Şimdi Ara

[istek] Ofis bilgisayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yeni bir iş kurmaktayım ofisim için birkaç bilgisayara ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum. Alacağım full kasa ve monitör hazır sistem istemiyorum.Bilgisayar az miktarda veri depolamak ve günlük isler için lazımdır. Bütçe olarak 1000 - 1500 tl arası düşünüyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hawking

Arkadaşlar yeni bir iş kurmaktayım ofisim için birkaç bilgisayara ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum. Alacağım full kasa ve monitör hazır sistem istemiyorum.Bilgisayar az miktarda veri depolamak ve günlük isler için lazımdır. Bütçe olarak 1000 - 1500 tl arası düşünüyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

İşlemci: Intel i3 4150 Soket 1150

Anakart: Gigabyte H97M-D3H Soket 1150

RAM: G-Skill 4 GB Ripjaws DDR3 1600 MHz CL9 1.5V

Hard Disk: WD Blue 3.5" 1 TB SATA 3.0 64 MB 7200 Rpm

SSD: Samsung 120 GB 840 EVO SATA 3.0 (540 MB O. / 410 MB Y.)

Kasa+PSU: Thermaltake Versa II 500 Watt MidT ATX Siyah

Monitör: ASUS 18.5" VS197N 5 ms LED 1366x768 DVI-D VGA 0.30 px

TOPLAM: 1545 lira.. Vatan'dan toplandı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Hawking

Arkadaşlar yeni bir iş kurmaktayım ofisim için birkaç bilgisayara ihtiyacım var önerilerinizi bekliyorum. Alacağım full kasa ve monitör hazır sistem istemiyorum.Bilgisayar az miktarda veri depolamak ve günlük isler için lazımdır. Bütçe olarak 1000 - 1500 tl arası düşünüyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Hocam işiniz tam olarak ne? Bunu şunun için soruyorum performans gerektiren bir bilgisayarmı lazım işiniz için? Bilgisayarda tam olarak ne yapacaksınız? Günlük iş demişssiniz ama 1500 e kadar bütçe demişssiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TinyAngel -- 10 Ekim 2014; 18:29:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.