Şimdi Ara

İsteğe bağlı ingilizce okumak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kontenjan dahilinde isteğe bağlı ingilizce okumak ve zorunlu (%30-%100) ingilizce okumakta hazırlıkta aynı dersler mi veriliyor ? İsteğe baglı hazırlık okuyup tr bölümü bitirmek ve zorunlu hazırlıkta okuyup(%30-100)aynı bölümü bitirince diplomada bir farklılık filan oluyor mu ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bu %30-%100 derken bahsettiğin bölümler ve üniversite İTÜ mü?
  • Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    %30 ingilizce olan . Örneğim ege ve gazi nin %30 inglizce inşaat müh. Bölümü var. Gazinin %100 bölümü var. Pamukkale de isteğe bağlı kontenjan dahilinde ingilizce var.

• Ben İTÜ de olanı söyleyeceğim ve sanırım hepsinde durum aynıdır emin değilim. Hazırlıkta hiçbir farklılık yok. Hazırlık okuyup okumama zaten geçilmesi gereken sınavdan gereken notu alıp almamaya bakar. Diplomada farklılık var mı tam olarak emin değilim ama sen derslerin çoğunu ing alırsan ve aynı zamanda ingilizcen iyiyse diplomanda böyle yazıyor demez.

Edit: Ben de senin için internette bakıyordum dahttps://forum.donanimhaber.com/itu-de-30-100-ingilizce-farki-aciklama-rehber--94153307-3#134346948 şöyle bir konu var ama bu İTÜ ile alakalı sen sadece diploma kısmı için yazının sonunu okuyabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_Erman -- 9 Ağustos 2018; 18:27:44 >

• Murat_Erman kullanıcısına yanıt
    Mesela pamuklale üniversitesi türkçe bölüm zorunlu hazırlık yok. İsteğe bağlı kontenjan dahilinde hazırlık okunabilir yazıyor. Mesela YTÜ zorunlu ing e gidenle Pamukkale zorunlu olmayan Tr bölüme gidip istee bağlı ingilizce okursa diplomada vs. ingilizceyle ilgili bir farklılık oluyor mu ?

• Cockatiel C kullanıcısına yanıt
    Hazırlık okumak veya okumamak arasında 1 yıl ingilizce eğitimi görmek dışında bir fark bugüne kadar duymadım. Konu hakkında daha çok bilgisi olanlar bakıp cevaplasalar çok daha iyi olur.
  • Gazi'de %30 İng. ile %100 İng.'nin hazırlık eğitimleri farklı. %100 İngilizce bölümler hazırlığı bir kur ileride tamamlıyor. İsteğe bağlı hazırlık okunabilen üniversitelerde diplomada değişiklik olup olmadığını bilmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.