Şimdi Ara

İstediğin Oldumu VAKİT (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Peki o vurulanların katilleri neden bulunamadı. Neden örtbas edildi acaba? Susurluk neden hemen ört bas edildi acaba?

Hayır,gerekli tepkiyi onlarda vermişlerdir.Yanlış biliyosun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 17 Mayıs 2006; 19:32:13 >
  • Türkiye laiktir ve ilelebet laik kalacaktır.
    bu yobazların sonu yakındır.
    milletin sabrı taşıyor artık!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Qantas

Türkiye laiktir ve ilelebet laik kalacaktır.
    bu yobazların sonu yakındır.
    milletin sabrı taşıyor artık!!!!

Laiklik bi tek senin tekelindemi? Sadece senmi laiksin? Evet,yobazların sonunun yakın olduğunu görebiliyorum.Bu açıkca görülüyor.Bunlar son çırpınışları,son haykırışları...

Laiklik söz ile söylenmez, yaşanır... Laiklik kişinin yaşantısında olmalıdır, dilinde değil. Laikliğin değerini bilelim. Onu dilimizle değil kafamızla yorumlayalım.
    Elbette Türkiye hep laik kalacak. Bu geleceğimizin teminatıdır. Biz bu sayede ayakta kalabiliyoruz. Laiklik bizim için çok önemli. Bu biz gençlerin teminatı , güvencesi altındadır. Bizler bunun değerini çok iyi biliyoruz ve sahip çıkıyoruz. Önemli olan laikliği yaşantımıza uygulayabilmektir. Ben bu şekilde düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 17 Mayıs 2006; 19:44:23 >

• ya arkadaşlar 2 dk. da yazdınız yine adamın bu işi din için yapmadığı gün gibi aşikar birkere Hz. Muhammed(SAV) hayatını bilen bir müslüman bunu asla yapmaz yapamaz müslümanlık emin olmayı dürüst ve insanlara karşı merhamet dolu olmayı gerektirir. böyle insanlar tarihte hep çıktı ve dini bu günkü gibi kötü görünmesini sağladı..

lütfen hepinizin elinin altında internet var biraz inanıyoruz dediğimiz Peygamber Efendimiz(SAV) in hayatından kıssalar öğrenelim o zaman anlayacağızki müslümanlık bambaşkabirşey..

saygılar..
  • Netice olarak ben söyleyeceklerimi söyledim. Ben Türk adaletine,güvenlik güçlerine güveniyorum. İnanıyorumki bu olay aydınlığa kavuşacak. Şu an için henüz bişey belli olmadan suçlama yapmak bence çok büyük yanlış. Bırakalımda buna yetkili merciler karar versin.

Bunu yapan canileri tekrar lanetle kınıyorum. Oradaki insanların ne suçları vardı, yazık değilmi o insanlara. Sinirlerin alt üst olu. Bu nasıl vahşiliktir. Bunu yapanlar nasıl bi insan? Diliyorum cezalarını en kısa sürede bulurlar. Bu Türk milletine yapılmış bir saldırıdır. Bu hepimize yapılmış bir saldırıdır. Bu, Cumhuriyetimizin kutsal değerlerine karşı yapılmış bir saldırıdır. Bu saldırıyı yapanların Allah belalarını versin!

Size bir önerim var, eve gider gitmez ben balkonuma bayrağımı asacağım. Sizlerde bunu yapın. Bu onlara güzel bi cevap olacaktır. Lütfen hepimiz bunu yapalım arkadaşlar. Cumhuriyetimize , değerlerimize sahip çıkalım arkadaşlar. Haydi, hep beraber... Haydi...

Saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi set -- 17 Mayıs 2006; 19:57:57 >

• Fitne fesat kazanları kaynatılmaya başlanmış gene..

Ben köşeye çekileyim en iyisi
  • ADAMLARIN İLK OLAYI DEĞİL Kİ!!!
    ŞU BAŞLIKLARA BAKIN.

VAKİT GAZETESİNİN YAPTIKLARI:
    LİNKLER İÇİN HABERTURK'E GİDİN.
    http://www.haberturk.com/newengine.php?haberturk=haber&@=228178

VAKİT'İN ALEVİLİK AYIBI / SKANDAL

ANADOLU'DA VAKİT GAZETESİNE SORUŞTURMA

VAKİT, DANIŞTAY ÜYELERİNİN FOTOĞRAFLARINI YAYINLADI

VAKİT GAZETESİ SEZER'İ BU KEZ DE ÖCALAN'LA KIYASLADI

ANADOLU'DA VAKİT GAZETESİNE SORUŞTURMA

VAKİT GAZETESİ BU KOLAJLA PAMUK VE AŞKIN'I HEDEF Mİ GÖSTERİYOR?

VAKİT'TEN AĞCA HATTI MÜDAFASI! İSLAM'DA KATİLİ SAVUNMAK VAR MI?

VAKİT, DEMOKRASİYİ ÖĞRENİR Mİ? BASININ, AĞCA TEPKİSİNİ ANLAMAMIŞ!

CUMHURİYET BAYRAMI'NDA VAKİT GAZETESİ'NDEN ŞOK ÇIKIŞ

AlmanyaDA anti-semitizm gerekçesiyle Vakit'in basımını ve dağıtımını yasaklamış zamanında.

• Basın Özgürlüğünü Kısıtlamak isteyen bir gazete bence.
  • Bu Vakit [Eski Akit] gazetesinin ilk vukuatı değil ne zman bu tarz haber yapsalar ertesinde gazetedeki isimler öldürülüyor. galiba bu 3. oldu
  • [ Vakit şüphesi kesinleşti ]

Danıştay 2. Daire üyelerine yönelik silahlı saldırıyı düzenleyen saldırganın arabasında şok belge

Vakit şüphesi kesinleşti
    Danıştay 2. Daire Başkanı ve üyelerine yönelik silahlı saldırı olayıyla ilgili gözaltına alınan avukat Alparslan Arslan'ın arabasında, Başkan ve üyelerin fotoğraflarının yer aldığı gazete kupürü çıktığı bildirildi. Arslan'la bağlantısı olduğu belirtilen 2 kişinin de arandığı kaydedildi.

Silahlı saldırının ardından olayı soruşturan Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri, zanlının kullandığı arabada arama yaptı. Yapılan aramada 14'lü bir silahın yanısıra, Danıştay 2. Daire Başkanı ve üyelerinin resimlerinin yer aldığı bir gazete kupürü bulundu.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından sorgulanan avukat Alparslan Arslan'ın ''kendisini ülkücü olarak tanımladığı'', ''türban olaylarından etkilendiğini'' ileri sürdüğü öğrenildi. Saldırganın ''olayı münferit olarak gerçekleştirdiğini ve herhangi bir örgütle bağlantısı olmadığını ısrarla vurguladığı'' kaydedildi.

Bu arada, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, Arslan'la bağlantısı olduğu bildirilen iki kişinin yakalanması için çalışma başlattıkları kaydedildi. Açık kimlikleri tespit edilen iki kişinin Arslan'la birlikte İstanbul'dan mı geldikleri ya da bu kişilerin Arslan'ın eyleminden önce telefonla mı konuştukları konusunda bir açıklama yapılmadı.

Polis, Arslan'ın dün gece konakladığı yeri araştırıyor. Arslan'ın bir otelde kaldığının sanıldığını belirten yetkililer, söz konusu kişinin kaldığı yerde irtibatlarının belirlenmeye çalışıldığını ifade ettiler.

http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=20677

Hala savunurlar

• Saldırganın ''olayı münferit olarak gerçekleştirdiğini ve herhangi bir örgütle bağlantısı olmadığını ısrarla vurguladığı'' kaydedildi.

tabi tabi
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeM

Saldırganın ''olayı münferit olarak gerçekleştirdiğini ve herhangi bir örgütle bağlantısı olmadığını ısrarla vurguladığı'' kaydedildi.

tabi tabi

yukarda verdiğin habere inanıyorsun ama bağlantılar ıolmadığı haberine inanmıyorsun. ne bu çelişki. sadece kendi düşünceni destekleyen haberlere inanıp diğerlerine "tabi tabi " tepkisi vermek ne kadar doğru acaba...
  • yav ne tembel adammış 4 ay sonramı gaza geldi bu mahlukat..arkadaşlar lütfen olaylara yüzeysel bakmayın..bu seneryolar ne yazıkki dönem dönem oynanıyor..bu senaryoları planlayanlarmı yoksamı bizdemi bir eksiklik var..hep aynı senaryo ve hep aynı tepkiler..insan biraz yaratıcı olur..artık böyle şeylere inanmayacak kadar zekamın olduğuna eminim...
  • din baronlarının kışkırttığı beyni yıkanmış bir yobazın işi...
    ancak yakındır bu yobazların kafasına inecek balyoz....yakındır...
  • Biraz bişeyler okuyun da ufkunuz açılsın.

11 Eylül saldırılarından önce de vakit hedef göstermiş amarikayı

maşayı ateşe atıp cezalandıran tiplere yuh olsun
  • BUNUN vakit le akitle alakası yok, bunlar daha derin konular burda yaptığınız basit yorumlar sadece bazı çevrelerin olayın yönünü değiştirmek istemesine yarıyor, onlarda sizin akit yada diğer unsurlara yönelmenizi istiyor ,ama asıl amaç ve bu işin altında yatan mesele daha farklı ve derin.
  • yarın gidip vakite abone olayım bari...bu devirde bu dik duruş yürek istiyor tabiii...
  • VAKİT!!! Gün gelecek senin de VAKTİN gelecek!!! Yobazlığa geçit yok!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: masova

yarın gidip vakite abone olayım bari...bu devirde bu dik duruş yürek istiyor tabiii...

abi ben 7 aydır üyeyim

benim anlamadığım cumhuriyet benim değerlerimi haram olan bir hayvana türban takarak gösteriyor ama kimsenin sesi çıkmıyor neden??tabi zamanında mason süleyman demirel tarafından örtülü ödenekten beslenen zihniyetler aynı davranışları göstermek zorundadır...

saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tharun

quote:

Orjinalden alıntı: masova

yarın gidip vakite abone olayım bari...bu devirde bu dik duruş yürek istiyor tabiii...

abi ben 7 aydır üyeyim

benim anlamadığım cumhuriyet benim değerlerimi haram olan bir hayvana türban takarak gösteriyor ama kimsenin sesi çıkmıyor neden??tabi zamanında mason süleyman demirel tarafından örtülü ödenekten beslenen zihniyetler aynı davranışları göstermek zorundadır...

saygılar..

o türban konusu da tartışıldı, gazeteler yazdı..netten araştırma yaparsan bulursun.çizer ordaki espirinin ne oldunu da açıkladı..dine yönelik bi hakaret yok orda..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.