benimde 1.5 senedir sorun olmadı ama bi siparişimi 2 kere ertelemek zorunda kaldım, 2.ertelemeden sonra hesap ban yedi |
İstegelsin İndirim Kampanyaları/Kodları Ana Konu (13. sayfa)
-
-
Böyle bir şey yapmam hiç iyi öğrenmiş oldum hocam.
-
Chipping var 175/25 onla birleşiyor mu ki peki?
-
Sipariş ertelemek nasıl oluyor? Ben de hiç denemedim.. Ama iptal ettiğim siparişler oldu..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: drangela61
Sipariş ertelemek nasıl oluyor? Ben de hiç denemedim.. Ama iptal ettiğim siparişler oldu..Teslimat saati değiştir diyip sonraki günler seçiliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Chippin’i kullanmadığım için bilmiyorum maalesef dostum 😑
quote:
Orijinalden alıntı: CengizGurkanGaranti kartı olanlar için 150/35 bonus gelmiş eğer aktif kod varsa hopi veya chippin vs birleşiyorsa 180/65 oluyor ki %36 ediyor. Bence iyi oran gayet.
kişiye özel mi bu hocam ben de yok bu kampanya
-
Teşekkürler hocam.
-
Hocam kredi kartına özelmiş eğer kredi kartı yoksa da bonus piu var 125/30 bonus var onda da oran daha fazla bonus piuda hem.
-
İyide bunun neresi ban sebebi adamlar seçenek sunmuş sonuçta? Saçma değil mi
Kötüye kullanımdan şüphelendikleri zaman ban atıyorlar. Kampanya varken / ihtiyaç yokken alıp sürekli erteleyerek kampanya süresini ötelemiş oluyorsunuz.
-
Chippin kullanım limiti dolmuş maalesef
Şuan bonus garanti pay kampanyası ile hopi indirimi birleştirilirse 180/65 TL indirim oluyor.
-
O zaman sistemini kursunlar,ertelemeyi önlesinler.misal migros yapıyor bunu,en fazla 3 defa yapılıyor
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Öneri olarak iletirseniz, dikkate alabilirler. Burayı okuduklarını sanmıyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: serjiÖneri olarak iletirseniz, dikkate alabilirler. Burayı okuduklarını sanmıyorum.
okuyorlardır. niye derseniz istegelsin firma yetkilisi adıyla başlık açtı geçen dh e özel kupon diye
-
guncel kod var mıdır?
-
güncel kod aranıyooorrr :)
-
Bırakın güncel kodu benim iptal ettiğim siparişteki hopi kodunu bile geri vermiyorlar
-
birleşti
-
Kuruduk abi gittik migrosa alisverisimizi yaptik.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X