Şimdi Ara

İstegelsin İndirim Kampanyaları/Kodları Ana Konu (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.709
Cevap
218
Favori
276.734
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kişiye özel veriyor haftasonları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GangstaBop G kullanıcısına yanıt
    merhaba hopi indirimi çalışmadı bende sizde durum nedir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hopi 175/30 kod veriyor istegelsin & garantipay birleştirecekler yarın son gün  

• .Eray. kullanıcısına yanıt
    bende hopi var ama kod hatalı dedi doğru girdiğime eminim grupta da sorun var mı dye sordum esasen

• bluesoul B kullanıcısına yanıt

ben kodu girdim 30tl düşürdü sepet tutarın en az 175 olmalı 180-185 civarı yapıp dene bir de

• .Eray. kullanıcısına yanıt
    tekrar denedim ama kupon kodu hatalı diyor istegelsin sisteminde ya hata var ya da kampanyayı bitirdi iste gelsin

• güncel kod var mı acaba

• Marketyo>istegelsin
  • Şu sıra evet ben de marketyo kullanıyorum kapıda geldiği için banka kampanyasıyla birleşiyor hatta banka puanı kullanabilirsiniz markete göre.

• okanabim O kullanıcısına yanıt
    İstegelsin daha kaliteli derli toplu gibi geliyor bana hocam lakin insanları kupona alıştırdı böyle çat diye kesilince sıcakçı adam bir geri duruyor.. Yoksa buradan haberi olmayan adam hâlâ patır patır alışveriş yapmaya devam ediyordur.. 175 liralık güzel bir sepet yaptım ama kod yok öyle bekliyor, Hopi de işe yaramıyor artık, limit dolmuş.. 🤔
  • 7-İlk siparişe 60/10 İkinci siparişe 60/20(ilk siparişinizi burdaki diğer kodlarla yaparsanız ilk siparişe yine saymakta.Bir sonraki siparişte otomatik 60/20 kazanmış oluyorsunuz.)

ilk alisverise indirimleri nasil yapiyoruz? uygulamada 100 tlye 20 tl gorunuyor. bisu bimarketten siparis veriyordum istegelsin getiriyordu ayni adresden dolayi bu sayilmaz herhalde degil mi?

• nerede benim hassas30 larım zeynep50 lerim istegelsin30 larım ah ahhhh. üzümlü keklerim  

• juba09 kullanıcısına yanıt

Hocam sayılır ama galiba kampanyayı değiştirdiler gözümden kaçmış değiştirmeyi unutmuşum. Son günlerde kod gelmediği için de pek takip etmiyorum istegelsini. Sayılırdan kastım istegelsin ve bi market aynı altyapı olsa da ikisi de sipariş verme yeri ve üyelik konusunda farklı. Bi markette eğer daha önce sipariş verdiyseniz istegelsinde de sipariş vermediyseniz sorun olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CengizGurkan -- 29 Kasım 2020; 18:29:28 >
  • Vodafone Süpermarket ile 100/20 var ihtiyacı olan varsa kullanabilir istegelsin getiriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

nerede benim hassas30 larım zeynep50 lerim istegelsin30 larım ah ahhhh. üzümlü keklerim  

getirbüyük den devam artık. 95/35,105/35,185/35 veriyor arada. tosla ve istanbulkart ile %35-50 ye yakın indirim oluyor. geçen ay üst üste 3 gün 95/35 vemişti. bu ayda üst üste 2gün 185/35 ve 105/35 geldi.

• şöyler biş ivar. ama kod nasıl alınıyor hiçbir bilgi yok

https://www.istegelsin.com/kampanyadetay/8ae9550f-d21c-4e86-b0b3-389031e7b43a

BARTY'E ÖZEL 150 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞİNE 30 TL ANINDA İNDİRİM!Kampanya Detayları

• Kampanya 02.12.2020 00:00 - 31.12.2020 23:59 tarihlerinde geçerlidir. Kampanyadan faydalanabilmek için siparişlerin bu tarih aralığında oluşturulması gerekmektedir.
    • Kampanya Max. 30 TL indirim sağlamaktadır.
    • Kampanya ilk 1000 kişilik kullanımının dolmasının ardından ya da 31.12.2020 23:59 tarihinde sonlanacaktır.
    • Kampanya diğer sepet indirim kampanyaları , banka ve işbirlik kampanyalarıyla birleştirilemez
    • Her kullanıcı kampanyadan sadece 1 kez faydalanabilir.
    • Kampanyadan faydalanabilmek için 150 TL ve üzeri alışveriş yapılması gerekmektedir. Kampanya ürünler sepete eklendikten sonra Kupon Kodunun kullanılmasının ardından uygulanacaktır.
    • Bir alışverişte sadece bir adet indirim kodu kullanılabilir, kodlar tek kullanımlıktır.
    • İptal ve iade durumlarında indirim kodu tekrardan kullanılamaz.İndirim koduna sahip kişilerin kampanyadan faydalanabilmesi için Barty üzerinden aldıkları kupon kodlarını Kupon Kodu alanına girmeleri ve KUPON KODU butonuna basmaları gerekmektedir.
    • istegelsin ve Barty kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

• quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

şöyler biş ivar. ama kod nasıl alınıyor hiçbir bilgi yok

https://www.istegelsin.com/kampanyadetay/8ae9550f-d21c-4e86-b0b3-389031e7b43a

BARTY'E ÖZEL 150 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞİNE 30 TL ANINDA İNDİRİM!Kampanya Detayları

• Kampanya 02.12.2020 00:00 - 31.12.2020 23:59 tarihlerinde geçerlidir. Kampanyadan faydalanabilmek için siparişlerin bu tarih aralığında oluşturulması gerekmektedir.
    • Kampanya Max. 30 TL indirim sağlamaktadır.
    • Kampanya ilk 1000 kişilik kullanımının dolmasının ardından ya da 31.12.2020 23:59 tarihinde sonlanacaktır.
    • Kampanya diğer sepet indirim kampanyaları , banka ve işbirlik kampanyalarıyla birleştirilemez
    • Her kullanıcı kampanyadan sadece 1 kez faydalanabilir.
    • Kampanyadan faydalanabilmek için 150 TL ve üzeri alışveriş yapılması gerekmektedir. Kampanya ürünler sepete eklendikten sonra Kupon Kodunun kullanılmasının ardından uygulanacaktır.
    • Bir alışverişte sadece bir adet indirim kodu kullanılabilir, kodlar tek kullanımlıktır.
    • İptal ve iade durumlarında indirim kodu tekrardan kullanılamaz.İndirim koduna sahip kişilerin kampanyadan faydalanabilmesi için Barty üzerinden aldıkları kupon kodlarını Kupon Kodu alanına girmeleri ve KUPON KODU butonuna basmaları gerekmektedir.
    • istegelsin ve Barty kampanyayı durdurma ve değiştirme hakkını saklı tutar.

Barty programını indirip üye oluyorsunuz. Üye olunca 100 bakiye veriyor. Arkadaş davet edince iki tarafa da 120 bakiye geliyor. 400 bakiye ile 150/30 istegelsin kodu alabiliyorsunuz. Veya 20 lira karşılığında 400 bakiye yükleyebilirsiniz.

Davet kodum ile üye olursanız karşılıklı 120 bakiye kazanabiliriz: p59zvth

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: srcn1905

Barty programını indirip üye oluyorsunuz. Üye olunca 100 bakiye veriyor. Arkadaş davet edince iki tarafa da 120 bakiye geliyor. 400 bakiye ile 150/30 istegelsin kodu alabiliyorsunuz. Veya 20 lira karşılığında 400 bakiye yükleyebilirsiniz.

Davet kodum ile üye olursanız karşılıklı 120 bakiye kazanabiliriz: p59zvth

Alıntıları Göster

bende sizinb mesajı görmeden boş boş üye oldum. neyse artık uzun işmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 4 Aralık 2020; 2:25:4 >
  • M78XYNK bu kodla üye olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobra18

M78XYNK bu kodla üye olabilirsiniz.

kullandım hocam, benimkisi CBEVW15 winwin

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.