Şimdi Ara

__istiklal marşı?? hayır hayır love story!__

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugun okul cıkısında okuncak olan İstiklal Marşı için tüm hazrlıklr tamamdı..ögrencile sıraya geçmiş mudur konusmasını yapmıs hazır ol komuutu ardından dikkat komutu geldi.herkes ciddiyetini korurken kasetten verilen istiklal marsı yerine Love Story Çalmaya baslayınca tüm okul koptu müdür de dahil ardından beden hocasını mikrofnu alıpta pardon bi yanlıslık oldu demesi bni bitirdi

komikti sizede anlatım dedim!

• Saol güzelmiş
  • saygısızlık dizboyu.... böyle hocanın müdürün varya ......... nasıl böyle bir saygısızlık yaparlar bu ülkenin milli degerlerinden biri olan istiklal marsına saygısızlık..... yazık vallaha yazık sallandıracaksın böylelerini ..... benim okudgum dönemde yapacaklar varya ekip hali,nde tekme tokat döverdik...
  • Ne var bunda bu kadar tepki gösterecek arkadaşım?Bi yanlışlık olmuş.Ayrıca bunlar daha çocuk,sanki sen çocukken yapmadın böyle şeyler...
  • arkadasım amac marsa aygısızlık degil??bizde senin kadar türküz dimi hayret bişi ya sanki biz bilmiyoruz degerleri yada müdür.. bizim zilimiz love story ve karısmıs o calmıs nası tersten anlıyosunuz ya

müdürn ilk yüz ifadesi dumurdu ama ya
  • muhahah süpermiş
  • heuhuehue okul zili de mi love story
  • evett Love Story okul zili..tarih derslerinin sonunda komedi oluyo mesela.. tarihçi anlatıyo arkadan love story romantık bi ortamadamın sesinede uygun
  • yahu bizde zil bile yok o olay 4 sene once banada olmuştu İstiklal marşı yerıne Zeki Mürenden Anneciğim Parçası çalmıştı...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.