Şimdi Ara

İSTENİLEN GÜÇ DEĞERLERİNE SAHİP 450W ÜZERİ PSU İMAL EDİLİR...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    500W
    550W
    600W
    640W
    750W

ÇEŞİTLİ GÜÇ TERCİHLERİ SİZE KALMIŞTIR. +12V AKIM SINIRI, +5V AKIM SINIRI VE KULLANILACAK İLAVE DEVRELERİN TERCİHİ TAMAMEN SİZE KALMIŞ. İHTİYACA GÖRE PSU İMAL EDİLİR...

• Kardeş konuyla alakası var mı bilemem ama galiba güç konularıyla ilgilisin.

Önce dükkan falan var mı onu sorayım. Bir de bana 12V 20A bir güç kaynağı lazım. Amfi için. Bunun maliyeti bana ne olur yazabilir misin, saygılar.
  • DÜKKAN YOK ÜSTADIM AMA ODAM DÜKAKNI ARATMAZ, HER ŞEY MEVCUT. YIĞINLA PSU AMFİLER, GÜÇ KAYNAKLARI, TRAFOLAR...

İSTEDİĞİN 12V 20A GÜÇ KAYNAĞINI ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE 1 YIL GARANTİLİ YAPARIM SANA...

AYRICA ÖZEL FUN SİSTEMİNİ ONA DA UYGULARIM ISI PROBLEMSİZ HARİKA BİR GÜÇ KAYNAĞIN OLUR...

BU AKŞAM PARÇALARA FİYAT ALAYIM, YARIN SANA TESLİM FİYATINI VEREYİM...
  • Teşekkür ederim ilgin için.
  • GÜÇ KAYNAKLARI DAİMA İLGİMİ ÇEKMİŞTİR. BU BENİM HOBİM YA! GÜÇ KAYNAĞI LAFINI DUYDUM MU, BİR DE YÜKSEK AKIM UFFFF KULAKLARIM OYNUYOR
  • ac 220 in 2x+-70 volt power anfi için trafo lazım ama switchmod 1000watt olabilir maliyet olarak ne çıkar dostum bize. sana kolay gelsin
  • 140 V LUK BİR GÜÇ KAYNAĞI İSTİYORSUNUZ ANLAŞILAN;
    ÇIKIŞI KAÇ AMPER İSTİYORSUNUZ ONU YAZIN BANA VE BEN DE HESAPLARINI YAPIP MALZEME TUTARINI BULAYIM...

BENDE OLAY ŞEFFAFTIR, MALZEME TUTARINI DA ALDIĞIM İŞÇİLİK TUTARINI DA AÇIK TUTARIM... İSTERSEN MALZEMEYİ SEN AL BEN SADECE İŞÇİLİK YAPAYIM...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Steeler, adam voltajı ve gücü vermiş akımı da artık tasarımcı ve imalatçı olarak sen hesaplayıver.
  • gücü vermiştim ama neyse.
    sanırım 140v 7A gibi bişey ses amfisine yapmayı düşünüyorum...
  • hoca araba için psu lazım,12volt aküden beslenecek çıkış zaten pcnin +-3.3,+-5,+-12,
    akımların çok yüksek olmasına gerek yok standart pcdeki gibi nedersin yapılırmı?

12v dc-dc psular tıkla..
  • YAPILIR ARKADAŞIM HEM DE NASIL YAPILIR BİLİYOR MUSUN. EĞER İSTERSEN YAPALIM SANA BİR TANE

+12 V İN

+3,3 V
    +5,0 V
    -5,0 V

OUT BİR DC-DC CONVERTER PM AT GÖRÜŞELİM...
  • 140V 7A GÜÇ KAYNAĞI SANA 120$' A OLUR...
  • Merhabalar...
    Bir fiyat da ben rica edeceğim... giriş 160-250VAC , çıkış ise (+27 - 0 -27 ) olmak üzere 2 adet 27V/7A yani 54x7=378Watt yani 400Watt diyebiliriz...
    Kolay gelsin...
  • quote:

Orijinalinden alıntı: STEELER

YAPILIR ARKADAŞIM HEM DE NASIL YAPILIR BİLİYOR MUSUN. EĞER İSTERSEN YAPALIM SANA BİR TANE

+12 V İN

+3,3 V
    +5,0 V
    -5,0 V

OUT BİR DC-DC CONVERTER PM AT GÖRÜŞELİM...

Kardeş bana da lazım, ama

Sapmalar %5'den az olmalı, özellikle 3.3Vun %5'i geçerse anakartı yakarıs valla....

Fiyatı kaça olur.
    PM atmak istemiyorum, herkes görsün fiyatını nolur ki?
  • quote:

Orijinalinden alıntı: STEELER

DÜKKAN YOK ÜSTADIM AMA ODAM DÜKAKNI ARATMAZ, HER ŞEY MEVCUT. YIĞINLA PSU AMFİLER, GÜÇ KAYNAKLARI, TRAFOLAR...

İSTEDİĞİN 12V 20A GÜÇ KAYNAĞINI ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE 1 YIL GARANTİLİ YAPARIM SANA...

AYRICA ÖZEL FUN SİSTEMİNİ ONA DA UYGULARIM ISI PROBLEMSİZ HARİKA BİR GÜÇ KAYNAĞIN OLUR...

BU AKŞAM PARÇALARA FİYAT ALAYIM, YARIN SANA TESLİM FİYATINI VEREYİM...

Niye sadece 1 yıl garantili yapıyorsun ???
  • siparişler arttı
    bunları nasıl yetiştireceksin
  • bende yaptıracaktım fakat eleman banlanmış sanırım birde konuya en son 2005de mesaj yazılmış :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.