< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İstegelsin İndirim Kampanyaları/Kodları Ana Konu (15. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
İşliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: sezerymz
İşliyor.Tasarım değiştiğinden beridir sipariş vermemiştim, dün bana Özel 125/25 tanımladıklarına dair SMS geldi, sipariş verdim. Bir şeyler çıktı ama anlamadım. Sanırım sayaçtı. Ne işe yarıyor acaba, rica etsem açıklar mısınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam sayaçtan kasıtları banka kampanya sayaçları. Mesela market 125tl üzeri 10tl bonus gibisinden bunun için sayaç çalışırsa bonus kazanmış oluyorsunuz.O anlamda sayaç.
-
Hocam burası konusu değil biliyorum ama malım istegelsin son zamanlarda kurudu.. Aslında hepsi aynı, getir de 4,5 lira getirme ücreti almaya başladı 60 olan ücretsiz teslimatı 75'e çıkardı vs vs.. Ve önceden 80/20 indirim sabitken bunu 100/20 yaptı şimdi hiçbiri yok.. Demek ki iyi iş yapıyorlar bu süreçte ki pek tamah etmiyorlar..
Bu arada şunu sormak istiyorum bimarket bonus kartlarda market olarak geçiyor mu, bilginiz var mı?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Evet haklısınız, ben yazmıştım zaten buraya kışa kadar stoklayın ihtiyacınız olucak kampanya kalmicak diye.
tekrar pandemiyle birlikte fiyatlar yukarı çekilior kampanya mampanya kalmıyor
-
Tektus sipariş diye geçiyor ve kategori diğer hocam.
Denizbank kartlarında bisunun sadece sektör ve kampanyası var sanırsam hocam.
Arkadaşlar bisu bimarkette ilk siparişe özel 40 tl indirimi olanlar forumdan huawei kodu temin edip kullanırsa 2. Siparişte 40 tl indirim yine düşüyor. Toplamda 200/90 bi indirim oranı olmuş oluyor. Tarafimca denendi.
Teşekkürler hocam.
-
Bimarket uygulamasını da kontrol edin arada. 100/25 geliyor bazen. Bu kampanya yokluğunda iş görür.
ISTE20 koduyla kullanilabilecek 20 TL indirim ile Bonus kampanyasindaki 150'ye 35 TL indirim birlesir mi?
-
Birleşir.
istegelsin artık kitlesini buldu. zaten sipariş vermek istediğim zaman normalde eskiden her saatler boş olurdu artık sadece akşam 20-21 saatlerine falan teslimat yapabiliyorlar. demek ki kampanya yapılmasa bile yoğunluk var.
geçmiş olsun kısacası, sıcak fırsatçıların gözleri yaşlı olacak daha da zor 50 lira indirim falan.
-
Sadece hopi ile 30 TL indirim kodu kullanarak indirimli alışveriş yapabilirsiniz şu an.
quote:
Orijinalden alıntı: Wadjet
Bimarket uygulamasını da kontrol edin arada. 100/25 geliyor bazen. Bu kampanya yokluğunda iş görür.Bende şu an 150/30 var. Nerede o 100/30 lar. :(
Olsada alsak
Bonus GPay ile hopi birleşince iyi oluyor 180-30(hopi)-35 gpay 180/65
%36 lik bir indirim oluyor ki içindeki kampanyalarla birleştirince %50 ye bile gelebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 24 Kasım 2020; 10:47:46 >
bende 100/25 var genelde. Hiç olmadı bende 100/40
Nasıl oluyor acaba.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X