Zubizu kampanyasından ben de kod aldım ama kupon kodunu nereye gireceğimizi anlamadım, bir de bu yeşil sepet indirimi uygulanıyorsa 450 üzeri 100 tl indirimi hala geçerli oluyor mudur? |
İstegelsin İndirim Kampanyaları/Kodları Ana Konu (84. sayfa)
-
-
Olmaz. Sepet ekranında otomatik uyguladığı yeşil sepet kodunu kaldırıp kendi kodunuzu eklemeniz gerek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet, mobil uygulamada deneyince fark ettim durumu. Çok saçma çünkü o kadarlık alışveriş yaptığınızda yeşil sepet indirimi de 98 lira oldu. Bomboş bir kod anlaşılan.
-
Vodafone yanımda üzerinden bir türlü ödeme yapamıyorum beklenmedik bir hata oluştu uyarısı veriyor
Yılbaşı sepeti, YENIYIL kodu ile 250tl'ye geliyor, papara ile öde geç.
-
Papara %10 iade iptal etmiş😔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
500 TL ve üzerine %20 indirim kodu:
IGHAKANAL
-
Teşekkürler lakin kendi zaten yüzde 20 indirim yapıyor. Bu kodların hiçbir geçerliliği yok
zubizu 450/90 a olmuş
-
O da yüzde 20 anlamsız
Şöyle sepet üstünden örnek vereyim.
YEŞİLSEPET kodu ile 530 TL oluyor.
IGHAKANAL kodu ile 505 TL oluyor.
Etlerde %15 indirim var bu arada :D
-
resimler baya büyük olmuş göremedim
-
arkadaşlar bu kodlar pazarama uygulamasında da kullanılıyor mu yoksa sadece istelgelsin'in kendi uygulamasında mı geçerli acaba?
Sadece İstegelsin'den iOS & Android uygulamaları ve Web sitesi üzerinden vereceğiniz siparişlerde geçerlidir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BasbugAtaturk -- 20 Ocak 2023; 14:12:39 > -
teşekkürler hocam
pazarama istegelsin ana sayfada FIRSAT100 kodu varmış 600-100 indirim sağlıyor onu kullandım
pazarama puan vardı mecburen oradan alışveriş yapmak durumundaydım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 20 Ocak 2023; 15:24:51 >
Arkadaşlar aynı kodu tekrar tekrar mesaj olarak atmayın lütfen.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X