Şimdi Ara

istediginiz zaman istediginiz sarkiyi indirip ipoddan dinleyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizinle benim kesfettigim bir yontemi paylasmak istiyorum

aslinda bunlarin cogu teker teker verilmisti sanirim ama benim buldugum yontem daha yararli

öncelikle bigboss sourceundan islsk adli peer to peer programini indirioruz, muhtemelen sorun cikarcaktir bunu cozmek icinhttp://i.hijinksinc.com adresini installera source olarak ekliyoruz burdan cikacak firewire guid fixi yukluyoruz

su anda zaten soulseek teki tum sarkilari indirip aninda ipoda import edebiliriz

soulseekin cok iyi olmadiinin farkindayim cok fazla grup sarki bulamiyoruz

simdi ise mymedia isimli programi yukluyoruz.www.seeqpod adresine girip istediimiz sarkilari acip bunlari daha sonra mymedia da download kısmına girip indirioruz.ayrica belirtmek isterim seeqpodun gayet genis bir arsivi var.ayrica mymedia araciligiyla youtube videolari ve hatta itunesdan dinlediimiz 30 saniyelik previewları bile indirebiliriz

daha sonra ise installerdan mobilefinder isimli programi yukleyip mymedia klasorunun altina gidip download ettiimiz sarkilari alip downloads klasoru altina tasiyoruz

daha sonra tekrar islsk programina giriyoruz ve TATAM iste download sekmesinde butun mymedia araciligiyla download ettiimiz sarkilar karsimizda bunlari import diyerek ipoda tasiyoruz ve keyfimize bakiyoruz

kucuk bir not:ipoda bu sekilde import ettiimiz sarkilar daha sonra sync ederken silinio.eger kaybolmasini istemiosak mobilefinderla bunlari telefonun icinde herhangi biyere kopyalayalım.eger mymediayla indirmissek mesela mymediadan tasimayip dowloadsa sadece copy paste yapalım.daha sonra bunlari iphone pc suite benzeri bi programla bilgisayara atip itunes library ye koyup yanına tik koyalım.boylece indirdiimiz sarkilar hic silinmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetcan88 -- 25 Mayıs 2008; 10:23:14 >

• arkadaşım bu filebrowser kopyala yapıştır - kes yapıştır işlemlerini yapmıyor indirdiğim müziği downloads a taşıyamıyorum yardımcı olursan sevinirim...
  • hmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tahazaki -- 25 Mayıs 2008; 9:38:53 >
  • pardon ya mobilefinder mis adi.installerdan iphonea yukluosun
  • süpersin =)
  • saol can119
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunsuz mp3 muzik indir apk
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.