< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OZYMANDIAS -- 3 Eylül 2014; 0:35:59 > |
[İSTİFA ETTİM] Swatch'ta Çalışıyorum, Soruları Alayım
Swatch Cam Değişimi
Swatch saatinizin camı hasar gördüyse, profesyonel bir saat tamircisinden yardım almanız önerilir. Swatch, yetkili bayiler ve servis merkezleri aracılığıyla cam değiştirme hizmeti sunmaktadır.
Swatch Cam Değişimi Fiyatı
Swatch cam değişimi fiyatı, camın boyutuna, saat modelinize ve kullanılan malzemelere bağlı olarak değişebilir. Güncel fiyat bilgisi için yetkili bir servis merkezine başvurmanız önerilir.
Swatch Ücretsiz Cam Değişimi
Bazı durumlarda, Swatch muafiyet kapsamında ücretsiz cam değişimi sunabilir. Bu durum genellikle üretim hatalarını veya garanti süresi içindeki hasarları kapsar.
Swatch Saat Cam Değişimi
Swatch saat camınızı değiştirmek için aşağıdaki adımları izleyin:
- Yetkili bir Swatch servis merkezine başvurun.
- Saatinizi teslim edin ve cam değişim talebinde bulunun.
- Servis merkezi camı değiştirecek ve saati size geri verecektir.
Swatch Saat Tamiri
Swatch saatiniz cam değişimi dışında başka bir tamir ihtiyacı duyuyorsa, yetkili bir servis merkezine başvurmalısınız. Swatch saat tamiri hizmetleri şunları içerebilir:
- Pil değişimi
- Kayış tamiri
- Hareket onarımı
Swatch Saat Kurma Kolu
Swatch saatinizin kurma kolu eksikse veya hasar görmüşse, yetkili bir servis merkezine başvurarak değiştirebilirsiniz.
Swatch Saat Camı Değiştirme
Swatch saat camı değiştirme işlemini kendiniz yapmak yerine, profesyonel bir saat tamircisinden yardım almanız önerilir. Yanlış kurulum, saate daha fazla hasar verebilir.