Şimdi Ara

İSTER KOMPLE AL, İSTER PARÇA PARÇA TERTEMIZ PARCALR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Konya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 İSTER KOMPLE AL, İSTER PARÇA PARÇA TERTEMIZ PARCALR
    PARCALAR TERMEMIZDIR KESINLIKLE SORUNSUZ CALISMAKTADIR. EKRAN KARTI TAKIP GUNCEL OYUNLARI ORTA SEVIYEDE OYNAYA BILIRSINIZ DIER ISLERINIZE YETERLI DERECEDE.

BÜTÜN PARCALAR SORUNSUZ CALISMAKTATIR KESİNLİKLE

ANAKART = GA-G31M-ES2L (rev. 2.x) (SATILDI)

İ
    Avrupa Birliği ErP(Energy-related Products) gereksinimlerini karşılar
    Intel Core™ 2 çok-çekirdekli ve 45nm işlemci desteği
    Tümleşik Intel® Graphics Media Accelerator 3100 (Intel GMA 3100)
    Çarpıcı sistem performansı için Çift Kanal DDR2 1066(O.C) bellek desteği
    Yüksek hız Gigabit Ethernet özelliği
    Tümleşik 8-Kanal HD ses desteği
    Devrimci enerji tasarrufu tasarımına sahip Easy Energy Saver teknolojisi ile FSB 1600(O.C.)
    DualBIOS çözümü, sistem için çoklu koruma sağlar
    CPU VRM üzerinde Katı Kapasitörler ve Demir Alaşımlı Boğucu Bobinler

İŞLEMCİ : Intl® Core™2 Duo Processor E7500

(3M Cache, 2.93 GHz, 1066 MHz FSB) (120 lira )
    SPECIFICATIONS
    Essentials
    Durum Saglam
    Launch Date Q1'09
    İşlemci Numarası E7500
    Çekirdek 2
    Saat Hızı 2.93 GHz
    L2 Önbellek 3 MB
    FSB Hızı 1066 MHz
    FSB Parite No
    Instruction Set 64-bit
    Gömülü Seçenekler No
    Litografi 45 nm
    Maksimum TDP 65 W
    VID Gerilim Aralığı 0.8500V-V1.3625

İleri Teknolojiler
    Intel® Hyper-Threading Teknolojisi No
    Intel® Virtualization Technology (VT-x) Bakın Sipariş Künyesi
    Intel® Trusted Execution Teknolojisi No
    AES Yeni Instructions No
    Intel® 64 Evet
    Idle Devletleri Evet
    Gelişmiş Intel SpeedStep® Teknolojisi Evet
    Intel® Talep Tabanlı Geçiş No
    Termal İzleme Teknolojileri Evet
    Execute Disable Bit Evet

[imagehttp://o1304.hizliresim.com/18/r/mcc88.jpg][/simage]
    RAM : Kingston 1GB 800MHz DDR2 Ram KVR800D2N6/1G (30lra adet)

Kapasite:1 GB

Tipi:DDR2

Çalışma Frekansı:800 MHz

Kullanım Yeri:Masaüstü Bilgisayar

HDD : Maxtor DiamondMax Plus 9 120GB 7200 rpm İDE (70lira)

İncelemeye burdan bakabılırsınız

Cd - RW : SAMSUNG SH-R522 CD YAZICI (20lira)
    Fiyat : 360 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Konya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• GünceLL
  • GünceLL
  • Cevap yazmamak için kendimi zor tuttum ama dayanamadım. Burada 2 tür satıcı mevcut 1. si normal, sıradan vatandaşın gelip sattığı ürünü ucuzdan 3 kuruşa kapatıp ardından 10 kuruşa kakalayan pardon satan kan emici vampir sınıfı, 2. si ise bahsedildiği üzere normal, sıradan vatandaş. Ama 2. side kendi arasında 2 ye ayrılıyor. 1. si ben bu ürünü senelerce kullandım, verdiğim parayı hakkıyla bana ödedi, şimdi daha iyisine sahibim, olmadı şunu elimden uygun bir fiyata çıkartayımda yeni alacağıma başlangıç yapsın deyip elindeki ürünümde çerçöp olmasın ihtiyacı olan bir zat-ı muhteremide sevindirsin, onunda işini görsün diyen yada sıkıştım başka bir ödemem var bunu elimden çıkartayımda öbür işimi göreyim diyen ve karşısındakini üzmeyecek bir fiyat ile ürünü satışa sunan normal vatandaş. 2. si ise bu kartı aldım etinden, sütünden ve hatta derisinden bile faydalanadım ama ölüsünden de faydalanmazsam namertim diyen sıradanmış gibi görünen anormal vatandaş. Hal böyle olunca 2 türlü fiyat oluşuyor. 1.si Kan emici vampirlerin meydana getirdikleri suni fiyatlandırma, 2. sıradan vatandaşın uygun fiyatı. Benim gibilerde ürünün teknik ve fiyat incelemelerini araştırıp hakkaniyet fiyatınada ulaşıp ürün sahibine gönderincede "ölücü" olarak tabir edilen oluyor. Böylece herkesin tanımlamasını yapmış olduk.

Sadede gelirsek: İŞLEMCİ :

Intl® Core�2 Duo Processor E7500 120 TL: Hakkında hiç bir araştırma yapmadım ama yapsam hakkaniyet fiyatı sizin belirttiğinizin yarısı ya olur yada olmaz. 2. tip satıcıya bakarsanız fiyat normal çıkar.

RAM : Kingston 1GB 800MHz DDR2 Ram KVR800D2N6/1G (30lra adet) : 1. Tipte bile bu fiyattan satanı çok nadirdir, genelde onlar bile 25 TLden satışa çıkartıyorlar. 20 TL den 1 Krş fazla etmez.

HDD : Maxtor DiamondMax Plus 9 120GB 7200 rpm İDE (70lira) : Hakikaten tüm sınıflamaları aşmışsınız. 1. tip satıcılarda bile bu fiyat hiç görülmemiştir. :) yeni bir sınıfmı oluşturma çabanız vardır anlayamadım. 1. tip stıcılarda bu fiyata 500 GB veriyorlar hemde sorgusuz sualsiz. Araştırmalar 30-35 TL HDd nin durumuna göre bir fiyat hakkaniyetine işaret ediyor.

Cd - RW : SAMSUNG SH-R522 CD YAZICI (20lira) : Siz hakikaten olayı çoktan aşmışsınız. 1. tip bile 10 TL den 1 Krş fazla istemiyor kaldıki hemen hemen her yerde 5 TL ama satıldığını daha şu güne kadar hiç görmedim.

Herşeyi iyi güzel anladımda siz kimlerdensiniz anlayamadım. Fiyatlara inceleme şart diye düşünüyorum. hayırlı satışlar, kolay gelsin.

NOT: Bu yorum satıcıyı,alıcıyı veya ürünü yermek,hakir görmek, küçümsemek amacı ile yazılmamış olup tam aksine satıcıyı ve alıcıyı bilgilendirmek, ürün hakkınd ayapıalcak yanıltıcı ya da yanlış yorumları engellemek maksadı ile yorumcusu tarafından 2. el forum kuralları dahilinde kaleme alınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dopac34 -- 12 Mayıs 2013; 5:20:59 >

• +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: dopac34

Cevap yazmamak için kendimi zor tuttum ama dayanamadım. Burada 2 tür satıcı mevcut 1. si normal, sıradan vatandaşın gelip sattığı ürünü ucuzdan 3 kuruşa kapatıp ardından 10 kuruşa kakalayan pardon satan kan emici vampir sınıfı, 2. si ise bahsedildiği üzere normal, sıradan vatandaş. Ama 2. side kendi arasında 2 ye ayrılıyor. 1. si ben bu ürünü senelerce kullandım, verdiğim parayı hakkıyla bana ödedi, şimdi daha iyisine sahibim, olmadı şunu elimden uygun bir fiyata çıkartayımda yeni alacağıma başlangıç yapsın deyip elindeki ürünümde çerçöp olmasın ihtiyacı olan bir zat-ı muhteremide sevindirsin, onunda işini görsün diyen yada sıkıştım başka bir ödemem var bunu elimden çıkartayımda öbür işimi göreyim diyen ve karşısındakini üzmeyecek bir fiyat ile ürünü satışa sunan normal vatandaş. 2. si ise bu kartı aldım etinden, sütünden ve hatta derisinden bile faydalanadım ama ölüsünden de faydalanmazsam namertim diyen sıradanmış gibi görünen anormal vatandaş. Hal böyle olunca 2 türlü fiyat oluşuyor. 1.si Kan emici vampirlerin meydana getirdikleri suni fiyatlandırma, 2. sıradan vatandaşın uygun fiyatı. Benim gibilerde ürünün teknik ve fiyat incelemelerini araştırıp hakkaniyet fiyatınada ulaşıp ürün sahibine gönderincede "ölücü" olarak tabir edilen oluyor. Böylece herkesin tanımlamasını yapmış olduk.

Sadede gelirsek: İŞLEMCİ :

Intl® Core�2 Duo Processor E7500 120 TL: Hakkında hiç bir araştırma yapmadım ama yapsam hakkaniyet fiyatı sizin belirttiğinizin yarısı ya olur yada olmaz. 2. tip satıcıya bakarsanız fiyat normal çıkar.

RAM : Kingston 1GB 800MHz DDR2 Ram KVR800D2N6/1G (30lra adet) : 1. Tipte bile bu fiyattan satanı çok nadirdir, genelde onlar bile 25 TLden satışa çıkartıyorlar. 20 TL den 1 Krş fazla etmez.

HDD : Maxtor DiamondMax Plus 9 120GB 7200 rpm İDE (70lira) : Hakikaten tüm sınıflamaları aşmışsınız. 1. tip satıcılarda bile bu fiyat hiç görülmemiştir. :) yeni bir sınıfmı oluşturma çabanız vardır anlayamadım. 1. tip stıcılarda bu fiyata 500 GB veriyorlar hemde sorgusuz sualsiz. Araştırmalar 30-35 TL HDd nin durumuna göre bir fiyat hakkaniyetine işaret ediyor.

Cd - RW : SAMSUNG SH-R522 CD YAZICI (20lira) : Siz hakikaten olayı çoktan aşmışsınız. 1. tip bile 10 TL den 1 Krş fazla istemiyor kaldıki hemen hemen her yerde 5 TL ama satıldığını daha şu güne kadar hiç görmedim.

Herşeyi iyi güzel anladımda siz kimlerdensiniz anlayamadım. Fiyatlara inceleme şart diye düşünüyorum. hayırlı satışlar, kolay gelsin.

NOT: Bu yorum satıcıyı,alıcıyı veya ürünü yermek,hakir görmek, küçümsemek amacı ile yazılmamış olup tam aksine satıcıyı ve alıcıyı bilgilendirmek, ürün hakkınd ayapıalcak yanıltıcı ya da yanlış yorumları engellemek maksadı ile yorumcusu tarafından 2. el forum kuralları dahilinde kaleme alınmıştır.

Saticiyi aliciyi bilmem hicbirsey diyemem ama yaptigin siniflama universitede bilisim dersi olarak okutulacak cinsten olmus. Ama okuyunca kendimi cok sukur ki tahmin ettiginiz sinifta goruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eyw kardes guzel seyler demıssın ama ben hıc bır urunu arasıtırmadan buraya koymadım ha sen nerden arastırdın dersen hemen hepsinin linkini koyyorum ben burda pıyasanın hıcbır sekıdle ustunde bır urun koymadım

işlemci =http://www.sahibinden.com/bilgisayar?query_text=e7500&sorting=price_asc
    ram =http://www.sahibinden.com/arama?query_text=+Kingston+1GB+800MHz+DDR2+Ram&sorting=price_asc
    hdd = bilmiyorum
    cd-rw =http://www.sahibinden.com/bilgisayar-masaustu-donanim?query_text=cd-rw

burdan bakıp kımlerden oldumu anlarsın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YEDEK PARÇA VE 10 YIL ???
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.