Şimdi Ara

istediğim web sitesinin maliyeti nedir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son zamanlarda aklımda sosyal sorumluluk projesi niteliğinde bir web sitesi kurma fikri var.siteye üyelik sistemiyle dahil olunacak ve üye olanlar atıyorum sahibinden.com da ilan verir gibi konuyla alakalı kendi kriterlerini anında siteye dahil ettikleri ve bunların önceden belirlenmiş zamanlarda otomatik olarak siteden kaldırıldığı,üyeler arasında mesaj fonksiyonu olan ve yöneticinin sürekli kontrolünde ve değişiklik yapabileceği bir web sitesinin tahmini maliyeti nedir tasarım vs. içinde.eklenecek daha karışık şeylerde var yani anlayacağınız girip bakıp çıkacağınız türden değil.

not:e ticaret sitesi değil yanlış anlaşılmasın sahibinden.com u örnek verdiğim için

• Hazır bişey düşünmüyorsanız size yardımcı olabilirim ve sistem hakkında detaylı bilgi vermeniz gerekmektedir. Özel olarak yazmış olduğum böyle projeler mevcut ama dediğim gibi detaylandırmanız gerekmektedir.
  • Hazır böyle bir sistem olduğunu sanmıyorum.Baştan kodlanması gerek.Www.uzmankirala.com dan ilan verip bütçe ve zaman belirlyerek size yardimci olucak birini kolayca bulabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabiki detaylı olarak yazılım bilgisi almak gerekli fiyat verebilmek için ama bu tür bir yazılımın maliyeti 30,000- 40,000 gibi
  • cevaplar için teşekkür ederim henüz fikir aşamasında uygulamaya koymak için görüşmeler yapmam gerekiyor.arkadaşın dediği fiyat bana yüksek gibi geldi ama tabi içinde olmadığım için bilmiyorum başka tahmini rakam söyleyebilecek olan var mı?
  • istediğin şeyi tam olarak belirtirsen fiyat kesin çıkar arkadaş en ucu düşünerek söyledi sanırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.