Şimdi Ara

İsteyene Star Gem Craftlıyabilirm :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Oyun geldigi zaman direkt yüklenip JC li lvl 10 yaptım ama getiriden cok götürüsü oldu :D Şimdi isteyen Ah fiyatından daha az ücrete yapabilirim :) ben 50k kazanıcam sizde 50k ucuza alıcaksınız :)
    Flawless Square -> Star icin ;

Vendor Craft Ücreti ; 9 x 30 + 3 x 50 + 80 = 500k
    Craft Sırasında Toplam 54 Tome of Secrets Harcanıyor tanesi 400g den oda 21.6k ediyor.

Gemler 27 Flawless Square = 9 Perfect Square = 3 Radiant Square = 1 Star :)

27 Flawless Square Amethsyt 7k
    27 Flawless Square Emerald 31k
    27 Flawless Square Ruby 5k
    27 Flawless Square Topaz 9k ( ah fiyatlarıdır. )

50k da kendime kalsa :) , isteyene

Star Amethsyt 570k
    Star Emerald 600k
    Star Ruby 568k
    Star Topaz 572k

elinde hazır Tome of Secrets ve Gem'leri olana da 550k ya craftlıyabilirm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marool -- 28 Haziran 2012; 23:40:09 >

• ben tüm STAR gemleri 530k'ya satıyorum, tome of secrets vs. vermenize gerek yok.

hatta ve hatta

Flawless Star Emerald : 1.8m
    Flawless Star Ruby : 1.8m
    Flawless Star Topaz : 1.8m

-----------------------------------------------

Perfect Star Emerald : 6.1m

-----------------------------------------------

Radiant Star Emerald : 18.5m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macgdestor -- 29 Haziran 2012; 0:05:59 >
  • birşey sorucam hepsini 530 dan satıyorum demissinde 530 a satınca zararda degilmisin ? sırf star emerald craftı ah den gem ve tome alırsan zaten 530 k yı geciyor ee kar nerede ? boşuna mı JCyi lvl 10 yaptık ?
  • Şu craft olayından nasıl para kazanıcam anlamadım gitti :) o kadar harcadık ilk defa star gem craftlıyıp satım dedim ondanda patladık :D
  • kar amaçlı konmamış zaten. çok basit sistemi var herkes erişebiliyor.
  • ben fiyatı yazdım, kar etmesem satmam birtanem
  • senin canını yirim :D tamam elbet kazanıyorsun da max karın 30k :D Peki yeni designlarla üst seviyelerde mi para kazanmaya baslanıyor ? Aslında iyi para kazanılır da AH 600k lık itemden 509 veriyo :D 600 ünü versen neler yapıcam :) 30k 50k da olsa para kazanmak icin acmıstım konuyu herseyi acıkcada yazdım :) fazla bisey kazanmadıgım gorulsun diye :D Şuan anladım ki Gem ve Tome farm da şart :P ;
    Yinede cevaplar icin teşekkürler :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dükkan daha açılmadan dibine darı ekilmiş. DIII piyasası çok dalgalı küçük esnafı yutuyor.

Bu arada DIII çıktı çıkalı, forum oyun oynamayı / keyif almayı unuttu; ticaret, gold, euro derken kendimizi kaybetmezsek iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: layneth

Dükkan daha açılmadan dibine darı ekilmiş. DIII piyasası çok dalgalı küçük esnafı yutuyor.

Bu arada DIII çıktı çıkalı, forum oyun oynamayı / keyif almayı unuttu; ticaret, gold, euro derken kendimizi kaybetmezsek iyi.

Aynen öyle ya, € oyundan tatlı geliyo. Keşke oyunun içine para bu kadar karışmasaydı diye düşünmüyor değilim. Öte yandan oyun oynayarak para kazanma muhabbeti.. Laf arası sorayım, (daha önce de sordum iplenmedi :p) paypal'daki parayı banka hesabına aktarmak mümkün mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

quote:

Orijinalden alıntı: layneth

Dükkan daha açılmadan dibine darı ekilmiş. DIII piyasası çok dalgalı küçük esnafı yutuyor.

Aynen öyle ya, € oyundan tatlı geliyo. Keşke oyunun içine para bu kadar karışmasaydı diye düşünmüyor değilim. Öte yandan oyun oynayarak para kazanma muhabbeti.. Laf arası sorayım, (daha önce de sordum iplenmedi :p) paypal'daki parayı banka hesabına aktarmak mümkün mü?

mümkün hocam, paypal hesabınıza girin para çekme kısmında detaylıca anlatıyor

• Craftlanır ^^

• quote:

Orijinalden alıntı: MrVendetta

Craftlanır ^^

hayrına 2 tane craftlasana bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: CappyDH

quote:

Orijinalden alıntı: MrVendetta

Craftlanır ^^

hayrına 2 tane craftlasana bana

Hocam materyallerim var ama inan 500k parayla dolaşıyorum kendime craftlayamadım daha

• gem dükkanını nasıl yükseltıyoruz bır turlu bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eusclup

gem dükkanını nasıl yükseltıyoruz bır turlu bulamadım

Yahu gıcıklığına mı bunu açıklamıyorum anlamadım. Jeweler designlar var galiba ondan satın almak lazım. Ama cesaret edemiyorum en ucuzu 500 k falan. Yardımcı olanda yok
  • train var seceneklerde en altta ordan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.