Şimdi Ara

istek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben bir arkadaşımıdan 60+lvl olabilir..rica ediyorum bu görevleri tekteka cıklarmısınız.sürekli sorulan bir konu ve buna istinaden benim lvlde daha 25 hem bende ögrenmiş olurum ..bir diyer konu ise üzerimdeki gereksiz quest kagıtlarını nasıl atabilirim diyer şekilde boşluga bırakma ile gitmiyor bir diyer konu ise dün bi partyde bi ara ex gelmemeye başladı ..haberdar etmek istedim..bir diyer konu ise upr olayı buda bir sorun mineraller ruby ...falan filan bunlaarın özellikleri ile ilgili görevlerin acıklandıgının altına upr olayınıda bir anlatırsanız hem üst başlık olur daha iyi iletişim kurmuş oluruz ....

• minerallerin özelligi derken ben yaziim mineralleri size ve en alttaki sarı ile belirtilmiş olan silahınıza veya giysinize bastıgımız degerler..
    1.carbucle min damage 3 max damage3 ve lv1 var bazılarında bu nedir?
    2.azure
    3.diamont dodge rate bu ney işine yarar
    4.tiger leather
    5.rubychi basıyor onu anladım
    6.garnet
    7.emerald jaidete
    8.jaidete
    9.opal
    10.amethyst daha varmı neye ne basalım her lvl deyişimde üst bas deyiştir artı bas offf cok uzun ,iş valla:((
  • üzerinde fazla kalan quest itemlerini taverne giderek discard quest iteme tıklayarak iptal edebilirsin. Her zaman söylendiği gibi kendi levelindeki playerlerle parti kurma exp az gelir. Bulabilirsen 10-20 lvl üstündeki arkadaşınla kur :)
  • arkadaşım party kurunca oyunda bi donma gerçekleşioo oyunda hem kasılmak istiyorsan tek kasıl arkadaşımında sölediği gibi bu kasılmalar tek oluyor benim arkadaşım 1 hafta önce bu oyuna başladı 65 lwl hep kendisi kasıldı buralara kadar geldi
  • katılıyorum çünkü party deyken exp düşer ko daki gibi deil bu oyundaki party sistemi
  • KO'da 2 kişilik party oluşturduğunda bazen experiance'ın artması bile söz konusu olabiliyordu. 8 kişilk bir party'de bile olsan minimum 3/4 gibi bir oran oluyordu.
    Bunda böyle değil. Party kurduğun zaman Experiance'lar 1/2 gibi bir azalmaya uğruyor. O yüzden tek olarak kasman daha kolaydır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achılles -- 3 Ocak 2007; 18:36:31 >
  • tmm ex olayını çözdüm ama hala questler leri ile ilgili map da mavi olanamı gidicem bir arkadaş öyle demişti mavilere git ve tıkla..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH özel mesaj alamıyorum
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bir haftada 65 yapabilmesi içinoyunu daha önce oynamış yada bir arkadaşının yardımı veya biri ona aslan kaplan verdi o kastı:D

7x24=168 168:65=ortalama 2.4 saat ediyor ??
  • Questleri alacağın kişiler haritada mavi renkle gösterilmişlerdir..
  • oyunda quest alıcağın kişiler maviyle quest i tamamlamak için se yeşillere gitmen gerek bazı görevlerde npc ler arasında gidip gelmen gerekir bana kalırsa eğer sen orta düzey inglizcen varsa "q"ya basınca questler açılır questi bitirmek için ne yapman gerektiği yazar nereye gideceğin yazar item istiyorsa hangi yaratıktan düşeceğini yazar vs.

bana göre "q"ya basıp görevlere bakman daha uygundur haritayı ise npc leri bulmak için kullanman daha rahattır yani kısacası mavi nokta vs. ye aldanma

Not:kendi düşüncem sadece
  • anladm teşekkürler
  • Citrine : Armorlarina Defans Eklersin
    Garnet : Weaponuna Sar Ekerlersin. Skill Atack Rate ile Skill Vurusun Daha da kuvvetlenir Die Biliom
    Opal : Atack Rate Yi ARtirir At Ustunde Daha Cok Vurmani Saglar Str Nin Yardimcisi Die Biliom:)
    Amethys: Duzgun Vurus YAda Duz Vurus Die Bişi Duydum YAnlisim Varsa Duzeltin
    Emerald Jadeite : YEdiginiz Skill Darbelerine KArsi Ek Bir Defansiniz Olur
    Azure: Skill Damage ARtar
    Carbuncle : Normal Damageni Artirir :)
    Yanlisim Varsa Duzeltin :(

Evet Bazi Questleri Yapsanda Bazen Uzerinde Sililnmeme ihtimali oluyor Quest itemlerinin Onlari Tavern Clerkteki Seceneklerden Discart item yazan Yerde Silebilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akcesmeli -- 5 Ocak 2007; 12:09:31 >
  • Amethyst düzgün vuruş için değildir.. Accuracy sağlar silahlarınıza, yani daha az ıskalarsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.