Şimdi Ara

İstinaf mahkemesi sınırı ile ilgili

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hasanbayraktar Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, kiracimizi tahliye tahadud ile tahliye etmek amacıyla icra dairesine verdik, imzaya itiraz etti ve konu sulh hukuk mahkemesine taşındı. İlk duruşma oldu 2025 şubata ikinci duruşma tarihi verildi. Muhtelemen 2025yili içinde tahliye kararı verilecek. Şuan 3bin TL kira veriyor. 2025 yılında karar verileceği için yüksek ihtimalle istinaf sınırı altında kalacak..bu durumda istinaf yolu açık mı yoksa kapalı mı olacak. Kimisi ihtiyaç nedniyle tahliye edilirse istinaf sınırına bakıldığini, tahliye tahadud ile tahliye edilmek istendiğinde istinaf sınırına bakılmadigini, her türlü istinaf yolu açık olduğunu söylüyor. Bu konuda bilgisi olan var mı? Bizim davada istinaf yolunun kapalı olma ihtimali var mı ?

• Gg

• Güncel

• Gg

• bu konuyu bende merak etmiştim kimse yazmamış

• HMK'yı incelediğimde tahliye taahhütnamesinin istinaf sınırının altında olsa dahi istinaf edilebileceğine dair özel hüküm bulamadım. Birkaç kaynaktan daha bakındığımda da bulamadım. Bu sebeple miktar itibariyle kesinlik sınırının içindeyse istinaf edilemeyeceğini düşünmekteyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.