Şimdi Ara

İŞTEN AYRILACAĞIM FAKAT PATRON SICAK BAKMADI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 18 yaşındayım üniversite için sınava girmiştim fakat pek iyi geçmedi mezuna kalacağım, tekrar derslere falan başlamadan önce çalışıp kendi paramı kazanıp kitap param vs gibi şeyleri halletmek istedim aileme yük olmak istemedim. Haziran 20 den beri çalışıyorum işte zaten işe girerken patronla eğer sonuçlar açıklanınca mezuna kalmaz üniye başlarsam ekime kadar calısabilirim demiştim en erken eylüle kadar, ama mezuna kalacağım ve bunu kaç hafta önceden söyledim sonuçlar açıklandığında. Zaten işe girerken de mezuna kalırsam eylüle kadar durmaya calısırım fakat söz vermeyim gibi birşey demiştim en erken agustos 15 en geç eylül diyerek girmiştim öyle anlasmıs olmalıyız ki 2 hafta sonra adam beni işe çağırmıştı. Velhasıl kelam bu geçtiğimiz perşembe patronun bi alt kademesinde ki kişiye patron olmadığı için bunları söyledim zaten son zamanlar cok sıkıntılar yaşıyorum ailemle kavga ettim, en yakın arkadaşım vefat etti, uzun süreli ilişkimi bitirdim aldatıldığımı öğrendim. hepsi 2 gün içinde gerçekleşti mental olarakta pek iyi değilim. Bunları da anlattım haftaya persembe cıkacagım işten dedim bu persembe yani 1 haftanız var anlamına getirdim. Bugün ise patron yanıma geldi gidene dur demeyiz vs gibi seyler söyledi ama sen işe 2 ay icin mi girdin vb seyler söyledi birden cıkmak olur mu dedi bende birden cıkmadıgımı 1 hafta süre tanıdıgımı söyledim fakat pek oralı olmadı sonra alt kademesinde ki konustugum kisiyi cagırdı yanına sen bunu 2 ay calısması icin mi aldın işe işini gördü gidicek falan dedi o kadar ağırıma gitti ki o an bu sözler yarın işe gitsem mi gitmesem mi bilemedim artık yaşına hürmeten birşey diyemedim ama patlayacak bomba gibiydim o an onca şey yaşadım kısa sürede hepsini göz ardı edip böyle konusması benimle bildiği halde çok kırdı beni. Dediğim gibi yaşına hürmeten birşey diyemedim kendimi savundum ben zaten 2 aylıgına girdim öyle anlastık vs sözlerle saygımı bozmadım. Lakin o an hayatımda ilk defa kendimden büyül birine dalasacagım diye cok korktum cok gerilmiştim cünkü hic huyum değildir fakat neyse ki kendimi tutabildim. sizce ne yapmalıyım yarın işe gitsem mi perşembeyi beklesem mi bu laflar sonrası gerçekten kırdı lafları vs hic birsey olmamıs gibi bunları söyleyip gitti bide yüzüme bakmadan sanki fahiseyim de işimi görmüş gitmisim der gibi ne demek ya gerçekten felaket streslendim bi akıl veriniz sizden ricam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Firmalar 2-3 aylık eleman almazlar. Baştan bunu söylersen seni kabul etmezlerdi, adam doğru söylemiş. İşini görüp çıkmışsın.

• Neye kizdin, dogru dediniz aynen isi gordum gidiyorum diyip ciksaydin. Suc mu yani gunah mi? Takma insanlari bu kadar, cok uzulursun, etik ve ahlaki olandan sasmamak kaydiyla kendini dusun once.

Baskasinin sana kazik atacagina zerre suphen olduysa, once sen at kazigini. Ki burada kazik atmak da yok, tutmak istiyorsa daha fazla maas verir, sen gerekirse okumaktan vazgecersin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • firma değil hocan tatlıcıda calısıyorum.

• PunisherLord P kullanıcısına yanıt
    haklısınız hocam ama su sıralar fazlasıyla durgun dalgınım o an birden böyle konuya girilince ne diyeceğimi bilemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Beratkyk123

firma değil hocan tatlıcıda calısıyorum.

Fark etmez. Adama başta söylesen seni kabul etmezdi. Ama böyle her yere de 3 aylığına girmek istiyorum dersen iş bulamazsın. En iyisi bu sana tecrübe olsun. Böyle kısa süreli çalışma sürecinde bu tür sıkıntıları yaşayacağının farkında ol.

• başta zaten söyledim en kötü 2 en fazla 3 ay diye yazmıştım pek okumamışsınız sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beratkyk123 B kullanıcısına yanıt

Okumadım. O zaman sen haklısın tabi. Niye sustun karşısında? Ben sana böyle demiştin diye söylemeliydin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCD8CF69F -- 11 Ağustos 2024; 2:43:36 >
  • söyledim hocam sonra beni suçlamak yerine alt kademesindeki patron sayılır adamı suçladı çağırıp sne bunu 2 3 aylıgına mı aldın vs dedi. lakin söyle birşey var, beni 2 3 hafta önce cagırıp yine sormustu ne zaman çıkacaksın diye ben en erken 15 agustos en gec 15 eylül demiştim. haksız oldugumu düşünmüyorum zaten savundum kendimi ondan diğer alt kademedeki patronu cagırıp sucladı.

Paranı al çık. Muhatap olma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FCD8CF69F -- 11 Ağustos 2024; 2:47:42 >
  • İşte arkadaşlar bu adam örnek bir türk gencidir. Öncelikle ana babanı değil seni tebrik ediyorum. Yaptığın tek bir hata bile yok. Allah senin yolunu açsın maddi manevi rahata kavuştursun inşallah.

Yaşın genç olduğu için bazı bilmediğin konular var. Bunları yazıcam aklının bir kenarına not et. Türk toplumu bugün maalesef yozlaşmış materyalist bir toplumdur. İş dünyasında patronların büyük bir çoğunluğu paraya ve ailesine tapar. Normalde senin yapman gereken bir açıklama yapmadan ben çalışmak istemiyorum deyip aynı gün sonu istafa dilekçesi yazıp gitmendir. Sen bu akıl hastası insanlarla muhatap olarak bir hata yapmışsın. Patronların çoğu narsist. Senin iyi açık sözlü biri olduğunu bildiği için sana ters psikoloji yaparak köleliğini devam ettirmeyi amaçlamış. Bu tür insanların patronların bulunduğu yerlerde çalışmayın. Para ve iş kalitesi artık 2. Planda kaldı. İnsan kalitesi yüksek bir yer bulursanız daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz

• 2.5 sene oldu bende çıkmak istiyorum çıkarmıyorlar

• DambıIdor kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim haklısınız öyle yapmam gerekirdi böyle insanlara. cumaya kadar calısacagımı söyledim yani perşembe son günüm dedim. hâlâ kahle almayıp eleman almazlarsa ben cıkacagım dediğim hâlde umrumda olmaz işe gitmem.

• neden hocam öyle bir hakları yok ki yakının değilseler eğer

Tazminat vermemek için hocam kendin çık demeye getiriyorlar

• anladım hocam herkes kendi menfaatini düşünüyor gerçekten. iki buçuk sene az bir süre değil ama sevmediğin bir iş sonuçta çıkmak istiyorsun illa ki günü gelince kendin çıkarsın bence daha da uzatmadan çıksan öncesinde yeni iş bulup kötü olmaz gibi.

Severek çalıştığım bir iş değil hocam aksine nefret ediyorum ama tazminatımıda onlara bırakmam

• anladım hakkınızda hayırlısı olsun onların çıkartacağı yönde hamleler yapın sizde onlarda sizden nefret etsinler çıkartırlar öylece :D

• Sanki 20 sene çalışmış da bırakamıyor tazminatını 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam kanka sen gönder 40 50 bin yarın bırakıyorum söz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.