Şimdi Ara

İSTEK ÇEVİRİ VARMI ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kardeş bunlar telefon oyunu
  • Re7 bence ideal olur üstelik rpg gibi fazla dıyalogda yok cabuk biter oyunda populer iyi olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan1216

Kardeş bunlar telefon oyunu

birader s

g
  • Selamlar,

Türkçe kullanımına baktığımda bence hiçbir oyunun çevirisine girmemen daha hayırlı olacaktır.
  • sametcalik24 kullanıcısına yanıt
    Samet kardeşim oyunun çevirisine başladım hatta şuan %50 lik kısmını bitirdim umarım haberin vardır.
  • hocam motosport maneger bekliyoruz hazır dil dosyasıda açık
  • var kardeşim ricamı kırmayıp baktığın için teşekkür ederim benimle beraber epey bekleyen varmış oyunu şimdiden eline koluna sağlık :)
  • İyi günler acaba enforcer police crime action oyununu çevirebilirmisin?
  • Kesinlikle Banner sagaya bir bakmalısın dostum. Dragon Age Origins Awakening'te yıllardır beklenen bir çeviri efsane oyunun bu paketi çevrilmedi bu işede el atabilirsen muhteşem olur :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vernian -- 6 Nisan 2017; 10:39:35 >
  • Kardeşim hevesini kırmış gibi olmayım da o Türkçe ile çevirilere başlamamalısın bence. En azından Türkçe'nin temel kurallarını öğrenmen daha yararına olacaktır. Selametle.
  • dysquest kullanıcısına yanıt
    Kardeş, bu yazının aynısını yukarıda birisi daha yazdı ben o zaman biraz işim aceleydi hemen hızlı, hızlı yaptığımdan öyle oldu.Kusura bakma ama bu yama işine bir sefer girdim.
  • Portal Stories: Mel
    Çevrilmesi gereken txt dosyaları:https://www.dropbox.com/s/fc5pwpk12ycjozl/Portal%20Stories.zip?dl=1
  • Residen Evil 7, Prey 2017, Shadow Of Mordor
  • Domina
  • Expeditions Viking

Bu oyunu çevirsen çok makbule geçer. Viking zamanında geçen RPG oyunu . Grafikleri oynanışı baya güzel fakat ingilizce gerektiriyor bende de bir yere kadar olduğu için Türkçe yama olmadan oynuyayıpta zevkini kaçırmak istemedim.
  • Beyler forumda çoğu zaman hepimiz yazım hatası ve kısaltmalar ile yazıyoruz. Ozen göstermiyoruz çoğunlukla bu yüzden zaten gönüllü olan birine bu tarz eleştirmek çok yanlış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Home Behind
  • r0ket kullanıcısına yanıt
    İleride neden olmasın.
    İSTEK ÇEVİRİ VARMI ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan1216

İleride neden olmasın.
    İSTEK ÇEVİRİ VARMI ?

eyvallah. suriyeli mülteci oyunu

• r0ket kullanıcısına yanıt
    Oyunu bilmiyorum ama oyunu indirip baktım.Güzele benziyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.