Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Arkadaşlar evimde kısıtlı yerim bulunduğu için kitaplarımı okudukça elden çıkarıyorum. Satışta olan kitapları aşağıdaki sayfamdan inceleyebilirsiniz: SATIŞTA OLAN KİTAPLAR (Liste için tıklayın) Toplu olarak ya da tek tek kargo size ait olacak şekilde satacağım. İstanbul hafta içi mesai saatlerinde Ataşehir, diğer zamanlarda Bahçelievler'deyim, buluşup elden teslim edebilirim. Tamamı orijinal bandrollü ve tertemiz durumda. Konu üzerinden ya da PM ile ulaşabilirsiniz.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Temiz Oneplus One 64GB - 480 TL Galaxy Note 2 N7100 Temiz Sorunsuz 360 TL 18 adet AA Kalem pil Sadece 10 TL! Airties Air 2315 150Mbps Wireless Adaptör Sadece 30 TL
Kürk Mantolu Madonna ve Benim Adım Kırmızı satılmıştır. Satışta olan kitap listesi güncellenmiştir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Temiz Oneplus One 64GB - 480 TL Galaxy Note 2 N7100 Temiz Sorunsuz 360 TL 18 adet AA Kalem pil Sadece 10 TL! Airties Air 2315 150Mbps Wireless Adaptör Sadece 30 TL