiyat turkiyede butun arac piyasasini oldurur. tamam ölsun umrumda benimde degil ama bu diger markalarin araclari ulkeye girerken x2 vergi aliyor hukumet. bu kadar vergiden feragat edeceginimi saniyorsun. yav hadi oldu bu vergidende feragat etti o zaman kendini yeni vergilere hazirla ustelik misliyle

sonra burada bir kulagimizin arkasi kaldi diye aglama

• haberelectro kullanıcısına yanıt
    Dedi çukurun icinden.. Ama ne cukuru!!

• Bu laf söylenmisse, soyleyeni vatandasliktan atmak farzdir..

• quote:

Orijinalden alıntı: oturtan boğa

Mühendisi, tasarımcısı, işçisi hepsi italyan. Biz tam olarak neresini yaptık?.

Alıntıları Göster
    Git araştır elinin altında internet var +18 disinda da kullanabilirsin bunu. Ben bilgi almak, neymis ne değilmiş diye saatlerimi verip araştırıp okuyacağım, izleyeceğim hemde ceonun ağzından. Biri çıkıp şusu busu İtalyan bilmem ne diyecek. Yazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.