Şimdi Ara

İstek üzerine CS:GO eğitim videoları hazırlayacağım, fikirlerinizi alabilir miyim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
1.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle hoşgeldiniz, uzun bir süredir (bkz: 2010) YouTube'da video yapmayla ilgili şeylerle uğraşıp duruyorum şu aralar bir hobi kanalım var yani hobi dediğim kanal hobi olarak var. Tamamen Türkçe ve detaylı recoil kontrollerinden çeşitli ipuçlarına kadar seriler hazırlamayı düşünüyorum. Böylece oyuna yeni katılan arkadaşlarımız için güzel bir kütüphane oluşmuş olur aynı zamanda kendini geliştirmek isteyenler varsa elbette onlar için de.

Şimdilik aklımda olanlar;
    -Türklerin milli haritası Dust II'nin incığına cıncığına kadar anlatmak. Sis, flash noktalarının tamamını göstermek.
    -Ardından çokça oynanan diğer "Inferno, Nuke, Mirage, Cache, Overpass" haritalarını anlatmak.
    -Akabinde diğer haritalara da geçerim.
    -Kullanıcı demolarını izleyerek nerelerde hata yaptığını bulmak/söylemek ve kendisini nasıl geliştirebileceğine dair ipuçları vermek.
    (evet üşenmeden oturup izlerim match making demolarınızı)
    -Recoil (tepme) kontrollerini birer birer anlatmak.

Sizin eklemek istediğiniz, görmek istediğiniz şeyler var mı? Bu komüniteden çıkan bir kanalın bu komünitenin kurallarıyla şekillenmesini istiyorum.

• Hocam siz bunları anlatmayı başarıyla tamamlarsanız,gayet yeterli olur hocam.İsterseniz mlg maçlarını yada başka maçları analiz edebilirsiniz.
  • Rick Grimes kullanıcısına yanıt
    Rick Grimes rhymes dirty hocam sizi nerde gorsem bunu yazasim gelio
  • bu arada takipteyiz hocam bekliyoruz videolari
  • quote:

Orijinalden alıntı: fokof

Rick Grimes rhymes dirty hocam sizi nerde gorsem bunu yazasim gelio

Hocam her mesajımda sizin alıntızı görüyorum.
  • Rick Grimes kullanıcısına yanıt
    hocam sonucta rick in hayraniyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: fokof

hocam sonucta rick in hayraniyiz
    Çok güzel olur,faydalı olur. Son zamanlarda oyuncu kitlesi artıyor.İnsanlar artık Lol'den sıkılmaya başladı :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞAhin

Çok güzel olur,faydalı olur. Son zamanlarda oyuncu kitlesi artıyor.İnsanlar artık Lol'den sıkılmaya başladı :)

Alıntıları Göster
    @fokof @ŞAhin @Rick Grimes @Mentollü Vazelin @afurkann @kingladyoi

AK47 eğitim videosunu tamamladım, video içerisinde 2 adet harita ve kullanım şekilleri artı taktikler yer alıyor. Birazdan Dust II'de bomba yerlerini çekmeye başlarım. Sizden ricam video tamamlandıktan sonra yorumlarınızı/sorularınızı eksik etmemeniz. Beğeni veya abonelik demiyorum, dikkat edin yorumlar çünkü sizin sorularınızı en başarılı bu yolla yanıtlayabilirim. Desteğiniz ve ilgiliniz için teşekkür ederim.

Video süresi ortalama 20 dakika.

projenin nasıl göründüğü:
    http://i.imgur.com/iGLmOus.png

Profesyonel maç yorumlarına da elbette geleceğim bu arada Rick hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Cake -- 24 Ocak 2015; 14:19:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: The Cake

@fokof @ŞAhin @Rick Grimes @Mentollü Vazelin @afurkann @kingladyoi

AK47 eğitim videosunu tamamladım, video içerisinde 2 adet harita ve kullanım şekilleri artı taktikler yer alıyor. Birazdan Dust II'de bomba yerlerini çekmeye başlarım. Sizden ricam video tamamlandıktan sonra yorumlarınızı/sorularınızı eksik etmemeniz. Beğeni veya abonelik demiyorum, dikkat edin yorumlar çünkü sizin sorularınızı en başarılı bu yolla yanıtlayabilirim. Desteğiniz ve ilgiliniz için teşekkür ederim.

Video süresi ortalama 20 dakika.

projenin nasıl göründüğü:
    http://i.imgur.com/iGLmOus.png

Profesyonel maç yorumlarına da elbette geleceğim bu arada Rick hocam.
    Bu arada oyunu kaç yıldır oynuyorsunuz ve liginiz nedir.Yanlış anlamayın tanımadığım için soruyorum :)

• ŞAhin kullanıcısına yanıt
    Oyunu 2013'ten beridir oynuyorum. Beta dönemlerini görmedim ancak çok da geç kalmadım. Ligim kısmını boşverelim çünkü şöyle bir takım sıkıntılara yol açabiliyor. Silver desem bu adamı ne dinleyeceğim diyip imam yine bildiğini okura koşan arkadaşlar olabilir. Nova desem silver'dan çıkmış hocalık yapıyor diyen olabilir. Olabilir de olabilir. Çeşitli kargaşalara yol açmaması adına bu konuda bir şey demiyorum. Oyunu daha çok CEVO ve Faceit'te oynuyorum onu da ekleyeyim.
  • The Cake kullanıcısına yanıt
    hocam kanal adinida alabilirmiyiz ?
  • fokof kullanıcısına yanıt
    https://www.youtube.com/c/TheCake

Video yüklenince ben size bildirim atarım, sevgili YouTube'un söylediğine göre 320 dakika sonra bitiyormuş.
    (Türkiye'nin upload hızına kurban olayım.)
  • The Cake kullanıcısına yanıt
    haklisiniz hocam herkesin problemi ayni render yapilmasina ragmen peki hocam 30 mu 60 fps mi ?
  • fokof kullanıcısına yanıt
    30 FPS istediğimiz verimi vermiyor ama şöyle diyeyim. 30 FPS saniye başına 30 karenin birleşimi demek 60 FPS ile 60 kare haliyle 60 FPS çok daha akıcı bir kalite sunuyor ancak boyut 2'ye katlanıyor ki benim bu videoyu yüklemem 5 saat alıyor. 60 FPS yaparsam 10 saat sürebilir. 30 da kötü değil, yıllardır 30 da izliyoruz YouTube'u 60 yeni geldi yağ gibi akıyor tek farkı o, yani çok detaylı kare yoğunluğu gerekmedikçe 30 da yeterlidir.
  • Ligini rütbesi vs zaten ilk videoyu çekince anlarız ama minimum dmg ya da kartal değilsen bence çok uğraşma. Hevesin kırılmasın ama eğitim videosu çekmek için önce senin bütün işi çözmüş olman gerek.

Eğer ace of silver adlı videodaki sensen o aim'i yer tutarak adam vurman zor eğitim vercek seviyede değilsin. Oyunun en önemli adımı olan crosshair placement'ın 0.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_North_Face -- 24 Ocak 2015; 15:05:03 >
  • The_North_Face kullanıcısına yanıt
    Önceki videoların tamamını karışıklığa yol açmaması adına gizliye aldım. Arada bir fark var o da az buçuk belli olur niyetim insanlara yardımcı olmak. Dilerim bunu da başarırım.
  • quote:

Önceki videoların tamamını karışıklığa yol açmaması adına gizliye aldım. Arada bir fark var o da az buçuk belli olur niyetim insanlara yardımcı olmak. Dilerim bunu da başarırım.

Başarılar aga ne diyelim editi güzel yap gereksiz yerleri at uzun kaçırma gibi önerilerde bulunayım o zmaan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_North_Face -- 24 Ocak 2015; 15:17:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_North_Face

quote:

Başarılar aga ne diyelim editi güzel yap gereksiz yerleri at uzun kaçırma gibi önerilerde bulunayım o zmaan.

Teşekkür ederim güzel önerilerin ve desteğin için, bu video biraz uzun güzel tanışma videosu olacak. Aklımdan geçen her detayı anlatmak istediğimden dolayı (+2 map bulundurduğumdan) 20 dakika civarı sürdü ancak sis ve flash attığımız noktalarla ilgili videolarda iş biraz farklı olur gerekmedikçe konuşmam sadece olayı gösteririm.

• Aim nasıl tutulur silahları nasıl satın almalıyız bunlara deginirsen sevinirim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meşhurkeladam -- 24 Ocak 2015; 16:06:37 >
  • Sabırsızlıkla bekliyorum yorumları eksik etmeyiz
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.