|
Bildirim
|
Bazen merak ediyorum, ciddi ciddi bilerek mi yaziyorsunuz diye.
"Cok iyi bir musluman, vatan asigi lakin Abdulhamit karsiti oldugu icin ahiretteki akibeti supheli. " Siyasi kamplasma mi var obur tarafta? Abdulhamidi desteklemeyen muslumanlarin muslumanliginda sikinti mi var? |
Cennetin tapusunu Abdülhamit mi aldı da haberimiz yok?
|
kuran ın tefsiri mehmet akif ersoy a verildiğinde ben para için kuranı tefsir etmem demiştir. "türkçe ezan tartışması maksatlıdır"
elmalı hamdi nin tefsiri resmi tefsir olarak geçmiştir. elmalı hamdi tefsiri de gerçekten mükemmel bir tefsirdir. mehmet akif ersoy bazı tarikatlar tarafından sevilmez. süleymancılar söylemeselerde sevmezler. bir göçmendir vatanına hayatını adamıştır. mekanı cennet olsun. |
Siir goklerden mi gelmis?
Nasil bu kadar rahat konusabiliyorsunuz Abdulhamite kil kadar karsi olan muslumanin vay haline diye. Yukariyla irtibatin mi var? Allah misin? |
hdp li hdp liyim de kürt milliyetçiliği savunur.
chp li chp liliğini yapar süleymancılar kaypaktır. bugün chp den yana gözüksede yarın akp ye geçmeyeceği bilinmez. çıkıp ta chp yi destekliyoruz bile diyemezler. çıkıpta akp yi destekliyoruz diyemedikleri gibi. fetönün yardım toplarken öğrenci okutuyoruz demesi gibi. sizde biz allah için öğrenci okutuyoruz diyorsunuz. zerre inanmıyorum menfaatiniz olmasa bir gün durmassınız. rüzgar nerden esiyorsa orayı destekliyorsunuz. siz değilmisiniz özal da böyle sendelerken aniden dyp ye geçtiniz. bir tane caminiz varmı? süleymancıdan bir kıl çekin yağsız gelmez. |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müdür727 -- 1 Mart 2020; 14:13:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müdür727 -- 3 Mart 2020; 1:23:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|