< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İsteğe bağlıdan uzaktan mı yoksa yüzyüze mi seçeceksiniz
-
-
Benim kafam çok karışık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Karışık olma sebebi ne? Bir kronik rahatsızlığın mı var, corona'dan mı korkuyorsun? Aşı olmadın mı? Şehir dışında okuyacaksan maddi sorunun mu var?
-
Hangi okullar sundu bunu
Tabii ki de yüz yüze. Çünkü asosyal olmayan bireyler çimlerin üzerine uzanmadan deşarj olamazlar.
-
Giderim ama derslere girmem
Hocam evden daha rahat. Ayrıca şimdi başka şehre gidip bir ton masraf yapmaya gerek yok.
Benim hacettepe
İngilizce bölüm gelirse ve hazırlıkta böyle bir seçenek sunarlarsa istemeyerek de olsa online seçerim galiba. Para biriktirmem lazım aile yanında daha rahat olur. Türkçe gelirse kesinlikle yüz yüze seçerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patheticmuggle -- 23 Ağustos 2021; 0:56:8 >
Online seçip aileye yüzyüze seçtiğini söyleyeceksin ve yurdun çimlerinde yuvarlanacaksın
İşsiz kalınca parkta yaşarsın zaten acele etme
yüz yüze tabii ki
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tıp okuyanlar işsiz kalacak mı diyeceksin şimdi
Tıp okuyanlar değil ailesini kandırıp çimlerde boş yapanlar işsiz kalacak
Çimlerde boş yapılmaz. Çim hayat felsefesidir
Özür dilerim ben felsefenize saygı duyuyorum. Fakat benim de durumum bu sabri abi
Yüz yüze kesinlikle. Üniversiteye salt ders olarak bakmamak lazım. Evet eskiden bilgiye ulaşmak zor olduğu için bu işlevi değerliydi ancak şu an asıl işlevi bu değil.
-
Yüz yüze tabiki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Yüz yüze kesinlikle. Üniversiteye salt ders olarak bakmamak lazım. Evet eskiden bilgiye ulaşmak zor olduğu için bu işlevi değerliydi ancak şu an asıl işlevi bu değil. |
Rahat diye bir şey yok. Gelişebilmek için comfort zone'undan çıkmak zorundasın. Üniversite sadece bir eğitim yeri olarak da görmemek lazım. Özellikle kampüsü olan üniversitelerde sosyalleşmek düşündüğünden daha etkili mutlu olmanda. |
Benzer içerikler
- kolaykopi güvenilir mi
- ayt fen kaç ayda biter
- tıp kazanmak için günde kaç soru çözülmeli
- final deneme kulübü
- tyt fen nasıl fullenir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X