Şimdi Ara

İstediğimiz clientten istediğimiz server'a nasıl girebiliriz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendi clientimle yine clientimle uyumlu aynı versiyona sahip başka bir servera nasıl bağlanabilirim ? main.exe mi bağlanacağım serverın main.exe'sine göre ayarlıyorum ip'si portu seriali versiyonu vs vs serverada giriş yapabiliyorum ancak karakterimi seçtikten sonra 1 adım atmamla beraber direk dc alıyorum :) var mı bir çözüm yolu sunacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircik06 -- 15 Kasım 2015; 10:48:48 >

• Fazla işsiz kalmışsın dostum :D o dediğin mümkün değil her sezon kendine özel özellikleri olduğundan filesle senin clientin uyuşmuyor uyuşmazlıkdan dolayı dc yiyorsun istediğini yap ama ne yaparsan yap
    sağlıklı bir bağlantı sağlayamazsın
  • birader aynı versiyondan bahsediyorum :D oda olmadı bağlanacağım serverın datasınıda kullanıyorum yine dc
  • kadircik06 K kullanıcısına yanıt
    her serverin özel Maini yada Launcheri vardir ve onun icinde serverin IP si gecer. Yani oynayacagin serverin maini yada launcheri yoksa oyuna giremezssin ve DC yersin
  • client versiyonu aynı yazmış, ve maindeki ip serial aynısını uygulamış.

cevaba gelince muhtemelen proxy uygulanıyor, doğru portlarla oyuna girebiliyorsun ama gs-js-cs aralarındaki bağlantıya uygulanan proxy dc olmana neden oluyordur.

orjinal haliyle ve yapmış olduğun main ile oyuna girip komut satırında netstat -n ile portları kontrol et. muhtemelen fark vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TROJ

client versiyonu aynı yazmış, ve maindeki ip serial aynısını uygulamış.

cevaba gelince muhtemelen proxy uygulanıyor, doğru portlarla oyuna girebiliyorsun ama gs-js-cs aralarındaki bağlantıya uygulanan proxy dc olmana neden oluyordur.

orjinal haliyle ve yapmış olduğun main ile oyuna girip komut satırında netstat -n ile portları kontrol et. muhtemelen fark vardır.

öncelikle cevabınız için teşekkürler durumu çok iyi anlamışsınız. port olayı benimde aklıma gelmişti netstat agent adlı programla 2 mainlede giriş yaparak test ettim portlar baştan sona tamamen aynı ancak benim editlediğim main karakterimi seçtikten sonra nedense oyundaki tek bir haraketimle dc veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadircik06 -- 17 Kasım 2015; 19:42:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.