Şimdi Ara

İstediğin Oldumu VAKİT (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Yalnızca

Eğer bir hükümet kendi yargı sistemini koruyamıyorsa orada herhangi bir işi yoktur.12 Eylül zamanında bile hiçbir eylemci böyle bir şeye cesaret edememiştir.

Herşeyde hükümeti suçlamayı ne çok seviyosunuz? Bu her hükümet döneminde olabilecek bir olaydr. Sen onu bırakda susurluk da neler oldu, o zamanki hükümet neler neler yapmış onu söyle! geçmişte bi hükümetin başbakanı yumruk yedi, ne işdir yumruğu vuran bulunamadı,ne karanlık işdir anlaşılamadı,olay örtbas edildi hemen. Tabi onlar dikkatinizi çekmez.Bu olayda acaba hükümet ne yapmalıydı?Hükümetin bu olayla ne alakası var onu söyleyin siz. Desteksiz atmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 17 Mayıs 2006; 18:08:44 >
  • vakit in hedef gösterdiğine konuşan kişiler öncelikle kendilerine baksın baş tacı yaptıkları uğur mumcu nun
    80 lerde köşesinde ismini yazdığı ülkücülerin o hafta içinde öldürüldüğüne ne diyeceksiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: KerataKerata

Vakit gazetesinin 13 şubattaki haberinden adam 17 mayısta mı tahrik olmuş. Biraz insaf ve izan sahibi olmaya davet ediyorum. Madem öyle bu olay birilerine çamur atmak için komplo teorileri için kullanılacak. Alın bir komplo teorisi de benden.

evet biraz insaf ve izan gerekiyor geçen hafta danıştay başkanı konuşma yapıyor böyle bir tehlike olduğundan bahsediyor ne hikmetse bugün olay gerçekleşiyor.
  • Dikkat edin yargı sistemine yine bir hukuk adamından (katil zanlısı avukat) saldırı geliyor. Bu konuda İstanbul barosunuda suçlayabiliriz. Mesele güvenliği sağlayamama meselesi değildir. Bu olayı birilerini suçlamak için kullanmayın zanlı polisin elinde biraz sabredin. Gerekli merciler olayı çözecektir. Ha baktınız çözülmedi o zaman bütün demokratik hakklarımızı sonuna kadar kullanırız.

Ayrıca kısa süre önce Başbakanada ekmeğin içine silah gizleyerek saldırma girişiminde bulunuldu. Adam son anda yakalandı. Sizin mantığınızdan gidersek Hükümet başbakanı da korumaktan aciz.

Oniki eylüle hiç girmeyelim isterseniz. Aynı silahla sabah sağcı akşam solcu çldürüp birileri bu ülkenin gencecik insanlarını birbirine düşürdü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: set

quote:

Eğer bir hükümet kendi yargı sistemini koruyamıyorsa orada herhangi bir işi yoktur.12 Eylül zamanında bile hiçbir eylemci böyle bir şeye cesaret edememiştir.

Herşeyde hükümeti suçlamayı ne çok seviyosunuz? Bu her hükümet döneminde olabilecek bir olaydr. Sen onu bırakda susurluk da neler oldu, o zamanki hükümet neler neler yapmış onu söyle! geçmişte bi hükümetin başbakanı yumruk yedi, ne işdir yumruğu vuran bulunamadı,ne karanlık işdir anlaşılamadı,olay örtbas edildi hemen. Tabi onlar dikkatinizi çekmez.Bu olayda acaba hükümet ne yapmalıydı?Hükümetin bu olayla ne alakası var onu söyleyin siz. Desteksiz atmayın.

tabi canım her hükümet döneminde oluyor danıştay'ın 100 küsur yıllık tarihinde ilk defa böyle bir olay oluyor desteksiz atta nasıl atarsan at.ilk defa devletin yargı sistemine hemde "katliam" niteliğinde saldırı yapılıyor ve sen her hükümet döneminde olur diyorsun.iktidardan nemalanmak ayrı birşey canım.bugün bir saldırgan danıştay'a giripte katliam yapabiliyorsa sıradan insanlar ne yapsın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yalnızca -- 17 Mayıs 2006; 18:24:00 >

•  İstediğin Oldumu VAKİT

• quote:

Orjinalden alıntı: KerataKerata

Dikkat edin yargı sistemine yine bir hukuk adamından (katil zanlısı avukat) saldırı geliyor. Bu konuda İstanbul barosunuda suçlayabiliriz. Mesele güvenliği sağlayamama meselesi değildir. Bu olayı birilerini suçlamak için kullanmayın zanlı polisin elinde biraz sabredin. Gerekli merciler olayı çözecektir. Ha baktınız çözülmedi o zaman bütün demokratik hakklarımızı sonuna kadar kullanırız.

Ayrıca kısa süre önce Başbakanada ekmeğin içine silah gizleyerek saldırma girişiminde bulunuldu. Adam son anda yakalandı. Sizin mantığınızdan gidersek Hükümet başbakanı da korumaktan aciz.

Oniki eylüle hiç girmeyelim isterseniz. Aynı silahla sabah sağcı akşam solcu çldürüp birileri bu ülkenin gencecik insanlarını birbirine düşürdü.

sana katılıyorum,
    ayrıca diğer başlığa yazdıklarımı buraya da yazmak istiyorum.

"Tarih tekerrürden ibarettir diyorlar, hiç ders alınsaydı tekerrür eder miydi?" M. Akif Ersoy

Ne yazıkki ders alma gibi bi özelliğimiz yok.

sağ-sol
    alevi-sünni
    türk-kürt
    ....

Hala bunu Dincilerin yaptığını iddia ediyorlar,
    yarın bu sefer camilere yada ne bileyim haberi yapan gazeteye saldıracaklar bunu karşı taraf yaptı diyecekler,
    sonra sıra tekrar bunlara (Dinci dediklerinize) gelecek, bu böyle devam edecek.

sonuç ne olacak daha önceki çatışmalar gibi bize, yani gençlerimize olacak.

• quote:

Orjinalden alıntı: nejat_342

Saldırıyı şiddetle kınıyorum

Benim anlamadığım bi konu var geçen hafta cumhuriyet gazetesine bomba atılıyor sorumluları dinciler deniyor. Bugün danıştaya çirkin bi saldırı oluyor sorumlusu türban yanlıları diyorlar. ve her olayda hükümetin üzerine gidiyorlar erken seçim istiyorlar bence bütün problem cumhurbaşkanının bu hükümet tarafından seçilecek olması.

Az önce haberlerde şöyle bi konuşma geçti saldırıyı düzenleyenin akli dengesini olup olmadığına bakacaklarmış.

acaba o adamı kim kandırdı
    git danıştay üyelerine silah sık ve ben Alahın askeriyim de.
    Allaha inana birinin böyle ş.sizlik yapması mümkün değil.

quote:

Orjinalden alıntı: nejat_342

Acaba kimin üstüne kalacak bu olay

din için olmadığı kesin ama adam ben Allahın askeriyim dediği için hemen din üzerine attılar. Bekleyin bakim sonuç ne olacak hepsi ortaya çıkacak din için olmadığı ortaya çıkacak

Edit: tam ortaya çıkacağı zaman manşetler şöyle Danıştayı basan Alparslan Arslan konuşmasın diye dinciler tarafından öldürüldü

Öldürenlerin kimliği araştırılıyor.

Bırakın bu olayları gerçeklerle yüzleşin.

Gerçekler Cumhurbaşkanlığı seçimleri

• quote:

Orjinalden alıntı: ashc

tharun salakça, gerçekle ilgisi olmayan bişi yazıyorsun sonra neden silinmiş diye sitem ediyorsun.
    Sen o gazetenin yazdıklarına inanmaya devam et aferin.

arkadaşım seviyeni çok güzel belli ediyorsun.

birgün ebu cehil Peygamber Efendimiz(SAV)geliyor ve sövüyor Peygamber Efendimiz tebessüm buyuruyor..fazla zaman geçmeden Hz. Ebubekir geliyor ve Peygamber Efendimizi(SAV) övüyor güzel sözler söylüyor Peygamber Efendimiz yine tebessüm buyuruyorlar.. Sahabe efendilerimiz merak içinde Ya Resulallah sövdüler tebessüm ettin övdüler tebessüm ettin neden?? diyorlar..

Peygamber Efendimiz (SAV) KİŞİ KENDİ İÇİNDEKİNİ SÖYLER diyor..

düşün bakalım sen neyi yansıtıyorsun..

YA ANLAMIYORUM ADAM BANA SALAK DİYOR SORUN YOK BEN HADİS YAZIYORUM İNATLA SİLİYORSUNUZ BU NE DEMEK ANLAMIYORUM YAPMAYIN ALLAH AŞKINA NEDEN? BENİM MESAJIMDA KİME DOKUNAN NE VAR İLLAHA SAHTE NİCK LE GİRİP ESTİRMEKMİ LAZIM..

SAYGILAR..

• quote:

quote:

quote:

tabi canım her hükümet döneminde oluyor danıştay'ın 100 küsur yıllık tarihinde ilk defa böyle bir olay oluyor desteksiz atta nasıl atarsan at.ilk defa devletin yargı sistemine hemde "katliam" niteliğinde saldırı yapılıyor ve sen her hükümet döneminde olur diyorsun.iktidardan nemalanmak ayrı birşey canım.bugün bir saldırgan danıştay'a giripte katliam yapabiliyorsa sıradan insanlar ne yapsın?

Peki bunu bu hükümetmi yapmış? Elinde kanıtın varmı? Neye dayanarak bu olayla ilgili hükümeti suçluyorsun. Vur emrini hükümetmi vermiş?

• okumada bilmiyorsun diyeceğim artık sana kusura bakma ama
    ilk yazıma dikkat et açıklayarak yazacağım yargıtay,danıştay,sayıştay,osman,mehmet,hale,lale,jale vs vs gibi kişi yada kurumlar devletin güvencesi altında yaşarlar.burda danıştay!a katliam niteliğinde bir saldırı var yani devletin kendi kurumunda bunu koruyacak kişide devlettir yani devletin icrasında bulunan hükümettir.eğer buraya kadar anlaşılır olabildiysem burda bu işi hükümet yaptı diye bir anlam çıkartabiliyor musun?hala hükümet yaptı dedin bana kanıt göster diyorsun birşey demiyorum artık.
  • quote:

okumada bilmiyorsun diyeceğim artık sana kusura bakma ama
    ilk yazıma dikkat et açıklayarak yazacağım yargıtay,danıştay,sayıştay,osman,mehmet,hale,lale,jale vs vs gibi kişi yada kurumlar devletin güvencesi altında yaşarlar.burda danıştay!a katliam niteliğinde bir saldırı var yani devletin kendi kurumunda bunu koruyacak kişide devlettir yani devletin icrasında bulunan hükümettir.eğer buraya kadar anlaşılır olabildiysem burda bu işi hükümet yaptı diye bir anlam çıkartabiliyor musun?hala hükümet yaptı dedin bana kanıt göster diyorsun birşey demiyorum artık.

peki çok bilmiş aradaşım kim yaptı sence? kimi suçlayabiliriz bu durumda?

Sen sanki çooooook okuma bilyosun, bu tarz küçümser ifadeni şiddetle ve esefle kınıyorum!

Ammman iyi oku, beni süper okuma bilen dalgacı,alaycı arkadaşım!

Bi tek sen okuma biliyosun,herşeyi sen biliyosun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 17 Mayıs 2006; 19:11:22 >

• @set öncekilere çamur atacağına şimdiye bak

Öncekiler temizdi demiyor kimse

Nedir sende ki bu savunmu iç güdüsü anlamadım
  • Sağcılar solcuları , solcularda sağcıları bir numaralı düşmanları olarak gördüğü sürece bu kanlar durmaz. Bu ülkede neyi , nasıl , niçin , neden savunduğunu bilmeyen koyunlar olduğu sürece ( her iki taraf içinde söylüyorum hem sağcı hem solcu) ne bu ülke kalkınır ne de bu savaş sona erer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeM

@set öncekilere çamur atacağına şimdiye bak

ORTADA Bİ YANLIŞLIK VARSA ELBETTE SAVUNACAĞIM. BENİM DEDİĞİM GAYET AÇIK,CUMHURBAŞKANLIĞI SEÇİMLERİ YAKLAŞTIKCA TEZGAHLAR ARTACAK.... BUNU BURAYA YAZIYORUM. BİLİYORUM BUNU DÖNDÜRÜP DOLAŞTIRIP Bİ ŞEKİLDE HÜKÜMETE MAAL EDECEKLER, VE HÜKÜMETİ YENİ OYUNLARLA İNDİRECEKLER. MAKSAT CUMHURBAŞKANINI BU HÜKÜMETE SEÇTİRMEMEK. GÖRMEDİKMİ GEÇMİŞTEKİ 28 ŞUBAT OLAYLARINI... BENZER TAKTİKLE BU TÜR OLAYLARI HÜKÜMETE YIKIP ONU AŞAĞI İNDİRECEKLER. BİZ BU OYUNU DAHA ÖNCEDE GÖRMÜŞTÜK.BEN SÖYLEYECEĞİMİ SÖYLEDİM.BUNDAN SONRA UYUYANLAR VARSA UYUMAYA DEVAM ETSİNLER.BU MASALI DAHA ÖNCEDE YAŞADIK BİZ.ANLAŞILAN YİNE YAŞAYACAĞIZ.BUNU HALA ANLAYAMAYANLARA YAZIK.BUNDAN SONRADA ANLAYABİLECEKLERİNİ HİÇ SANMIYORUM. ÇÜNKÜ ONLARDA BU OYUNA FARKINDA OLMADAN DAHİL OLMUŞLAR.

ŞU YAPTIRANLAR Bİ BULUNSADA BİZDE RAHAT ETSEK. ONLARA BURDAN BİŞEYLER DİYECEĞİM, O PİSLİKLERE BİŞEYLER DİYECEĞİM AMA FORMDAN ATILMAKDAN KORKUYORUM. BUNU YAPANLAR İNSAN OLAMAZLAR. DAHA HİÇBİŞEY BELLİ DEĞİLKEN KAFANIZA GÖRE BİRİLERİNİ SUÇLAYAMASSINIZ! BU ZALİMLİK OLUR.ZALİMLERDEN OLMAYIN.ZALİMLİK ETMEYİN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 17 Mayıs 2006; 19:10:39 >

• quote:

Orjinalden alıntı: NeM

@set öncekilere çamur atacağına şimdiye bak

eğer ortada yanlış bi durum varsa tabiki savunulacaktır. duyarlı insansar için konuşuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tenahiz -- 17 Mayıs 2006; 18:57:39 >
  • Hedef gösterenler en az bu işi fili olarak bu işi yapan(lar) kadar sorumludur. Yargılanmaları gerekir. Basın özgürlüğü buysa Allah bizi bunların şerinden korusun .

yapılan her genelleme hatalı bu eylemin arkasında organize bir örgüt ve düşünce olsa bile .

Gözle görünen hedef gösterme , tetikçi ( arkasındaki organizasyon) ve çok yetkin ağızdan olayı haklı gibi göstermeye yönelik söylemler yeterli gerekçeleri oluşturuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pafta_turk -- 17 Mayıs 2006; 18:57:59 >
  • şerefsizler.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaviGece

Şimdi vakit çalışanlarından biri de çldürülürse, bu vakiti suçlayanlar da suçlanacaklar mı acaba...o zaman hiç bir haber de resim ve ad kullanılmasın hedef olurlar diye...

ayrıca bu saldırıyı yapanı da Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın...cumhurbaşkanlığı seçimleri yaklaştıkça böyle olayların çoğalacağını düşünüyorum...

• quote:

quote:

okumada bilmiyorsun diyeceğim artık sana kusura bakma ama

peki çok bilmiş aradaşım kim yaptı sence? kimi suçlayabiliriz bu durumda?

Sen sanki çooooook okuma bilyosun, bu tarz küçümser ifadeni şiddetle ve esefle kınıyorum!

Ammman iyi oku, beni süper okuma bilen dalgacı,alaycı arkadaşım!

Bi tek sen okuma biliyosun,herşeyi sen biliyosun!

o zaman okuduğunu doğru anla yada düzgün oku kafana göre yorumlama yazılan yazıyı.

susurluktan sivas katliamından derin devletten bahsediyorsun o olaylar yaşandığı sırada iyi bilirim ki senin savunduğun türdeki gazeteler yöneticiler veya kişiler vermesi gereken tepkiyi vermediği bu ülke bir çok aydınını yazarını sanatçısını kaybetmiştir.yine iyi bilirim ki bu ülkede behice boran'lar ahmet taner kışlalı'lar bahriye üçok'lar kalleşçe vurulduğu zaman nedense hep sessiz kalmayı tercih eden bir güruh olmuşlardır.kalkıpta bana derin devletten bahsedipte laf salatası yapma arkadaşım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.