100'e 25 olmuş hocam. İlk siparişe gönderim ücretsiz dedi ama gönderim ücreti aldı ama genede sipariş verdim indirim indirimdir. Bilgilendirme için teşekkürler :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstegelsin İndirim Kampanyaları/Kodları Ana Konu (12. sayfa)
-
-
Bimarket 100/50 kod veriyordu zamanında huawei app gallery üzerinden ki halen de alınabilir 10tl gibi bir fiyata satan oluyor çek satışta bilginize.Ben 3 tane almıştım skt'si 21 ocaktı haliyle daha 3ünü de kullanmadım ihtiyaç olur diye.Demiştim zaten istegelsin getir gibi markalar kışa girince bu kadar çok kupon ve indirim vermez.Çünkü virüs artışa geçti karantinada olanlar bunları kullanıyor ve talep artıyor haliyle.Ayrıca kendilerine sadık müşteri olarak büyük bir kitleyi de sahiplendiler.Azalış olmadan kupon vs gelmez kolay kolay maalesef.
-
Yillik reklam/promosyon butcesini bitirmis ve yeni yili bekliyor olabilirler
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İşin kötü yanı 200/30 Vodafone kampanyası da bitmiş. Bu yoklukta 200/30 bile kabulüm fakat ondanda olduk. Hopiyi de kullanmıştık.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zvjezdan -- 13 Kasım 2020; 19:40:32 > -
İstegelsin bitmiştir
Ülker hissesi alıp yıldız holdinge destek mi olsam noldu battılar mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alvimopan1 -- 14 Kasım 2020; 18:28:7 >
100 e 40 olarak kullandim ilk siparis.
quote:
Orijinalden alıntı: uFk11
100 e 40 olarak kullandim ilk siparis.evet geçen hafta ki gibi 100 40 gelmiş yarın son
-
Öğlen teyzemlere hesap oluşturduk 24xkola söyledim 100/25 aktifti, yeni gelmiş demek ki.
Ya da daha önce oluşturulan ama sipariş verilmemiş hesaplara tanımlamışlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 14 Kasım 2020; 21:40:35 >
quote:
Orijinalden alıntı: srcn1905
Öğlen teyzemlere hesap oluşturduk 24xkola söyledim 100/25 aktifti, yeni gelmiş demek ki.
Ya da daha önce oluşturulan ama sipariş verilmemiş hesaplara tanımlamışlarsanırım önceden açılmışlara olabilir
-
Bimarket 100/40 indirim verdi yarına kadar geçerli (ilk alışveriş değil)
Bu çekler olmasa galiba çöpten yiyecek toplayacak artık insanlar
-
Bende150/20 vardı, ama sepet değişim olmadı
Arkadaşlar ikinci telefonla aynı ad ve adrese kayıt yapınca ban yeme gibi bir durum olur mu?
Bu arada İstegelsin siparişleri gerçekten bitme aşamasına gelmiş.. Önceden bu saatlerde yarın için bile tüm saatler dolu olurdu, şu an bugün için hâlâ 20.00-24.00 arası aktif gözüküyor..
Kodları peş peşe verdiler şimdi de üvey evlat gibi muamele yapılıyor.. Alıştırdılar insanları böyle hiçkimsenin alışveriş yapası gelmiyor anlaşılan..
Benim 2 hesabım var dediğiniz şekilde yaklaşık 1 yıldır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eyvallah hocam, demek ki bir sorun olmuyor..
Deneyelim bakalım.. 👍
İstegelsin, bimarket, marketyo, hepsiexpres, hızlımarket, getir, banabi hepsi mi kurudu? şöyle %30 a denk gelecek bir indirim kodu veren yok mu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bluecastle37 -- 15 Kasım 2020; 18:37:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Getiri tosla ile kombolayın %25 veriyor tosla
Aynı adrese 6 hesap var sorun olmadı şimdiye kadar ama hepsi de reel kişiler.
-
Garanti kartı olanlar için 150/35 bonus gelmiş eğer aktif kod varsa hopi veya chippin vs birleşiyorsa 180/65 oluyor ki %36 ediyor. Bence iyi oran gayet.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 16 Kasım 2020; 0:30:27 > -
Hopi için kullanım limiti doldu uyarısı veriyor. Bilginiz olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X