Şimdi Ara

İstinaf mahkemesinde bekleyen dosya (371. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.236
Cevap
89
Favori
1.142.620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir ay karar yazılma süreci var sonra taraflara tebligat gidiyor bir hafta içinde yatırılıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • racioner R kullanıcısına yanıt
    Benim de aynı ,numaram 4500 48 hukuk, hiç haber yok

• 50.hukuk dairesinde davası biten var mı acaba..500 no dosya asagısı olupta biten.

• costakurta C kullanıcısına yanıt

Aynı durum bendede oldu fakat benim dosyam, tekrar iş mahkemesine gönderildiği için icra durumum takipsize döndü. İstersen BAM arayıp bir sor dosya durumunu.

• Ultraslan5487 U kullanıcısına yanıt

o anlaşılabilir gibi değil gerçekten. bugün yarın çıkar umarım senin de, paralar daha fazla kuşa dönmeden.

• Surmene1967 S kullanıcısına yanıt

Gözün aydın diyelim. Benim dava 2010 yılından. 9 yıl yerel mahkeme sürdü. 2 yıldır da istinafta bekliyorum. umarım en kısa sürede sonuçlanır.

• 1durdu1 1 kullanıcısına yanıt
    Nasıl 9 yıl bide 2 yıl istinaf bu gercekmi

• Dogada kullanıcısına yanıt

@Dogada 2009 yılında yurtdışında iş kazası geçirdim 2010 yılında mahkeme süreci başladı. Evet yerel mahkeme 9 (DOKUZ) Yıl sürdü. 2019/ekim ayında yerel mahkeme sonuçlandı. davalı taraf istinafa başvurdu, ve bugün itibari ile henüz sonuçlanmış değil.. Türkiye gerçeklerine HOŞGELDİNİZ

• 950....li dosya 50.hukuk dairesinde incelemede olduğunu söylediler...bundan önce dosyası olup ta inceleme altında olanlar var mı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşe iade mi yoksa alacak mı bakılan dosya? İşe iadeler alacaklardan öncelikli. Zaman sınırı olduğundan önce onlara bakarlar.

eğer ilk 950 sonuçlandıysa adli tatile kadar 2000 i bulur bakılan dosya. Sanmam ama bakalım… benim ki yerel mahkeme onansa bile limitten dolayı yargıtay’a gider. Orasıda kafadan 2-3 sene.

limit üstü dosyalar için istinaf tamamen zaman kaybı. Bam kararı kesin olmuyor. Direkt yargıtay’a gitmesi gerekirken kanundan dolayı bam’a yollanıyor.

• Ist zeki akın I kullanıcısına yanıt

Merhaba Ankara 30. Hukuk dairesinde dosyası olan arkadaşlar 2020/1400 lere bakiliyormus şuan bilginize 78 dosyam kalmış bu arada az kaldı 😁

• Mtnncl M kullanıcısına yanıt

Dostum benim 50 hukuk alacak davası 31. ( 3 haneli ) dosya numaram ve henüz bir tık gelişme dahi yok hatta geçen cuma günü aradığım da en erken Şubat ayında sonuçlanır dediler 950 ne alaka bu 50 hukugun amk ben ****ler önce adını soy adını söyletip bakıyorlar kaç numaralı dosya diye sonra ayak üstü bir yalan bulup gecistiriyorlar

• Cskn1071 C kullanıcısına yanıt

Bende fazla sevinmedim zaten geçiştirmek için söyleniyor farkındayım...1 ay önce aradım 500 dosyalarda dedi.. bugün aradım incelemede dedi.

7 buçuk sene oldu bir dava bu kadar uzun sürmez adalet ve batma bakanlığı bu kadar yakışır..

• Merhaba istinaf mahkemeleri için Cimer e yazıp sonuç alan oldumu hiç

• Dogada kullanıcısına yanıt

Cimere ben 2 kez yazdım zamaninda yazdıklarını dikkatli yazmanı tavsiye ederim çünkü cimere yazdigin yazı mahkemeye gönderiliyor ve mahkeme sana yazmış olduğu cevabı da dosya evraklarının içerisine ekliyor bu arada ben hiç bir etkisini de görmedim zaruri ve belge ile kanıtlayacak nitelikte bir öne alım gerekcen yoksa boşuna uğraşma derim kendi fikrim bu ama daha iyi bilenler varsa eklesin

• Mtnncl M kullanıcısına yanıt

benim 300küsürlü dosya no hala hareket yok

• tolqabjk T kullanıcısına yanıt

herşeyi ile iflas etmiş bir sistemde çok fazla umut bağlamamak gerekir...sadece oturup bekleyecegiz günlük yaşantımıza devam edecegiz...2014 den beri iş mahkemsi kalır mı yaww..ömür bitiyor..

• Referans olmasi acisindan;

Istanbul BAM 28. Hukuk dairesinde bekleyen 2019/15** istinaf numarali isverene karsi alacak davasi dosyam icin Aralik 2021 ortasinda karar verilmis Aralik ay sonunda da karar yazilmis.

Bu arada BAM beni hakli bulmus ;)

• jamjam J kullanıcısına yanıt

Her gün kontrol ediyor muydun yoksa uzun süre sonra girdiğin de mi gördün kararı bunu şu nedenle soruyorum hani karar verilmiş ama sisteme girilmemiş mi acaba sistem de mi geç görünüyor o açıdan merak ettim bu arada hayırlı uğurlu olsun Allah bereketiyle güle güle harcamayı nasip etsin kardeş

• Cskn1071 C kullanıcısına yanıt

Tesekkur ederim.

Yok ara ara bakiyordum (ayda bir kez gibi), bugun tesadufen gordum. Karar yazildiktan sonra sisteme yuklemelerinin cok zaman aldigini sanmiyorum. Is davaya bakmaya baslamalarinda :)

• 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.