Merhaba arkadaşlar önceden One Million kullanıyordum ama artık bir yere gitsem gidene kadar en az 2 3 tane aynı parfümü kullanan kişiye denk geliyorum.Bu nedenle parfümümü değiştirmek istiyorum.Yaza özel veya kışa özel diye iki farklı parfüm kullanmak istemiyorum 4 mevsim olursa iyi olur.Ancak düzgün seçenekler yoksa yaz ve kış olarak da önerilerinize açığım.
İstediğim parfüm mümkün mertebe kalıcı olmalı çünkü çantamda ya da mont vs cebinde parfüm şişesi taşımayı hiç sevmem.Ayrıca fark edilebilirliği yüksek ve hafif olmalı çok ağır kokuları sevmiyorum ki zaten beni boğuyor da bu tür kokular.Hem içeride hem dışarıda dolaştığımdan içeride kokusu belli olan dışarıda belli olmayan ya da tam tersi kokuları istemiyorum.
Bu dediklerime uygun parfüm önerilerinizi bekliyorum.Maksimum bütçe 500 TL ama dediğim parfüm çok iyi fiyatını da fazlasıyla hak ediyor diyorsanız onları da yazarsanız değerlendirmeye alabilirim.
500 tl ise bütçe Tom Ford black orkide ve Hermes'in bi parfümü vardı ismi aklımda deil yada ben ysl, rochas ve burberry brit rythim kullanıyorum burberry için kız arkadaşlarımdan olumlu yorum alıyorum. Ayrıca burberry yeni bi parfüm 2013 sonbaharda çıktı diye biliyorum. Ama ilk iki dediğim on numaradadır
aladinn'in de dediği gibi Tom Ford-Black Orchid. Çok çok başarılı bir parfümdür.Fiyatı en son baktığımda 385 TL idi sanırım ama her kuruşuna değer çok orijinal bir koku.Onun dışında önerebileceğim Thierry Mugler marka parfümlere bak gerçekten çok kaliteli.Chanel-Allure da aklının bir köşesinde bulunsun.