< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
İşten ayrıldım! (Çalışmayı düşünenler gelsin) (19. sayfa)
-
-
Genel olarak yazıyorum,58 yaşındayım emekliyim Hayata başlarken kendi işimiz olması beni kolaycılığa itelemiş 25-30 sene öncesi keşke okusaydım diye pişmanlık duyarken bugün öyle düşünmüyorum keşke bir meslek sahibi olsaymışım çocukluğumdan beri otomobil severim oto tamircisi olsaydım diye daha çok hayıflanıyorum kaldı ki şimdiki ustayım diyenden daha iyi iş yaparım bunlar bana ait düşünceler.
Siz gençlere tavsiye olarak hayat zor hiç bir şey dışardan göründüğü gibi kolay değil her işin kendine has zorlukları var,birde çalıştığınız yerdeki insan kalitesi çok önemli bir husus lakin hayat hep kolay değil çeşitli zorluklar mutlaka karşınıza çıkacaktır,yılmadan mücadeleye devam edeceksiniz,ben kendi işimi kapattıktan sonra çalıştığım hiç bir işyerinde uzun süre çalışamadım kim ne hata yapıyorsa yüzüne söyledim başkasına yapılan haksızlığa sessiz kalmadım aslada kalmam bu yüzden bir işyerinde uzun süreli çalışamadım ama bakmakla yükümlü olduğum eşim ve çocuklarım vardı mecburen taksi şoförlüğüne çıktım işimi hakkıyla yaptığımı düşünüyorum ki hala arayan müşterilerim var,12 sene çalıştığım duraktan iş teklifi alıyorum bu benim işimi doğru yaptığımı gösterir.
Oysa hiç düşümediğim bir işti taksi şoförlüğü ama iyiki yapmışım çok iyi insanlar tanıdım dostlar edindim,kolay bir iş değil taksi şoförlüğü (Piyasada gezen,Taksim,sultanahmet,beyazıt çarşıkapıda,otogar,yeşilköy hava limanı taksi'de çalışan zibidiler konu dışıdır)
Uzun lafın kısası Kolay iş yoktur bunu bilin mutlaka meslek öğrenin sevdiğiniz yapmaktan hoşlanacağınız bir sektörde unutmayın orada'da her türlü zorlukla karşılaşacaksınız sonuçta insanlarla iş yapınca her türden insan ile karşılaşacaksınız sabırlı olursanız siz kazançlı çıkarsınız kolay mı?
MÜMKÜN DEĞİL uğraşamam derseniz okuyup yurt dışına çıkmak için fırsat kollayın illa amerika veya avrupa olmasına gerek yok,cezayir'de bile daha fazla imkan bulabilirsiniz,forumda loveboy85 nikli arkadaş cezayirde bir konusunda okumuştum araştırın okuyun mümkün ise yabancı kaynakları takip edin..
-
Burger king’de arka odayı bilenler el kaldırsın
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Siz hangi burger king’de çalıştınız? Bende 2 senemi verdim fakat bu anlattıklarınızın hiçbiri olmadı. Bence siz kötü yöneticilere denk gelmişsiniz. Hepsi öyle değil ayrıca “bidaha fastfood yemem” tabiri çok saçma niye dersen en üst hijyenin olduğu işletmedir burger king. Ben gözüm kapalı alırım. Baya boş yapmışsınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tubeman -- 10 Nisan 2022; 13:33:3 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oğlum doktor olsan da bi işe yaramıyo ki
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X