Şimdi Ara

İSTEK ÇEVİRİ VARMI ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
2.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beholderin saten türkçe yaması yapılıyor şuan başka bir grup çeviriyor just cause 3 ün çıkması biraz zor.Dragon age oyununu bilmiyorum.
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    Şuan elimde 2 tane oyun var bitmesine az kaldı bitirdikten sonra hangisine başlıyayım diye konu açtım.Saten yamaları yaptıktan sonra yamaları burada yayınlayamam TürkçeOyunMerkezinde yayınlanır.
  • Yama işine girişte nerede yayınlayacağın sorun olmaz.

Ama benim şahsi görüşüm çok zorlayacak oyunların dışında daha çok fps türü veya aşırı dil içermeyen popüler oyunlara el atman.

Yani gönül ister rpg türlerine el atman ama onlarda aşırı uzun sürüyor ve bir noktada tek kişi olduğun için bırakma ihtimalin yüksek.
  • Apotheon
  • # Ace # kullanıcısına yanıt
    1 tane RPG OYUN ÇEVİRDİM ONUN TESTİ YAPILIYOR ŞUAN 2. SİNEDE BAŞLADIM 3000 SATIRINI ÇEVİRDİM ONUDA 1 HAFTAYA BİTİRİRİM.
  • Resident Evil 7 şuanda tek popüler single player oyun diyebiliriz pc platformunda . Bu oyunu çevirmen birçok kişiyi mutlu edecektir Ama sadece kendi isteğim doğrultusunda bir çeviri isteseydim Elder Scrolls Morrowind derdim Yinede eski bir oyun olmasına rağmen seveni çok
  • lord of the rings - war in the north

istersen bunada bir bakabilirsin
  • hocam hollow knight ı çevirme şansınız olursa para bile verebilirim ben bu kadar zor platform oyunu görmedim witcher3 ü death marchta gözü kapalı bitiren ben bu oyunda ilerlemekte ciddi anlamda zorlanıyorum zor sevenlere tavsiyemdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sametcalik24 kullanıcısına yanıt
    Bu oyuna bi bakmam lazım
    Kardeş Hallow Knight nin dil dosyası elimde şuan.Ama şuanlık ödevler sınavlar falan var fazla uğraşamayacağım bu oyunla bilmiyorum ilerde başlayabilirim
  • tamam birader diyalog yok denecek kadar az zaten itemlerin ne olduğunu anlasak o bile yeterli olur sınavdan sonra bakma şansın olursa sevinirim. Oyunu yarım yamalak bitirdim herşeyi keşfedemeden 40 saatime maloldu türkçesini yaparsan zevkle bi daha oynayabileceğim bi oyun. sinir sahibi insanların uzak durması gereken cinsten
  • Dark souls 3

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    sınavlarım ve TUBİTAK projesi bittikten sonra yani biraz daha zaman var başlamam için
  • Hollow Knight sanki souls temalı gibi geldi bana ilk fırsatta edinip başlamak lazım güzele benziyor steam'de iyi oy almış.
  • cozepud C kullanıcısına yanıt
    Oyunun dil dosyası elimde işlerimi bitirdiğim gibi bu oyuna başlıyacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan1216

Oyunun dil dosyası elimde işlerimi bitirdiğim gibi bu oyuna başlıyacağım.

Güzel haber, hatta resmi olması için yapımcıya başvuru yapabilirsin.
  • zateni saten yazıyor bağlaçları ayırmıyor bu adam çevirse ne olur çevirmese ne olur
  • cozepud C kullanıcısına yanıt
    salt and santacury e çok benziyor. türü sevenler için güzel bi oyun gibi duruyor.
  • ZacDoUrden kullanıcısına yanıt
    Kardeşim bilip bilmeden konuşma burada öylesine yazıyorum bağlaçlara falan bakmıyorum.
  • Broken Age veya banner saga dostum
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.