Kod kullanımı bitmiştir. Konu Silinebilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasbugAtaturk -- 12 Nisan 2023; 15:58:35 > |
BİTTİ - İstegelsin 500 TL ve üzeri alışverişlerinizde geçerli %20 indirim kodu 🔥
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İstegelsin kendisi yüzde 20 indirim yapıyor zaten. Yüzde 20 denk gelen indirimlerin tamamı adam kandırmaca fiyatlar da zaten buna göre yükseltilmiş söyleyeyim. Bilmeyen atlamasın:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kullandığınız kodla karşılaştırıp ardından ufak bir matematik hesabı yaparak bu kodun yaklaşık 30 lira kadar daha fazla indirim sağladığını görebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasbugAtaturk -- 20 Ocak 2023; 14:10:7 > -
-
Numunelik bir iki ürün olabilir takılmayın bu kadar:) Farkındalık yaratma mesajiydi. Tüm ürünlerin piyasa fiyatını kontrol etmem mümkün değil. Baktığım ürünleri ben piyasadan daha ucuza temin edebiliyorum. Tercih size kalmış. Macrocenterdan yeri geldi piyasadan çok ucuza peynir aldım ama bu demek değil ki fiyatları uygun, yeri gelir bir iki ürün uygun olur.
Çoğu ürün ya market fiyatıyl ayni ya da ucuz. Sürekli indirim yapılıyor. Marketde(migros vs.) ucuz olup istegelsinde pahalı dediğiniz bir ürün var mı?
Dikkat ettiyseniz istegelsin şok grubunun bünyesinde ve mis piyale gibi ürünlerin bir çoğu satışa konulmuş fakat onların bile üstüne fark koymuşlar millet keriz zannediyorlar heralde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
superfresh patatesli börek mesela üzerine 2. ürün %60 indirim kapmanyası yapmışlar 500 liralık alıp birde %20 indirim yapsanız bile bim daha ucuz oluyor çünkü bimde superfresh börekler 25.50 TL aynı şekilde sıvıyağlar %20 inidirm olsa bile pahalı geldi fiyatları aynı marka olmadığından kıyaslayamadım
-
Sipariş verin bakalım geliyor mu? Daha önce birkaç kez bu üründen sipariş geçtim her seferinde iptal ettiler
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM -- 22 Ocak 2023; 18:58:41 >
-
-
Turuncu ve yeşil sepet indirimleri ile kupon birleşmediği için işe yaramaz.
İstegelsin'in fiyatları genel itibariyle marketlerden pahalı. Uygulama birkaç ay önce guncellenmeden önce de öyleydi ama ürün bazinda fiyat indirimleri olurdu, kuponla birlestirir piyasa fiyatından çok uyguna alışveriş yapardık.
Şimdi ürün bazinda indirim kalmadı, sepet indirimi diye bir şey çıkardılar o da kuponla birleşmiyor. Ankara'da yaşayıp gimattan alışveriş yapan biri icin her şekilde cazibesi kalmıyor.
Kampanya, ayçiçek yağları, Nutella, toz şekerler, Burdan M Yumurta 30'lu, 5kg unlar, Çaykur Tiryaki ve Turist çayı çeşitleri ile 1 numaralı bebek formülleri hariç tüm ürünlerde geçerlidir.
Sepetinde bunlardan var mı hocam?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Halen günceldir.
Güncel olarak devam etmektedir.
Sodexo ile kullanılıyor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maalesef, sodexo ödeme yönteminde geçerli değil.
BONUS KAmpanyası başladı
-
Evet, Bonus kampanyasıyla güzel bir indirim yakalayabilirsiniz. Dikkat edin siparişin GarantiPay ile ödenmesi gerekmektedir.
IGGUNAYAK kodu da varmış. refli mi bunlar?
En Beğenilen Yanıtlar
![](/static/forum/img/enbegenilen_icons/tumyanitlarigenislet.png)
İstegelsin kendisi yüzde 20 indirim yapıyor zaten. Yüzde 20 denk gelen indirimlerin tamamı adam kandırmaca fiyatlar da zaten buna göre yükseltilmiş söyleyeyim. Bilmeyen atlamasın:)
|
Turuncu ve yeşil sepet indirimleri ile kupon birleşmediği için işe yaramaz.
İstegelsin'in fiyatları genel itibariyle marketlerden pahalı. Uygulama birkaç ay önce guncellenmeden önce de öyleydi ama ürün bazinda fiyat indirimleri olurdu, kuponla birlestirir piyasa fiyatından çok uyguna alışveriş yapardık. Şimdi ürün bazinda indirim kalmadı, sepet indirimi diye bir şey çıkardılar o da kuponla birleşmiyor. Ankara'da yaşayıp gimattan alışveriş yapan biri icin her şekilde cazibesi kalmıyor. |
Numunelik bir iki ürün olabilir takılmayın bu kadar:) Farkındalık yaratma mesajiydi. Tüm ürünlerin piyasa fiyatını kontrol etmem mümkün değil. Baktığım ürünleri ben piyasadan daha ucuza temin edebiliyorum. Tercih size kalmış. Macrocenterdan yeri geldi piyasadan çok ucuza peynir aldım ama bu demek değil ki fiyatları uygun, yeri gelir bir iki ürün uygun olur. |
Benzer içerikler
- 5 mbps internet hızı nasıl
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- tcl 65c755 yorum
- qnb maaş kampanyası
- ccleaner pro key
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X