Bildirim
isteyene avatar yapabilirim (11. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
SuMMerMaN plüssssssss -
-
BAnada yaparmısın arkadasım KIVANC yaz 2-3 tane farklı yaparsan çok sevinirim bitane kedili görmüstüm onun gibi olsa birisi çok sevinirim -
galatasaray26 , EmiR yaparmısın?? -
quote:
Orjinalden alıntı: galatasaray_26
@ TheraFlu hocam hemen yapıyorum
buyur eskişehirli hemşerim
super olmus yaw bunun gibi InteR yapabilrmsn ? -
Geldim Beyler Önceden İstekleri Halledeyim sonra size yapıcam -
şöyle pm'den oth arkadaşımızın isteğiyle başladık. -
Pm attım hocam... -
Şunu foruma uygun hale getirirseniz sevinrm. -
buyur hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eses159951 -- 23 Temmuz 2008; 19:26:00 > -
msnde küçültmene gerek yok ama forum için http://snipshot.com/ bu siteden düzeltebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eses159951 -- 23 Temmuz 2008; 19:25:13 > -
hani nerde? -
buyur
Arkadaşlar avatarlarınızı istiyosunuz sonra arada konuya bile bakmıyosunuz hepinize pm mi atıcam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eses159951 -- 23 Temmuz 2008; 19:42:02 > -
ZaHiT lütfen (:
birde zahiT <3 Begüm
şimdiden teşekkürler .. -
quote:
msnde küçültmene gerek yok ama forum için http://snipshot.com/ bu siteden düzeltebilirsin.
Hocam çok teşekkür ederim, eline sağlık.
-
buyur arkadaşım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eses159951 -- 23 Temmuz 2008; 19:49:33 > -
quote:
buyur arkadaşım
hocam güzelde zahitle begüm aynı avatarda olcaktı. diğer zahitte biraz sert bi şey olsa
yinede 10x
-
saol abi -
benimki noldu hoca yapmadın daha
tatminatör yazacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X