Şimdi Ara

İstediğim performansı alamıyorum (GTX 1060)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bundan 2-3 ay önce GTX 1060 çıktığı gibi gidip ASUS ROG Strix GeForce® GTX 1060 aldım. Bazı oyunlarda internetteki testlerden bile iyi sonuç alırken bazı oyunlarda cidden hüsrana uğradım.

Windows 10 x64 - AMD FX-8350 işlemcim ve Asus M5A97 R2.0 anakartım var.

Sizce bunun nedeni nedir?

• oyunların optimizasyonuyla ilgili bi sıkıntıdır darboğaz yapmaz.
  • Eğer gta 5te stabil ve akıcı oynatıyorsa sorun yoktur kartta optimizasyon manyağı olmuş oyun olarak benim gördüğüm bi o var her oyun optimizasyonu düzgün yapamıyor 1080 olsa bilr ani fps düşüşü oluyor az fps verebiliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fx 8350 ile 1060 kartında darboğaz olabilir işlemcinizi OC yapmanız gerekebilir.
  • bende fx8350 ve asus gtx 1060 3gb var gayet güzel perf veriyor
    denediğim oyunlar doom4, wow, diablo, starcraft, elder scroll online, crysis3,2,1 fallout4, skyrim special edition, dragon age inquisition

sürücülerini kontrol edebilirsin, temiz yükleme yapabilirsin sorunun Windows ile alakalı olabilir de şahsi deneyimim olarak win 10 64 bit var 1607 sürümü güncelleme ile yapınca bilgisayar çok kötü olmuştu
    sonra siteden indirip kurunca düzelip kendine gelmişti. ama kesinlikle darboğaz yapmıyor 8350 bunu rahatlıkla söyleyebilirim.
  • hüsrana ugradiginiz oyunlarin isimlerini single mi multiplayer mi yazarsaniz daha cok yardimci olabiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xender_Cage

hüsrana ugradiginiz oyunlarin isimlerini single mi multiplayer mi yazarsaniz daha cok yardimci olabiliriz

Cevaplarınız için teşekkürler, daha çok multiplayer oyunlarda oluyor.

Witcher 3, fallout 4, total war gibi oyunlarda internetteki testlerden bile daha iyi sonuçlar aldığım oluyor ama iş battlefield 1, Arma 3 vs. oyunlarda neredeyse yarı performans alıyorum. Battlefield 1 de internette ultrada ortalama 80 FPS ise ben ortalama 40-45 arası alıyorum, hele Arma 3'de 25'e kadar düştüğü oluyor(Ayarlar en üst düzeyde değilken bile).

Böyle baktığında aslında işlemcinin sıkıntısı varmış gibi gözüküyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baskiki B kullanıcısına yanıt
    İşlemciyi en çok zorlayan oyunlar onlar zaten. OC yapın biraz.
  • Afterburner ile kullanım değerlerine bakıp resim atın. Cpu gpu ram pagefile usage

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arma3 başlı başına zaten AMD katili oyun. Tek çekirdek performansına aşık olan oyundan bahsediyorsunuz gayet normal düşük performans almanız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.