Şimdi Ara

İstek üzerine CS:GO eğitim videoları hazırlayacağım, fikirlerinizi alabilir miyim? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    En güzelini yapmışsınız, hayatınızda başarılar dilerim. Oyunlar da bir yere kadar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam piyasada bunları türkçe videolu anlatan doğru düzgün yok siz iyi bir çıkış yaparsanız mükemmel olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: RedlighTR

Hocam piyasada bunları türkçe videolu anlatan doğru düzgün yok siz iyi bir çıkış yaparsanız mükemmel olur

Elimden gelenin en iyisini deneyeceğim ve bunu geliştirmemde en büyük yardımı da sizden alacağım. Yorumlarınız.

Ancak üstlerde bir yerlerde dediğim gibi maksimum Nova III görmüş birisi olarak çok büyük beklentileriniz olmasın benim amacım size olayın anahtarını verip kapıyı açmak, gerisi sizin kendi çabalarınızla olacak. Bunun için de size en güzel odayı açmaya çalışacağım.

Yorumunuz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim, moral oldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1. video yayınlandı;
    @fokof @ŞAhin @Rick Grimes @Mentollü Vazelin @afurkann @kingladyoi @RedlighTR
    Bir tane dipnotum var, doğrudan nefret etmeye gelecek arkadaşlar lütfen önce amacımı anlasın sonra ne yaparsa yapsın. Tek amacım komüniteye katkı sağlamak ve oyuna "yeni başlayan" veya "meraklı olan" arkadaşlarımıza yönelik videolardır. Bu iki şarttan birini sağlamıyorsanız lütfen baltalama dediğimiz muhabbeti yapmayın, şimdiden teşekkür ederim. İyi seyirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Cake

1. video yayınlandı;
    @fokof @ŞAhin @Rick Grimes @Mentollü Vazelin @afurkann @kingladyoi @RedlighTR
    Bir tane dipnotum var, doğrudan nefret etmeye gelecek arkadaşlar lütfen önce amacımı anlasın sonra ne yaparsa yapsın. Tek amacım komüniteye katkı sağlamak ve oyuna "yeni başlayan" veya "meraklı olan" arkadaşlarımıza yönelik videolardır. Bu iki şarttan birini sağlamıyorsanız lütfen baltalama dediğimiz muhabbeti yapmayın, şimdiden teşekkür ederim. İyi seyirler.

Çok hafif baktım.Güzel olmuş devam etmelisin

• Rick Grimes kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, tek tek AK47'nin tüm kullanım biçimlerini (benim bildiğim, öğrendiğim, duyduğum) açıklamaya çalıştım, akabinde botlar üzerinde pratik yapmayı ve üzerinde çalıştığım mape dair bugları anlattım sonda da 3 dakikayı biraz geçik MM'den AK47 sahnelerim var ama ilk sahneyi iki kere koymuşum sabah 5'te video çekersem öyle olur tabii.

Bir de 4:50 gibi değişik bir şey uyguladım. Geliştirmem için ekstra önerileriniz var mı?
  • Gayet güzel olmuş yeni başlayanlar için eline sağlık devamını bekliyorum
  • afurkann kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam, özel olarak istediğiniz bir şey var mı? Yoksa, Dust II için çeşitli sis ve flash yerlerini çekmeyi düşünüyorum.
    Aynı zamanda hoşunuza gitmeyen yerleri veya olmasını istediğiniz şeyleri de belirtirseniz ileriki videolar eminim daha faydalı olacaktır.
  • The Cake kullanıcısına yanıt
    eline sağlık sonuna kadar izledim çok güzel olmuş. grafikle anlatman çok güzel. sıkılmadan izledim. çok fena gaza geldim birazdan cs:go girecem arada çıkan trolleri pek dinleme bence. iyisini biliyorsa iyisini yapabiliyorsa yapsın onu izleyelim. laf kalabalığına gerek yok. diğer silahlarıda bu şekilde incelersen güzel olur izlenir.
  • Öneriler için çok teşekkür ederim, elbette her insanın kendine göre bir tarzı vardır ancak ben bana en kolay gelenini anlatmaya çalıştım zaten siz pratik yaparken (videonun altında mapin linki var.) kendi stilinizi yakalarsınız. Teknik kısımları anlatıyorum sadece, çok sevindim. Çok mutlu oldum. Gaza geldim ben de bir ikinci videoya çalışmaya başlayayım.
  • Rick Grimes kullanıcısına yanıt
    daha izlemedim ama eminimki guzeldir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam elinize saglik videonuzu izledim bir iki öneride bulunmak isterim :) gördüğüm kadarıyla aim alma süreniz oldukça uzun bunu artık dur tam kafasını denk getirim degil de refleks olarak yapıcam hale gelmeniz gerekiyor bunun icin de bol bol dm oynamanızı öneririm . Mm kısmında da izlediğim kadarıyla recoil kontrol u o anki heyecanla tam yapamıyorsunuz sanırım bunun icin de dm birebir :) son olarak bi mekana oyle paldir kuldur girmeyin sizin de göreceğiniz gibi cok fazla 2v1 kalmışınız direk girdiğiniz icin eğer sormak istedigin birsey olursa çekinme :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi St.Owl -- 27 Ocak 2015; 17:12:51 >
  • Eline sağlık güzel çalışma ak 47 yi ingilizce söylemen haricindeki herşeyi beğendim :)
  • Videoda değinmiştim, video çekerken fraps (veya diğer programlar.) FPS'imi yerin dibine sokuyor nişan almayı geçtim tutturamıyorum bile neredeyse. Oyun esnasını da şöyle açıklayayım, skype ile 5 kişi giriyoruz ve muhabetti duymanız lazım. "Ege kanka akşam geliyorsun değil mi? Hah iyi iyi al laptopu da al, League of Legends oynarız." "2B var abi." "Bak baba şimdi ortaya değil, sağa doğru yapıyorsun onu." "1 tane A'ya girdi YÜRÜ YÜRÜ YÜRÜ :D" Böyle bir ortamda haliyle odak modak kalmıyor, hatta bir şey de duymuyorum ama en azından eğlenceli oluyor yeni hesabım silver'dan çıkınca muhtemelen normal biçimlerde oynamaya başlarım ki bu halimle dahi iyi işler çıkıyor ve tavsiyen için çok teşekkür ederim sıkıldıkça DM'e giriyorum zaten hatta bazen o kadar sıkılıyorum ki XM ile geziyorum.

@ŞAhin hocam orada bir durdum, A dedim AK KIRK YEDİ mi desem diye kısa bir düşünmenin ardından eykeyfortisevın'a yöneldim. Bir dahakine Türkçe okurum. Tamamdır.

simdi izledim hocam gayet basarili bir anlatim sekli olmus ellerinize saglik, sadece editlerde hocam birazda emek verirseniz cok daha guzel olacagina inaniyorum

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fokof -- 27 Ocak 2015; 17:29:51 >
  • St.Owl kullanıcısına yanıt
    begendiginize @the cake arkadasdan ziyade bende memnun oldum

• fokof kullanıcısına yanıt
    Ben de inanılmaz mutlu oldum bu arada edite dikkat dediğiniz kısım oyun sonunda gerçekleşen hafif karışık kısım mı?
    evet hocam matchmaking kisminda edite biraz daha onem gostermelisiniz onun disinda guzel olmus

• fokof kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, o benim hatam aslında. Sabah 5 gibi çektim bu videoyu ve kanepede yatarak oynuyordum haliyle biraz komik bir durum ortaya çıktı biraz daha dikkatli olurum sonraki sefere.
  • AK47'de aşağı yukarı spray basit devamını anlatmadınız ya da ben duymadım. :D
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.