Şimdi Ara

İstek üzerine CS:GO eğitim videoları hazırlayacağım, fikirlerinizi alabilir miyim? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beklemedeyim. pc geçinceye kadar videolar yüklenmiş olursa çok hoş olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yüklenemedi heralde daha
  • quote:

Orijinalden alıntı: afurkann

Yüklenemedi heralde daha

Merhabalar hocam yüklendi ancak gizlide tutuyorum tüm videolar bitince topluca açacağım tek tek beklemenize gerek kalmasın. Maksat kullanıcıya kolaylık olsun.
  • Konu sahibinin rankı nedir?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AKCROSSHAIR

Konu sahibinin rankı nedir?.

Silver Gold arası

• Videoları toplu yayınlamak yerine ilk videonuzu atın izlemek isterim nasıl anlattınız vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: daykoo

quote:

Orijinalden alıntı: AKCROSSHAIR

Konu sahibinin rankı nedir?.

Silver Gold arası

Özgüven 10/10
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Cake

quote:

Orijinalden alıntı: afurkann

Yüklenemedi heralde daha

Merhabalar hocam yüklendi ancak gizlide tutuyorum tüm videolar bitince topluca açacağım tek tek beklemenize gerek kalmasın. Maksat kullanıcıya kolaylık olsun.

Kolaylıktan ziyade zorluk olmuş sonuçta tüm videoları aynı anda saatlerce izlemicez ara ara izlicez yorumlara göre de gelecek videolara yön vermenin daha iyi olacağını düşünüyorum (eksik olduğunu düşündüğümüz şeyler vs ) eklendikçe izlenmesi taraftarıyım ben seri tamamlandıktan sonra tamamının açılması izlenirliği eminim azaltacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afurkann -- 26 Ocak 2015; 21:57:38 >

• keşke sendede olsa o özgüven
  • Silver gold aradıysanız once bi kendin öğrenseydin keske sonra anlatırdin

• quote:

Orijinalden alıntı: 3yüz5yüz

keşke sendede olsa o özgüven

Komik çocuk :)
  • St.Owl kullanıcısına yanıt
    hocam biraz anlamsiz olmus soyledikleriniz, oyunu bilme veya suzme rutbeye gore bakilmaz oynadigi saat ve mac sayisina gore bakilir ki arkadasin bir kac videosunu izledim gayet basarili lutfen yorumlarimizda bu kadar onyargili olmayalim

• quote:

Orijinalden alıntı: fokof

hocam biraz anlamsiz olmus soyledikleriniz, oyunu bilme veya suzme rutbeye gore bakilmaz oynadigi saat ve mac sayisina gore bakilir ki arkadasin bir kac videosunu izledim gayet basarili lutfen yorumlarimizda bu kadar onyargili olmayalim

ama şimdi silver birinin de videoları izlenmez hocam
  • korsan58 K kullanıcısına yanıt
    ben diyorum ki bekliyelim ve gorelim hocam

• fokof kullanıcısına yanıt
    Hocam benim rankım supreme bu arkadastan öğrenebileceğim en fazla bir iki değişik flash smoke yeridir. Eger senin rankın silversa bilmediğin bir cok şey vardır ya da bilip uygulayamadigin .

• St.Owl kullanıcısına yanıt
    hocam adam size ogreticem dememiski zaten siz kendiniz dediniz adama once kendin ogren diye, dostumuz bilmeyen arkadaslara yardimci olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: fokof

hocam adam size ogreticem dememiski zaten siz kendiniz dediniz adama once kendin ogren diye, dostumuz bilmeyen arkadaslara yardimci olucak

Sonunda beni anlayan birisi.

Hocam ben size tabii ki her şeyi öğretemem. SMFC'ye kadar gelmişsiniz zaten. Açık olayım ben en yüksek Nova 3 gördüm. Hatta oyuna yeni hesap açıp başladım üstten başlayayım artık diyerek, 10 oyunu da 32-38 frag aralığında kapadım ancak yine de silver 2'yr koydu. Sanırım girdiğimiz kişilerle alakalıymış, 24 saat içinde 2 rank çıktım. Yavaş yavaş geliyorum size.

Ek olarak, videoyu 'olumsuz' yorumlar dahilinde yeniden çektim makul bir tepki seviyesiyle. Şu an yükleniyor. Öğleden sonra yayınlarım.

Kısaca şunu söylemek istiyorum, benim amacım oyuna yeni katılan veya kendini yetersiz gören arkadaşlarıma yardımcı olmak ve olacağıma da eminim. Bu oyunda zaten silverdan çıkıp AK47 gibi bir silahla daha spray namına bir şey yapamayan adam yoktur. Ondan dolayı HURR DURR SILVER'I YAKIN ATEŞE VERİN, moduna girmeyin. Amacım daha sağlıklı, daha dost ve oyunu biraz da olsa kavrayıp başlayan bir kitle kazandırmak.

İnanır mısınız her oynadığım oyunda BOOSTER, HACKER OMG demelerinden bıktım. Bitmiyorlar. Valve bir türlü atlatmıyor. Yoruldum artık. Overwatch'ta onu izleyecek sizlere yazık. Üstelik Türk ve minik oyuncularımız inanılmaz çirkefleşebiliyor.

Aile değerlerimizin bir yerinden girip portakaldan çıkabilecek kadar da yaratıcılar...

Bütün bunların toplamında diyeceğim tek şey, yapıcı olun. Yıkıcı değil.

Bakın siz bile ne kadar güzel söylüyorsunuz, ekstra sis vs. öğrenebilirim size bile bir şeyler katabileceksem bundan ötesi var mı? Zevk benim için. Belki global elite'e sizi götürecek olan bir sis benden gelir.

İlgilenen ve destekleyen tüm arkadaşlara da teşekkür ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• The Cake kullanıcısına yanıt
    Ben zaten kotu birsey demedim :) buyuk ihtimalle yanlis yaptığın biseyler var ki rank sıkıntısı yasıyorsun öncelikle kendin ogrenmenmeye çalış sonra videolarında daha iyi anlatabilirsin demek istedim :) ne yazık ki beni global yapıcam smoke u senden ogrenemicem çünkü artık cs oynamıyorum inşallah kendin çıkarsın benim yerime :)

• quote:

Orijinalden alıntı: St.Owl

Ben zaten kotu birsey demedim :) buyuk ihtimalle yanlis yaptığın biseyler var ki rank sıkıntısı yasıyorsun öncelikle kendin ogrenmenmeye çalış sonra videolarında daha iyi anlatabilirsin demek istedim :) ne yazık ki beni global yapıcam smoke u senden ogrenemicem çünkü artık cs oynamıyorum inşallah kendin çıkarsın benim yerime :)

Ben öğrendim bir şeyleri öğrendim hocam da pek bir geç öğrendim. Şimdi de bir şeyler katabilirim dilerim komüniteye, inşallah hocam güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

Bu arada pek özelinize dahil olmak istemem ama oyunu zirvede bırakayım mı dediniz, nedendir terk-i diyarınız?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Derslerim yoğunlaştı oyun icin cok vakit bulamıyorum artık ve 6-7 yıldır aktif olarak oynuyorum artık bir yerden sonra sıkmaya basladi eninde sonunda bırakıcam hazır ortamı bulmusken bıraktım :)

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.