Şimdi Ara

İstenen ve Beklenen , Öneri Bekliyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
1
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2. el özel soğutmalı bir gtx 670 alın, yetmediği taktirde 2. bir gtx 670 alıp sli yaparsınız.şahsen ben de aynısını yapıcam
  • İnşallah dediğin gibi dx12 geç çıkar.
    7950 hariç diğerleri güzel seçim ki oynadığın oyunlara o kartlar 1 kişiye 1000 kişi ile saldırmak kadar güçlü olacak senin de bildiğin gibi. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.Maharaja

İnşallah dediğin gibi dx12 geç çıkar.
    7950 hariç diğerleri güzel seçim ki oynadığın oyunlara o kartlar 1 kişiye 1000 kişi ile saldırmak kadar güçlü olacak senin de bildiğin gibi. :)

Kesinlikle. Yoksa şuan ki kartım dahi yeterli bu oyunlar için. Sadece kademeyi biraz daha yükseltip uzun vadeye taşımak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abazzers

2. el özel soğutmalı bir gtx 670 alın, yetmediği taktirde 2. bir gtx 670 alıp sli yaparsınız.şahsen ben de aynısını yapıcam

Inan 670 fiyatına 770 alınabilir. 670 SLI gücünü biliyoruz fakat çok anlamsız kalıyor o fiyata o ürün. 7970Ghz Edi. daha çok tercih edilir o kart yerine.
  • Seçenekleri düşürdüm düşürdüm düşürdüm..
    1.EVGA GTX 770 4GB Classified ACX Cooler
    2.EVGA GTX 770 4GB SC ACX Cooler
    3.ASUS ROG HD7970 Matrix

Bir de bu var fakat inanın fiyatı ucuz olsa da bunların yanında hiç kalıcak ; Asus GTX680 DCII OC OC modelidir. TOP değildir dikkat ediniz.

Şimdi aralarında tabi ki de en iyisi 770 Classfield. Fakat SC'nin fiyatı da gayet iyi. 50$ daha fazla verip tabi ki de içimden geçiyor Classfield almak. Bir yandan da ROG Matrix var. 7970 serisinin en iyisi olması yanında 680'den iyi olup 770 dengi bir kart.

TR'de ki fiyatlar vereceğim parayı kesinlikle haketmiyor. Onun için 2.5 hafta içinde aldım aldım yoksa ABD yalan olucak ve bende vazgeçicem bu gidişle kart almaktan.
    Bekliyorum önerilerinizi.
    @J.Maharaja @Abazzers @Legend3017

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SE.exe -- 10 Ağustos 2013; 18:04:54 >

• hocam alcaksanız gtx770 sc yada classfied alınız. 7970 matrixde çok iyi kart olmasına rağmen malum yeni oyunların çıkmasına 1-2ay kalmış ve amd yeni seriyi çıkarma arefesinde eski seriye ne kadar yazılım desteği verceği belli değil. sc yada classfied arasında açıkcası bende tam karar veremedim size kalmış birşey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 10 Ağustos 2013; 18:11:53 >
  • dota wow için bu kartlara ne gerek var ?
  • İllede bunlardan biri dersen Classfied. Lakin kartın hakkını verde Crysis3 vb. oyunları fullde falan oyna. (:
  • quote:

İllede bunlardan biri dersen Classfied. Lakin kartın hakkını verde Crysis3 vb. oyunları fullde falan oyna. (:

Geldi mi illa açar oynarım fakat single sevmiyorum. Multiplayer oynamam için de illa satın almam gerekir ki crysis3 geri kaldı artık oyun olarak. BlackOps2'yi alabilirim ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: king size

dota wow için bu kartlara ne gerek var ?

En az 3 yıl daha kart almayacağımı varsay bir de dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Legend3017

hocam alcaksanız gtx770 sc yada classfied alınız. 7970 matrixde çok iyi kart olmasına rağmen malum yeni oyunların çıkmasına 1-2ay kalmış ve amd yeni seriyi çıkarma arefesinde eski seriye ne kadar yazılım desteği verceği belli değil. sc yada classfied arasında açıkcası bende tam karar veremedim size kalmış birşey

İşin aslı bunları alıcam fakat sistemime hiç göz atmadınız sanırsam. Bilmiyorum , en kötü işlemciyi kesinlikle değiştirmem gerekiyor.
    Bunun yanın da psu için ayrıca para ayırdım zaten yoksa GTX780 alırım arkama bile bakmadan. Değiştirmeye de bilirim.
  • Sistemini yazar mısın?

• quote:

Sistemini yazar mısın?

AMD P2 X4 955BE İŞLEMCİ
    ASUS M489GTD PRO USB3 ANAKART
    PATRIOT GPOWER 1600MHZ CL7 2x2GB AMD BE RAM
    XIGMATEK 80+BRONZE 500W PSU
    Değiştirmeyi düşündüğüm ekran kartı ise SAPPHIRE HD6850.
    Istersen kasa ve kasa içeriğini de yazabilirim.
  • İşlemci yetmez sanırım 770e ama araştır yinede.

• quote:

İşlemci yetmez sanırım 770e ama araştır yinede.

Araştırmaya gerek yok. Yetmeyecek ama şuna yetmeyecek , tam performans alamam.
  • İşlemci ve anakartı da değiştir bence. Yoksa Şahin'e Ferrari motoru takmış gibi olur sistemin.
  • quote:

İşlemci ve anakartı da değiştir bence. Yoksa Şahin'e Ferrari motoru takmış gibi olur sistemin.

Diyorum ya işlemci değiştirmem gerek. Anakart aslında göründüğü gibi değil

Şuan GTX690SLI taksam Pci-Ex3.0 da olmamasına karşın 2 x Pci-Ex2.0 x16 çalıştırıyor

Çok uçmayacağım o zaman , 1090T yada 1100T işlemci alıp 7870 yada 7850CF yapmayı planlıyorum.
  • 7870XT CF yaparsan, yer-yer Titan'ı geçmen mümkün, genel olarak onun kıvamında olursun. 7870XT bugün yabana atılacak bir kart asla değil.
  • quote:

7870XT CF yaparsan, yer-yer Titan'ı geçmen mümkün, genel olarak onun kıvamında olursun. 7870XT bugün yabana atılacak bir kart asla değil.

Kesinlikle değil. Ondan zaten diyorum ya

Ayrıca 7850 OC modellerinde CF'si iyi olur gibime geliyor.
  • İlerde pazar payı daha yüksekten satarsın 7870XT'yi, 7850'ye bakan kaldı mı bilmem..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.