istegelsin'de 80 TL'lik kod 100 TL indirim uyguluyor Az önce TV'de gördüm 1 kg Çaykur Tiryaki Çayı 54,90 lira ve 4 L Orkide Ayçiçek Yağı 145,90 liraymiş. Bunlara ek olarak şu ürünler de avantajlı: Çokokrem 950 GR 35,30 lira Dove Deodorant 150 ml tanesi 26,45 lira Bugün de 400 TL'ye 80 TL kuponu push atmışlar, deneyeyim dedim hem aldığım ürünlerdeki indirimlerle de birleşiyor hem de 80 TL lik kod 100 TL indirim uyguladı hata düzeltilmeden önce sömürün 527 TL'lik ürün ekledim 322 TL ödedim valla totalde baya iyi indirim veriyor kaçırmayın derim Kupon kodu : ISTE80TL |
İstegelsin İndirim Kampanyaları/Kodları Ana Konu (72. sayfa)
-
-
kisiye ozel olmali iste80 icin kod gecersiz diyor.
edit: kodu yanlis girmisim, sonundaki “TL” yi ekleyince oldu.
400’e - 100 indirim, gayet iyi. tesekkurler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skmg -- 13 Haziran 2022; 14:0:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
%8 Papara iadesini nasıl aldınız. Paparadan istegelsin kaldirali çok oldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
forumda kimseyi kolay kolay engellemem ama alıntılağınız kişiyi engellemişim zamanında
-
Paparaya baktım göremedim. İstegelsin uygulamasına baktım ordada yazmıyor bişey. Arkadaş hayali yaşıyor herhalde 😂
Kaldırıldığını fark etmemişim. İş yoğunluğundan sipariş geçemedim hala, hatırlatmanız iyi oldu. Maximum 200/20 var ona bakacağım olmadı. Ayrıca çocuk gibi burada birilerine laf sokacağınıza katkıda bulunun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bilgi için teşekkürler.
Faydalandım.
-
Bilgi için teşekkürler, kod hala aktif, kullanıldı.
Özellikle diğer kampanyalarla birleşmesiyle çok avantajlı sepet yapılabiliyor.
-
Bu ürünler yeni indirim'e girmiş sanırım hepsi çok avantajı, kodla kullannınca daha da çok avantajlı oldu.
istegelsin'i arada kullanıyordum ama bu kampanyalar baya iyi.
Paylaşım için teşekkürler, faydalı.
-
Yalnız bu yağ tağşiş listelerinin daimi üyelerinden.
Bilerek alıyorsanız sorun yok da bilmeyerek alıyorsanız haberiniz olsun.
-
Beyler yeni üyelik indirimi ile ISTE80TL indirimi birleşir mi ?
-
Sanmıyorum hocam, tek kod alanı var sanırım.
-
ISTE80TL kodu hala çalışıyor bu arada sanırım gözden kaçtı bu hata bugün tekrar sipariş verdim yeni indirimlerle birleştirdim kaçıranlar üzülmesin
-
-
-
Hocam 200-40 kodu nedir acaba ? bulamadım bir yerde birleştirmek için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X