İstegelsin İndirim Kampanyaları/Kodları Ana Konu (71. sayfa)
-
-
Sana öZel diye belirtmemiş denmekte fayda var ( ben kullandım)
250 TL ve uzeri alisverisine 60 TL indirim ile geldik! 60PRS koduyla siparisini ver, indirimi kacirma! SON GUN: 27 Mayishttps://www.istegelsin.com/hosgeldin Mersis no: 0589043841900012 SMS iptal icin 7889'a istegelsin red yazip gonder B001
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
350 üzeri yüzde 20 PAZARTESI gece son
ucretsiz teslimat 250 papel olmus .teslimat ucretinide 9 papel yapmislar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
benzin 27 papele gidiyor. indiirmler aynı oranda arttığı sürece sorun yok ama en ayar olduğum ürünlerde mevzu alım limiti var. 10lt çiğ süt alıcam, 4lt limit var. 2kg kıyma alim desen 1kg limit var. adamlar malını mı satmak istemiyor anlamadım
-
Dolar, benzin,elektrik,dogalgaz artisinda kacis yok ama cogu seye limit koymuslar. 30 lu yumurtadan 1 tane , butun tavuktan 2 tane ekletiyor maximum. Ayrica aycicek yaglarinda kupon gecmiyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar istegelsin sana özel diye kupon atıyor devamlı, deniyorum fırsat ürünlerinde geçerli değil diyor. bimde 5 lt yağ 170 tl istegelsinde 190 tl. kullandırmaya bile izin vermiyor indirimli ürün olduğu için. siz ne alıyorsunuz bu kuponlarla? bilgi verebilir misiniz?
-
aylardır istegelsin den bişi almıyorum totalde uygun olmuyor hiç
-
Ben genelde temizlik, kağıt ürünleriyle bakliyat alıyorum.
uygun yeri paylaşında bizde oradan alalım
-
Mahalle depolarından teslimat yapan getirde bile minimum sepet tutarı 60 lira ve getirme ücreti 11 lira olmuş. Fiyat konusuna hiç girmiyorum bile, istegelsin burada çok avantajlı. Ben açıkçası 9 lira getirme ücretini çok bulmuyorum. Akaryakıt bu şekilde devam ettikçe bu zamlar durmaz.
-
Papara %5 iade olayını getirmeyecek heralde başka baktım ama iade eden yok son 1 ayda nerdeyse 2 bin TL alışveriş yaptım olsa bir alışveriş bedavaya gelecekti varmı bildiğiniz market tarzı yerde iade veren
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Maximum kart varsa 200 TL üzerine 20 TL puan geliyor ben 3 aydır onu kullanıyorum
Ben hep 200 TL altı sipariş geçiyorum olmaz bana :(
Firmalar yukardan talimat almış gibi kişi başı alım sınırı getirip duruyor her şeye
buda bi çeşit enflasyonla mücadele galiba
Ben de kullanma oldum iyice...140 tl ye tmo dan alabiliyorken aycicek yagini neden sacma salak istegelsinden alacam ki mesela.
Bugüne özel Komili 12'li kağıt havlu 46.90 lira. Yanina eklenecek ürünlerle sepet 200'e tamamlanırsa 200/40 FIRSAT40 koduyla 37.50 liraya gelir.
Yan ürün olarak tavsiyem Persil Sıvı deterjanlar epey indirimde, 33 yıkamalık paketler(48 lira) kodla beraber baya uyguna gelir.
Bunun dışında aynes kaşar 400 gr 36.90 tl ve çaykur tiryaki 1 kg 57.90 tl diğer dikkat çeken ürünler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zvjezdan -- 8 Haziran 2022; 17:40:31 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X